1

Téma: Pás cudnosti a cuckold vztah

Napadlo mě založit toto vlákno když jsem si přečetl příspěvek Marquis deViante zde http://forum.cudnost.cz/post/9508/#p9508 .
Samozřejmě, že každý jsme jiný a každý máme hranice někde jinde a tak plně rozumím, že každý nemá na cuckold vztah žaludek, nervy, duševní sílu. Já s Ellen35 v takovém vztahu jsem a přesto nebo přávě proto musím s Marquis deViante souhlasit, že vztah má stát hlavně na lásce a věrnosti. Tady už, ale máme každý jiný pohled na slovo věrnost. Pokud jde jen o sex a o nic víc je z mého pohledu vše v pořádku, nesmí se do toho, ale zamíchat city, to už je špatně. Kundička mojí Ellen je mi nevěrná i několikrát denně, ale vím, že srdíčko a láska jen moje.
A co konkrétně se mi na cuckold vztahu líbí? Jsem zamčený a mé odemčení a orgasmy jsou plně v rukou Ellen. Jen ona rozhoduje o tom, kdy a co se bude dít, už nikdy neprožiju orgasmus bez její přítomnosti a jejího svolení. To tady máme asi všichni tak nějak podobně. Ale já k tomu navíc mám to, že ona může mít sex kdykoliv bude chtít a mě přitom nemusí odemykat. Ona je moje Paní, zbožňovaná a milovaná, takže když ona chce, nebude se ptát jestli může. Užije si a já zamčený čekám až si užije a přijde na mě řada. Když si představím, že přijde někdo cizí a smí hned do kundičky, že mu moje zlatíčko dělá dobře a já jsem zamčený a nesmím je frustrující a ponižující a právě to mě tak vzrušuje a líbí se mi to. Žárlím a závidím tomu cizímu muži, chci být místo něj a přitom poslušně čekám a jsem rád, když vím, že si to i moje zlatíčko užívá. Pak se, ale vrátí ke mě a já vím, že to nejdůležitěší, lásku s své srdce mu nedala. Cuckold vztah je hodně na hraně a pokud funguje jak má, tak je to velmi pevný vztah.
Co přesně se cuckold vztahu líbí ženám já přesně nevím. Třeba se tady o tom nějaká :-) rozepíše.
Takže ano souhlasím s tebou, vztah stojí na lásce a věrnosti, jen každý tu věrnost vnímáme jinak.
Nebo je tu ještě nějaký cuckold nebo Hotwife a napíše tady co ho na takovém způsobu života přitahuje?