26

Re: Jak potrestat neposlušného suba?

Dva měsíce v kuse bez sebemenšího problému.

27

Jo tak to bude muset vydržet.

28

Zkusila bych si s ním o tom pořádně proluvit, o tom, co od toho celého čeká on, kde vidí svoje limity a proč a stejně tak mu vysvětlila, co očekáváš ty, co od něj čekáš atd. A našli si to, kde se vám to protíná. Spousta subů, když jsou zrovna nadržení, tak naslibují a odkývají vše možné a když to potom mají dodržovat, tak náhle problém. Taky bych se držela toho, že je dobré postupovat po menších krůčcích a postupně případně hranice posunovat. Spousta problémů může vzniknout, že se prostě přepálí start.

29

Já teď prožívám sice týden teprve ale Madam se rozhodla a dává najevo dlouhou dobu a hlavně vse si dělá po svém. Dřív se mi ji podařilo ovlivnit teď absolutně až se začínám bát.Je to úplně něco jiného a absolutně nevím co kdy udělá.

30

Prosím neprobírejte tady jiné věci než tresty pro neposlušné subíky. Ať je to tu přehledné. Máte-li jiné podněty k diskusi, zakládejte nová vlákna. Děkuji.

31

Zdravím, jsem tu celkem nováček a zaujala mě zpráva ohledně možného "pokecu u Kafe". Nechci ale psát do tohoto vlákna, abysme dodrželi pravidla, proto založím nové vlákno a můžeme napsat jak by komu se hodilo event.setkání???

http://forum.cudnost.cz/topic/1220/pokec-u-kafe/

32 Naposledy upravil: kocourek (2.8.2016 04:32:48)

Nám nejvíce fungují tresty odpírání, momentálně mám povolení 22.9. Pokud do té doby nic nepokazím.

33 Naposledy upravil: katerina (2.8.2016 13:03:47)

V téhle debatě by mne docela zajímalo, jak kdo chápe "trest". Je to něco, co má být opravdu trestem tj. trestaného motivovat, aby svoji chybu neopakoval? Nebo je to pro vás "jen" součást bdsm her. Vím, že ta hranice je velmi individuální a nejasná, ale tohle mi přišlo vždy zajímavé téma. Velmi často si čtu, jak subové píší o tom, jak by chtěli být trestáni apod. Přitom když dojde na lámání chleba, tak z toho vyplyne, že tím myslí naplnění svých fatazií tj. hru na trest. Být "potrestán" podle svých fantazií. Je to potom opravdu trest? Ten by neměl být příjemný a měl by dotyčného motivovat v tom, aby své chování, které k němu vedlo, neopakoval. smile

Vím, že je to slovíčkaření, ale docela by mne zajímalo, jak tohle vnímají ostatní.

A abych přišpěla tedy vlastní trochou do debaty.

Jsem dominantní sadistka. Primárně mne uspokojuje to, že svého přítele ovládám, vlastním a zároveň sexuální (a mentální) uspokojení mi přináší to, že mu působím bolest, způsobuji mu různá příkoří a ponižuji ho. Zároveň ho miluji. Naplňuje mne, že je mi tak oddaný, že vše snáší a že podřízené postavení a odevzdání se do mé moci naplňuje jeho. Zároveň jsem ráda, když se chová co nejlépe, když jsem s ním spokojena, když je "vše jak má být".

Vždy se snažím mu jasně dát najevo, kdy trpí pro mé potěšení a uspokojení, a kdy ho oprávněně trestám za něco, co se mi nelíbilo. Při tom druhém, se mu vždy snažím i vysvětlit, proč se mi to nelíbilo a že očekávám, aby se daná věc neopakovala nebo došlo v dané oblasti ke zlepšení. Mám-li být upřímná, tak i přes můj sadismus, pokud trestám, tak i přes jisté vzrušení převažuje pocit nutnosti a zklamání. Proto jsem vždy ráda, když vidím, že se nějaké chyby neopakují, že dochází ke zlepšení. Nechci mít doma někoho, kdo na sobě nebude pracovat nebo dělat to, co nemám ráda, kvůli tomu, abych ho trestala. Chci submisivního muže, kterého mi všichni budou závidět, ne někoho kdo mne bude stát nervy a energii. smile

34

Tedy mnohem víc, než to "jak" mne zajímá "proč". O tom prvním se dá přečíst všude a z mého pohledu to (bohužel) navíc skončí vždy stejně u vypisování různých fantazií a toho, co se komu líbí.

