Tak jsem si to tu přečetla, zajímavé téma, ale každopádně je to hodně individuální. Spankera nelze podle mě potrestat výpraskem, stejně tak suba který má sklony k TV nošením dámského spodního prádla.... ale to už je na paní aby měla svého sub přečteného a věděla co a kdy je odměna a co je trest trestovatý ;o) Každopádně díky za vlákno a díky za příspěvky. Ráda přispěji budu-li mít čím ;o) Já momentálně nastolila dvouměsíční zákaz orgasmu (za neplánované předčasné vyvrcholení)s tím že jsem udělala seznam úkolů a každý úkol má termín splnění, přesnou hodinu kontroly a pak se za každý úkol odečítá od 1/2 dne do 10 dnů. Samozřejmě že úkoly s desetidenním odpisem jsou nejtěžší a 1/2 den dávám za relativně snadný úkol. Překvapuje mě jak je tato hra účinná a jak subíčka baví. Mě baví též :-) Výprask je pro mého suba trest jelikož je nemá rád a ač bych se u výprasku klidně rozvášnila víc, ráda výprasky dávám, musím se u něho mírnit.... ale je spousta druhů trestů, ale teď mi přijde spíše lepší ta motivace zkracené lhůty k dosažení orgasmu. Samozřejmě dny mohu i přidávat když zlobí, to se nevylučuje. No docela si to užíváme oba dva myslím ;o)