1

Téma: Dutý strap-on

Ahoj, rád bych si pořídil dutý strap-on, tedy prostě návlek na penis, abych mohl partnerku uspokojovat a sám z toho nic neměl (kromě frustrace) :-) ).
Má s tím někdo zkušenosti? Především nějaký dobrý model vhodný na tyhle hrátky.
Díky.

2

Re: Dutý strap-on

Zdar,
přesně tohle dildo jsem si s Paní pořídil, ale používání se neujalo. Největší problém dilda spočívá v obrovském průměru oproti běžnému penisu, což není pro normálně fiziologicky vybavenou ženu moc příjemné. Navíc zde hrozí nebezpečí, že při dlouhodobém používání se její vagína "vytahá" - zvykne si na větší průměr a již jí klasickým penisem prakticky neuspokojíš!

3

No, tady hlavně zálež na rozměrech. Protože ne všechny strapony jsou stejně velké. My máme návlek mega dick sleve a ten má průmer 6 cm, což už je opravdu hodně. No a protože se paní nelíbí, tak ho obřas používá na mě..

Jinak u mě to rozhodně nefunguje tak, že bych se s návlekem neudělal, ale trvá to delší dobu..

4

Hele, pokud máš zájem, mám návlek na penis Master Series Mamba Cock Sheath, ale nepoužívám ho, je jednou vyzkoušený, a v případě, že by ti to nevadilo, mohl bych ti jej prodat. Na ceně bychom se dohodli.

5

No, 6cm připínákem v průměru bych nechtěl být ojížděn, to už musí vyžadovat dlouhodobější trénink, ale jinak smekám. Mě je dopřán občasný milking menším vibrátorem a k tomu ještě dostanu řádnou nakládačku jezdeckým bičem