1 Naposledy upravil: Mistress (24.7.2016 13:06:00)

Téma: Jak potrestat neposlušného suba?

Zdravím všechny. Jsem tu nová uživatelka. Na cudnost.cz mě zasvětil můj submisivní přítel. Musím uznat, že se mi tu líbí a chtěla bych se aktivně zapojit do různých témat. Později určitě bych ráda napsala svůj příběh, ale teď bych měla spíše dotaz na milé dámy, které mají zkušenosti se svými subiky v klecích déle než já. Stalo se mi, že jsem pustila svého suba z klece a chtěla jsem protáhnout (občas to potřebují tvrdě) a on se bez mého svolení udělal a dokonce nechtěl zpátky do klece. Až po týdnu žadonil, že chce zamknout. Teď už je zase zamčený a já ho chci potrestat za neposlušnost. Poradite mi?

2

Re: Jak potrestat neposlušného suba?

Ahoj, týden jsi ho nechala? A on žadonil? To máš přikázat ty a hned po akci, když neposlechne, tak svázat, dát výprask a pás nasadit sama hned.

3

Ono to není tak jednoduche ,když zena jako ona nebo ja s tim teprve začínáme,docela ti rozumim "Mistress " jsem v podobne situaci a teprve se do toho dostavam ,ale není to vůbec jednoduche ,zajimal by me i tvůj pribeh ,ale asi zatím o tom nechces psat,taky budu rada ,když někdo sem napise jak zacinal

4

Já jsem začínala tak, že jsem si ho svazovala, sundala pás, pěkně si pohrála, když jsem dovolila, měl i výstřik a pak jsem si ho zase zamkla sama do klece nebo se zamknul sám, pod mým dohledem.
Nemusí mu dávat hned teda výprask, jestli je to moc, když začínáte. Já už jsem taková, když mám bičík nebo důtky, tak se neudržím. Já mám výprasky prostě v krvi :-)
Nevíme o Missters nic, na co jsou zaměřený s partnerem, tak jen píšu dle svých zkušeností. Trestat se dá různě, každý dle svých tužeb a potřeb.

5

Ahoj,diky za odpovědi. Svůj příběh určitě napíšu,jen si na něho musím udělat dost času. S přítelem tak blbneme od podzimu loňského roku. Zkouseli jsme to několikrát,ale vydrželo to vzdy jen na pár dní. Pak jsme měli dost dlouhou pauzu. Teď to zkoušíme znovu. Musím ale uznat,ze malý pokrok mám. Ze začátku jsem se bala,ze mu ublížim a pomale jsem se za bití omlouvala. Dnes už mě tyto tresty nechávají chladnou a nemám problém použít větší sílu. Vím,ze jsem udělala chybu,ze jsem ho pustila,taky jsem toho litovala,ale on mě prostě dostane na city. Vymeknu a on toho zneužije. Ale poslední dobou si uvědomuji,ze mi vyhovuje spíše jeho zamcenost,protoze takovou náklonnost chlapa nemá ledajaká žena. Nejšťastnější žena je jen ta s klíčkem. A ta která nepoznala,nepochopi. Ty dny před jeho výstřikem si prostě užívám a nejradši bych to tak chtěla napořád. Jen nevím, jestli to nebude zase jen chvilková záležitost. Prostě to zkoušíme a učíme se. A jak dlouho vy máte svého suba v moci? Máte je trvale zamčené?

6

Mistress: já jsem od své Paní uzamčen trvale a momentálně mám přislíbeno odemčení s orgasmem 3.10. Tedy pokud nedostanu dalši trestné dny navíc. Naposledy jsem byl odemčen a uvolněn 2.7.

7

Mistress: Tyhle začátečnické chyby jsme asi dělaly všechny, zda to bolí, promiň, omlouvám se ti atd..:-D Takže z toho jsi už vyšla s jedničkou, když už je neděláš. A že vyměkneš? Taky jsem vyměkla :-) Teď už jsem nekompromisní. Na to ty naše zlatíčka čekají. Takže čím déle se tomu budeš věnovat, tak budeš silnější, drsnější a rozhodně, když ti partner bude hrát na city, tak pro tebe je to zrovna důkaz toho, že musíš vydržet a nepovolit a za to tě bude milovat víc a víc.
Souhlasím, že žena s klíčem je velice šťastná paní. My už si takhle hrajeme 1,5 roku a PC máme rok. PC máme víc a jedině kov. Teď má zlato BONA již 5 měsíců trvale a org. má třeba po 2 měsících. Teď naposledy to bylo díky výročí svatby :-D což bylo v červnu a další? Já je neplánuji, takže sám nikdy neví, ale kromě zkažených úmyslně nebo jen vytečení ho mít nebude. Čím déle ho nemá, tím víc mě zahrnuje láskou, pokorou, úslužností, poslušností atd. a která žena to nezažila, opravdu nepochopí.

