Ahoj, předavším bych napsala, že netřeba se nějak nervovat. Nikdo učený z nebe nespadl a navíc, každému může vyhovovat něco jiného. Pokud bych mohla napsat něco z mé vlastní zkušenosti, tak budu opakovat, co tady na různých místech bylo už napsáno. Je potřeba být důsledná. Komunikovat spolu co nejvíc, ale pokud se jednou na něčem domluvíte, tak mu dát jasně najevo, že to tak prostě bude. Také jsem se na začátku různě nechala nakonec ukecat nebo dala na jeho kňourání, abych i nakonec uvědomila, že se nechi nechat takhle manipulovat. Takže pěkně zamknutí a držení bez orgasmu tak dlouho, jak uznám za vhodné já. Když jsem měla jistotu, že má pás co může nosit dlouho, aniž by ho nějak tlačil, tak jsem byla nekompromisní. V první fázi to různě zkoušel, ale neobměkčil mne. Žádný orgasmus, žádné odemčení, aby si užil. Když se choval vzorně, tak jsme mu dopřála intimních chvíle, kdy jsem si hrála s jeho bradavkami, jemně si hrála s jeho varlaty, dráždila mu prostatu. Pokud se nechoval jak měl, tak jen vydojení přes prostatu nebo maximálně mu na noc zavedla kolík. Postupně se naučil, že k pěkným pocitům a intimnímu souznění penis vůbec netřeba. Teď mne při mazlení a milování prosí, když mu nabídnu možnost se udělat, abych mu orgasmus pokazila nebo ho vydojila přes prostatu a on zůstal v tom cudném nadrženém stavu. Moc se mi to líbí :)