35

Já napíšu za sebe,taky jsem měl dřív tresty jako splnění představ když jsem měl dostat vyprask tak jsem si mohl pc sundat byl jsem vzrušeny a místo bolesti jsem cítil vzrušení až jsem se i udělal jak jsem mohl třít o lavici a vydržel i 700ran.Ted jsem bit vždy bez vzrušení zamčený a i 20 30 ran mi dělá problém. To samé jsem měl se zamykáním kdykoliv jsem si vydobil sundání masáž atd.Ted jsem bez sundání kromě hygieny a asi hodně dlouho budu a ať prosím škemram jak chci,tak o to dýl bez sundání budu a vůbec se mnou paní nediskutuje,co chci nebo nechci.Dokonce se manzelce po týdnu povedlo když mi drazdila bradavky a šeptala do ucha ze budu zamčený jak ještě nikdy,že jsem samovolné vytekl.To sem mi nestalo za dva mesice zamceni bez orgasmu,ale se vsim ostatnim.A o tom to pro mě je nesmlouvat,nediskutovat a pak má to zamčení úplně jiný rozměr a subik se začne sám zlepšovat.Ono mít několikrát do týdne či měsíce ztraceny orgasmus masáž je něco úplně něco jiného než to X týdnu nebo měsíců nesundá vůbec.

36

Osobně považuji za ideální realizovat fyzické tresty minimálně ve dvou rovinách.

Tedy především by měl sub dostávat pravidelný výprask v rámci disciplíny např. 3xtýdně, což má za účel prohloubení jeho submisivity a oddanosti k majitelce. Takový výprask by měl být veden s dostatečnou razancí, aby sub nevnímal exekuci jako součást nějaké hry, čímž by se vše mohlo vážně zdevalvovat.

Za další kategorii trestů považuji výprasky za konkrétní provinění a tyto by měly být vedeny na samotné hranici snesitelnosti konkrétního suba, pak nehrozí, aby se záměrně dopouštěl nějakých prohřešků z důvodu touhy po výprasku. Toto by mělo být ošetřeno pravidelnou disciplínou.

A jak uvedla Kateřina, sub by měl být schopen posloužit jako objekt bití, případně jiného ponížení jen pro uspokojení či zábavu jeho Majitelky, což by pro každého správně vedeného suba mělo být poctou.

37

Samozřejmě, že s přítelem probírame vše. Pokud by někomu z nás bylo něco nepříjemného,tak se ozve. Navíc přítel je trochu dál než já. Chce zkoušet spoustu nových věcí a málokdy se něčemu brání. Takže být dlouhodobě zamčený je pro něho výzva a myslím si, že i vnitřní touha. Jinak abych se držela trestu. Včera si me na obědě dobiral, tak jsem mu dala jednu výchovnou. Hned po obědě jsem ho (se zastávkou doma pro pomůcky) zavezla do lesa, přivázala ke stromu a dala mu pes koule a penis bambusovou tyčkou. Bohužel měl tu smulu, že opodál někdo procházel ( nějaká paní byla na houbách ) a nevíme zda videla co neměla. Hrozně ho to bolelo a zároveň i vzrušovalo, protože se konečně dostává po týdnu do stádia nadrzenosti a zoufalosti, a ja konečně do role bohyně. Věřte že tentokrát si to nenechám zkazit. Mám v plánu mu provést za týden milking.

38

Celkově souhlasím s příspěvkem Rx s tím, že:
- disciplina by se měla provádět v intervalech podle stadia výchovy suba. Ze začátku častěji později lze interval prodlužovat. Já považuji za nejlepší 1x týdně.
- za konkrétní provinění je nejlepší krátký a intenzivní výprask
- výpasky pro zábavu neuznávám, i když se používají, ale občas tento druh použiji pro zklidnění emocí. Když mě někdo naštve, tak to někdy odnese manžel smile

39 Naposledy upravil: rozalie (3.8.2016 08:56:54)

pro Maddamme
Víte já si myslím, že ve vašem manželství je problém v tom, že nejste dostatečně komplemetní. Jak známo, v rámci BDSM si nejlépe sednou dva lidé, co jsou písmenkově vedle sebe, kdežte vy jste to D a váš manžel je to M.
My jsme s manželem ten váš pár sledovali už před lety, kdy jste si říkala dominka a nějaké číslo, když jste stavěli tu chatu a u ní tu mučírnu a podobně a už tenkrát jsme si říkali, že to moc nesedí. Možná by stálo za to, pokud chcete předělat manžela na S (sub), odpírat mu jakékoliv výprasky.

40 Naposledy upravil: Jim (2.8.2016 22:42:35)

To Rozálie:
Souhlasím, že s postupujícím výcvikem suba, který již dosáhl určité úrovně,  není   disciplína zdaleka tak potřebná jako na počátku výchovy a intervaly se mohou prodloužit. Stejně tak si však myslím, že bezvadně vychovaný sub nepotřebuje ani pás, protože by ho žádné nepravosti nenapadly, ale k tomu je dlouhá cesta.

41

rozalie: písmenkově vedle sebe? Takže když u nás je to B/D a hlavně S/M, tak jsme pro sebe ideální?  Výprasky pro zábavu také neuznávám. A mlácení čímkoliv, co mám po ruce, to už vůbec nepřipouštím. To už na mě působí, že to nemá úroveň a myslím si, že to úroveň vše mít má a musí.   

katerina: Také jsem dominantní sadistka, takže s tvým názorem rozhodně souhlasím, co se výprasku a všech pocitů kolem týká.