8

Souhlasím jendoznačně s Xenou. Můj výcvik s pomocí pásu (momentálně jsem nositelem BON4) probíhá také cca 1,5 roku a Paní si již nedokáže představit, že bych ho měl odložit. Zpočátku jsme rovněž měli různé přestávky v realizaci disciplíny a nošení pásu především proto, že předchozí plastové a silikonové modely nejrůznějším způsobem selhávaly, ale postupně se tato období "výpadků" zkracovala a nyní jsem již držen v permanentní poslušnosti i cudnosti a Paní se zdá být spokojená. Samozřejmě jsme ještě nedosáhli ideálního stavu a mám dosud značné rezervy. Obecně však platí, že čím je Paní přísnější a nekompromisnější, tím více je svým subem milována a zbožňována

9

Moje paní by mě také ráda mě měla pod zámkem neustále a dle své libosti a to není žádná velká domina. Bohužél zatím se perem s odřeninami což je dáno mojí profesí,  zdraví je přeci jen až na prvním místě. Zkusíme objednat Ht 2 originál a uvidíme.

Proto zakládám nové téma můj subík v pásu a profese.  Fakt by mě to zajímalo jestli je v tom nějaká souvztažnost.
Něco málo již pojednává  studie J. Cimrmana , která bohužel byla svěřena smrtce a jak je známo ty nemohou ani naznačovat natož pak něco říc.

10

Těší mě nové příspěvky, ale hlavně také to, že nejsem jediná, která tím prochází nebo prošla. Koneckonců někde se začít musí i když cesta může být dlouhá. Také asi vyzkoušíme více typů, abychom zjistili co mu sedí nejlíp. Jestli s klickou má ,, žít ,, tak na výběru toho nejpohodlnějšího bude záležet nejvíc. My máme momentálně CB6000S. Co se týče tematu subika v pásu a profese, tak přítel nemá problém nosit v práci, ale přiznávám, že máme ,,zatím,, dohodu, že ho na trénink crossfitu a na motorku pustím, pak se musí poslušně vrátit zpátky do klícky. V této době naštěstí nevyužívá svobody natolik, aby něco provedl zakázaného.

11 Naposledy upravil: katerina (29.7.2016 15:01:21)

Ahoj, předavším bych napsala, že netřeba se nějak nervovat. Nikdo učený z nebe nespadl a navíc, každému může vyhovovat něco jiného. Pokud bych mohla napsat něco z mé vlastní zkušenosti, tak budu opakovat, co tady na různých místech bylo už napsáno. Je potřeba být důsledná. Komunikovat spolu co nejvíc, ale pokud se jednou na něčem domluvíte, tak mu dát jasně najevo, že to tak prostě bude. Také jsem se na začátku různě nechala nakonec ukecat nebo dala na jeho kňourání, abych i nakonec uvědomila, že se nechi nechat takhle manipulovat. Takže pěkně zamknutí a držení bez orgasmu tak dlouho, jak uznám za vhodné já. Když jsem měla jistotu, že má pás co může nosit dlouho, aniž by ho nějak tlačil, tak jsem byla nekompromisní. V první fázi to různě zkoušel, ale neobměkčil mne. Žádný orgasmus, žádné odemčení, aby si užil. Když se choval vzorně, tak jsme mu dopřála intimních chvíle, kdy jsem si hrála s jeho bradavkami, jemně si hrála s jeho varlaty, dráždila mu prostatu. Pokud se nechoval jak měl, tak jen vydojení přes prostatu nebo maximálně mu na noc zavedla kolík. Postupně se naučil, že k pěkným pocitům a intimnímu souznění penis vůbec netřeba. Teď mne při mazlení a milování prosí, když mu nabídnu možnost se udělat, abych mu orgasmus pokazila nebo ho vydojila přes prostatu a on zůstal v tom cudném nadrženém stavu. Moc se mi to líbí :)

12

Plně souhlasím s Kateřinou pomalu zjištujem že si vic užijem když se cb nesundava.Moc si pochvaluje všechny oralní a prstove techniky ktere ji vedou k několika orgazmum.Hodně jsem se zlepšil ve všem možném a vlastni styk ani moc nepozaduji a pani to vítá.Spiš ji lákají prochzky venku kdy ja nahy jen v pc.Samozrejme v počatku sundavani na plavani či k lekaři.Dnes snad neni duvod k sundani.Snad jen zranění či poškození pc.Sundavam jen při depilaci ale hned je zas nasazen.A mam za sebou i dve prohlidky na letisti a zcela bez problemu :-)).

