1

Téma: Nošení CB6000s kovový

Ahoj všichni,

jsem mladý subík (gay, 25 let, 180cm, 65kg a penis v erekci 17,5/5 a docela velká varlata), zamykám se zatím sám.

Mám na vás dotaz - vlastním cb6000s kovový. Původně jsem si ho koupil s 45mm kovovým kroužkem.

Když ho nosím s tímto kroužkem, tak mi pás sjíždí dolu a nedrží úplně na svém místě - není to nepohodlné, ale... Když mám erekci, tak se pás hodně stáhne dolu, sice to dělá tlak na varlata, ale není to nepříjemné, na druhou stranu to není moc vizuálně hezké. Libí se mi, když je pás hezky u těla.

Zkusil jsem si objednat menší kroužek - 40mm. S ním mám problém pás už skoro nasadit (jak kroužek, tak i samotnou trubici na penis, protože jak zaškrtím začátek, tak se mi samozřejmě v penisu začne kumulovat krev). Když se mi to podaří nasadit, tak mám lehce namodralá varlata a cítím tlak v podbřišku (jako když se lehce mignete do koulí). Ten tlak nemizí ani po delší době a při erekci to až bolí.

Je to podle vás OK nebo bych měl: nosit větší kroužek / změnit typ pásu?

Díky za odpovědi a rady, Honza

2

Re: Nošení CB6000s kovový

Mám úplně stejný problém. 45mm moc velký, 40mm bolestivě malý - a nehodlám riskovat zdraví s tím, že si tělo snad časem zvykne. Klícky všech druhů mají kroužky pouze velikostí 40, 44/45 a 50 mm. Na to je snad nějaká eurosměrnice, nebo doporučení Světové obchodní organizace?! Nikde žádný alternativní výrobce s velikostmi 42, 43 mm.

3

Plastový CB3000/6000 má kroužků 5 a jsou tam mezivelikosti, konkrétně 48 a 43 tuším. Jen si zde uživatelé stěžují na drážku, najdi si odkazy a rady jak to odstranit. Já měl hlavní problém, že mi prasklo očko u kroužku 48 a tím skončilo naše hraní před lety. Kovový má jen tři velikosti, ale mně to vyšlo akorát.

4

Ahoj Honzo, Armine.
Já na kov. 6000s používal 45mm a nejkratší distanční váleček, ale nebylo to ono, také sjížděl, musel jsem mít dost těsné spodní prádlo. 40mm jsem zkoušel a skutečně málo. Kupodivu se mi ale osvědčilo 50mm kroužek a distnční váleček úplně vyřadit - klícku přirazit rovnou na kroužek a ejhle.. :-) Jen klícka musí být zajištěna skutečně napevno ke kroužku, jinak hrozí skřípnutí.
S kovovým 6000s mám ale jiný problém - opracování (ostřejší hrany v otvoru vpředu a u bočních větracích otvorů) a povrch.úprava uvnitř. Po nějakém čase jsem měl penis jakoby podrážděný - červené pupínky. Nejraději bych ho nechal odchromovat, pěkně vybrousil a znovu nechal nachromovat, ale ještě jsem se k tomu neodhodlal. Na 6000s oceňuji hlavně bezproblémové močení u pisoárů, takže ho i nadále hodlám krátkodobě využívat při návštěvách hospůdek :-)
Jinak mám na dlouhodobé nošení BON4S (a teď je dokonce v akci :-) ). Není pravda, že se kovové klícky dělají jen se třemi průměry kroužků. Zde jsou 4 a navíc nejsou kulaté, ale trochu oválné - v/š - 40/38 - 44/42 - 48/46 - 54/51. jako bonus považuji to, že je klícka z nerezu, takže jsem mohl brousit a zaoblovat dle libosti (a brousit a brousit :-) ). Kovové kroužky u 6000s jsou jedním slovem komfort, ale zase jsou dost těžké. U kroužku BON4S jsem dost podstatně srazil hrany, pant mi žádný problém nedělá, spíš oceňuji jednoduchost nasazování a pod kroužkem mažu pouze jednou denně (ráno) a pohoda. Hygiena mnohem snazší než u 6000s. Jen to močení ve stoje jsem se za 4 měsíce nenučil (někdo tady tuším psal, že se dá) a už se o něj ani nepokouším :-)

5

A čo tak kombinácia kovový kružok a plastová klietka? U mna je toto idealne. Mam 45mm kruzok a plastovú klietku a ziadny problem nemam.

6

Přesně tak to mám já,  plastová klicka,  kovový kroužek  50mm a žádná distancni tyčka a žádný problém.

7

TOWer: díky za radu, zkusil jsem kovový kroužek 45mm + vynechat středový díl a dutou výstužku a drží to velice dobře. Nikdy by mne to nenapadlo takto použít.

Jinak z mých zkušeností, pás je pohodlný na nošení, dá se v tom normálně fungovat (pracuji v kanceláři), akorát je problém s močením. Na samovolné erekce moc netrpím takže mi to nevadí. Na noc jsem ho zatím nezkoušel, takže uvidím.

Když jsem u dotazů: Jak se pánové tam dole holíte, abyste neměli tu nepříjemnou vyrážku?

8

Mě má Paní holí každý druhý den elektrickým strojkem Braun. Je to v pohodě.

9

Jednou týdně žiletkou komplet. Vyrážku jsem nikdy neměl.

10

Nosím 2 kovové kroužky 50mm a bez distančního válečku, vyšší váha mi vyhovuje, povrchová úprava uvnitř je mizerná! Proto mám nasazen prezervativ a pak klícku, vše funguje bez problémů.

11

Já používám holítko, každej den a sám. Bez sundání, až na jedno místo se dostanu, kam je třeba. H.