U nás je výprask opravdu trest pro mé zlato a probíhá 1x týdně, co nastřádá za špatné chování během toho týdne. Když je miláček hodný a nic nenastřádá, tak je pokaždé výprask na konci akce, převážně pro moje uspokojení. Mě výprasky naplňují vzrušením, tudíž já si to při něm užívám. Zlato je masochista, ale má rád bolest způsobenou jinak než výpraskem, tudíž on to v tu chvíli vnímá jako trest a ponížení.

42

Ok, tak i já se přidám. Celkově je jasné, že se ideály málo kdy najdou, takže je to o kompromisech a přizůsobení se. Moje Paní v době přede mnou, v životě zkratku BDSM neslyšela. Teď jsme se dostali to fáze, kdy se jí hraní líbí a většinou ho sama vyžaduje - v podobě působení bolesti. Už by si to bez toho prý nemohla představit, ale jasné je, že čistokrevná domina to není.

Tresty máme většinou pro zábavu, snad si nepamatuji, že by něco bylo opravdu trest v tom smyslu, že by se mi to nelíbilo (což je fakt těžké, mě se líbí skoro všechno). A patří mezi ně odepírání orgasmu, bití, svazování... no vlastně skoro všechno, co si člověk umí představit..

43

Tak to jsi úplně stejná diagnóza :-D jako moje zlato. Ať udělám co u dělám, vše je pro něj dobře, takže vymyslet trest je těžké, tak výprask je to nejlepší.

44 Naposledy upravil: IN (3.8.2016 08:05:39)

Nojo, holt submisivní úchyláci, co více si žena může přát big_smile

Ale i při výprasku na mě je žena většinou hodná, takže já ani nevím, kde jsou hranice..

45

Ještě že vás máme :-)
Tak to já dokud nevidím pořádný šlince, tak nepřestanu. Hodná být nedokážu...

46

Xena
mělo by to tak být a měli byste si s partnerem sedět. To netvrdím já(takové znalosti nemám), ale literatura. A nikdy nikdo nejde do nějaké té katagorie zařadit na 100 %. smile

47

spank.man: přesně o tomhle je to zamykání, musí to mít nějaký smysl a pro mé zlato je to trest, čím déle, tím lépe pro mě samozřejmě a být nekompromisní vůči smlouvání a ukecávání. My už taky nediskutujeme, miláček to už konečně vzdal, kromě hygieny a výměny PC dle akce je zamčený pořád. Klece máme 4. A taky se nám teď stalo, že si hrál se mnou a byl natolik vzrušený, že prostě vytekl ani jsem se ho nedotkla.

48

Xena:ano přesně to myslím,pochopit že smlouvání nemá cenu.Samozřejmě to subik ze začátku zkouší,myslím ze to i k tomu patří a není to o tom dávat tě druhé osobě najevo že to nedá ale dát najevo že co řekne to platí a pak se to otočí a má ho tam kde potřebuje.A to se za týden ani dva nestane.Pak je to úplně jiný rozměr a čím déle to klíčníce vydrží tím i subik pozná svoje tělo a pochopí ze jsou mnohem intenzivnější prožitky než samotný orgasmus.Včetně doteku,hlazení,masáže nohou paní a tak dále.Ale fakt na to je potřeba dlouhá doba srovnat se psychicky i fyzicky pochopit co tělo dokáže dat než několika vterinovy orámus a pak se "otočit a spat" obrazně řečeno.

49

Ztotožnil bych se s Kateřinou,trest ma bolet a má mít vychovný učinek,nebo spíše směřující učinek aby dotyčný jednal jak si přeje vychovatelka.U nás fungují tělesné tresty,žádné,,obchodování s erotikou či sundáním cb,,navíc  před lety byla domluvena pravidla a napsána.A ta oba dodržujem.Akdyž ne je trest.A rákoska opravdu bolí!Je to učinné jednoduché a bolestivé a nějaké stopky a počty a obchody nevedem!Lhal jsi,nebo něco zatajil či podváděl,200 rákoskou!A to je metr dlouha a 10mm pruměr,kdo ví tak ví.Dostal jsem 50 a zadek na modro,ale vím že to byl spravný trest a opravněný.Nenosíš určené dámské spodní pradlo,radši se předkloním a čekám a vím proč.Je to o tom mluvit otevřeně a néé ,,kecat,, o přáních.A funguje to.Už roky.A lepší něž hádky:-)).

50

To cirrus1
píšeš, že to u Vás takto přísně funguje již roky. Vážně by mě v této souvislosti zajímalo, zda se nároky Paní vůči tobě stupňují a obecně zda se Váš vztah vyvíjí směrem k tvému ještě většímu podrobení a poslušnosti a úměrně tomu roste autorita tvé Paní. Pokud se tedy nejedná o příliš osobní dotaz.