13

Moje Paní tak bojovala s přísnosti,ale čím je tvrdší a nelítostná, tak to nese ovoce.Dokud jsem ji uprosil nebo zkoušel různě obměkčit, tak to není ono.Až když zamčený pochopí,že ať udělá cokoliv a paní si stejně udělá co chce ona, tak začne fungovat polušnost tak jak má.

14 Naposledy upravil: NOMIA (31.7.2016 11:32:34)

Tak tohle téma jsem asi hledala

15

Ahoj, přispěji taky svými zkušenostmi. Asi neřeknu nic nového, že je to o tom zvládnout to jejich prvotní kňourání. Začne to to tím, že se vůbec nevyspal, že je v práci potom vyřízený, pak to různě tlačí, nemůže sedět v autě, potom chce jít s kamarády na pivo a tam si přece nebude na záchodě sedat, nemůže se pořádně umýt, ..... těch výmluv je milion. Na jednu stranu chápu, ale zase mi to bere tu chuť na hraní. A když už tohle všechno zvládnu, a to věřte pánové, že není taky sranda nepodlehnout, tak zjistím, že je rozedřený od kroužku a že to musí dolů. To fňukání jsem se už naučila vypouštět. Je pokaždé vždycky stejné a vím přesně kolik dnů to u něj trvá, než se začne měnit. Ale ta rozedřená kůže, ta to pokazí vždy :-( Možná bych si nechala poradit, jesti i tohle ignorovat.
S.

16

A co máte za klícku? Já měl vždy problém s cb6000 s holitrainerem je vse v pohodě.I když zeď začiname po delší době tak jsem taky měl ze začátku odřeno dal jsem na dva dny větší kroužek a teď se vrátil zpět k menšímu tak uvidím. Ale určitě si musím zvyknout v případě pouze výměna kroužku než se kůže zahojí.

17

myslím, že sednout bez chlapů někde na kafe, tak by jsme daly dohromady celkem dobrou příručku jak na ně :-)

18

Ad odřeniny. Tady je těžké radit. Nám trvalo, než jsme našli vhodný model a u něj to správné nastavení. Navíc mu ho (většinou) každý večer sundávám na umytí (plus depilaci) a před nasazením vždy mažu krémem. Musím to zaklepat, ale odřeniny se mu nedělají (máme holytrainer). U dřívějších modelů (CB6000) se občas ale dělaly. Takže si dovedu představit, jak to dovede celou věc pokazit.

Nosí ho denně, bez ohledu na to, zda pracuje, sportuje nebo dělá něco jiného. Totéž přes noc.

19

Nomia:tak si udělejte vlákno jak být neustupna a přísná :-) Myslim že se pár včetně mě paní připojí :-)

20

Taky se parkrat stala odrenina ale nikdy mi ho nesundala.Chce to si sednout a promluvit si,chozeni na zachod řešeno ,,musím na velkou,, bazen ,,sprchuj se v rohu,, Nejvetsí oříšek byl doktor ale poradne si to prohledl a vyptaval se zda mi to vadi či tlačí nebo zda měto nejak omezuje.Po pravdě nijak,pry je to naše věc a ja byl rad že se nevyslovil proti.Jeho názor bych respektoval a je to urolog.Dnes chodím zcela pravidelně a poho.

21

To pruhy na zadku jsou víc na červenání.A vysvětlováni.

22

Informace od urologa by mě docela zajimalí.

23

U mne by tyhle pokusy o provokování vedly jen k tomu, že se vytočím a budu otrávená. Nechci nikomu upírat jiný přístup, ale přijde mi to dětinské, otravné a manipulativní. Takže jediné co by si dotyčný vykoledoval, by byla jeho ignorace a pokud by se to opakovalo, tak bych uvažovala i o rozchodu.

24

Můj sub měl na začátku taky problém s klickou ( CB6000S ). Vylezli mu ty plastové tyčinky a skřípnul se. Ale už si ho sám vylepšil a zatím mu vyhovuje. Akorát by chtěl párkrát i na noc pustit, protože se probudí ráno kolem páté hodiny nadržený a nemůže už spát. Navíc tvrdí, prý někde četl, že pokud bude v něm trvale, může ho to nějak poskodit. Tak nevím, jestli mu to věřit. Jaký máte názor na to vy a zkušenosti?

25

Myslím, že sednout si na kafe by bylo fajn. Akorát asi nebudeme všechny ze stejného kraje, proto bych byla také pro to vlákno.