1

Téma: CB6000s a močení

Zdravim . Rád by som poprosil o radu už cez 2 roky vlastnim CB6000s avšak v práci ho nemôžem nosiť s dôvodu že pri malej potrebe musím sedieť . Nakoľko pri svojej práci tuto možnosť nie stále mam rad by som vedel či niekto nepozná niejaký pri ktorom by sa to dalo bez sedenia .

2

Re: CB6000s a močení

Já jsem trvale uzamčen v CB6000s a na malou potřebu chodím normálně ve stoje a je to v pohodě. Nikdo to nespozoroval.

3

Můžu potvrdit,  jsem trvale zamčený  v CB6000s a na malou chodím ve stoje. Dokonce jsem tu jednou popisoval jak jsem si byl ulevit u stromu a prihnal se kolega s tím,  že potřebuje taky, ničeho si nevšiml,  i když ve mě  by se v té chvíli krve nedorezal  :-)

4

Mám CB6000 a už jsem se to naučil ve stoje, chce to trénink. Ale dá se to, předpoklad je dobře usazený úd v tubě, ale vidět to rozhodně není.

5

No nevim . Ked som to naposledi skusal ja tak sem si dost radikalne ochcal boti pokus pretim to boli nohavice big_smile neviem ci potrebujem veciu prax alebo nvm hmm

6 Naposledy upravil: snek (22.6.2016 22:15:59)

Ano! Chce to praxi, ale jde to.

7

A vyndat komplet, u mne to tak funguje. Ne jen ze slipů skrz poklopec tubu. Ale rozepnout kalhoty a vrchem i s kuličkami. Jde to bez problému, nic není vidět a jde to mnohem lépe než klasicky

8

CB6000s bez problemu 8)