51

Re: Jak potrestat neposlušného suba?

Rx já bych to spíš viděl na to že si mě vede kam ona chce,dřív jsem třeba nemusel nosit dámské spodní pradlo a ani jsem nechtel.Dnes ho nosím trvale.Ale že by místo 50 rákoskou bylo 500 to neee.A musím říct že dámské prádlo je podstatně kvalitnější něž to naše,to jen na okraj.

52

U nás je to podobné. Ne že bych musel nosit dámské prádlo, ale Paní si prosazuje nejrůznější své požadavky, které musím akceptovat, byť se mi třeba nelíbí. U toho prádla by mě zajímala její motivace, zda jsi při jeho nošení poddajnější a poslušnější, protože se dočasně ztotožníž s ženským postavením, které je dosud většinově chápáno jako podřízené, nebo tím sleduje jiný cíl. Možná ji představa muže v dámském prádle jednoduše vzrušuje.

53

To prádlo vzniklo tím že jsem se byl pořád nahrbeny,při chuzi doma u jídla nebo pc a pak taky mám velmi vystouplé bradavky.Nošení podprsenky mi pomohlo v tom že jsem se bál že to bude vidět na zadech tak jsem začal chodit a sedět vzpřímeně a tím není vidět zapínaní na zadech.Ale ven jsem se styděl.No stačilo párkrat 25 rákoskou a tvrzení že ona taky musí nosit podprsenku cely den a bylo z toho nošení celodenní.No a faktem je bolesti zad jsou pryč.Nosím podprsenky nenápadné a hladké,žádné krajky.Prostě aby mi vyhovovaly no a navíc si to paní pochvaluje,že mě to trošku staví do role erotické kamarádky.nosím trvale pc už dlouho a naše erotické praktiky se tím padem podobají uspokojování žen.No a k podprsence patří kalhotky :-).Samozřejmě že dnes mám i silně erotické prádlo zdobené krajkou a červené barvy,ale to je pro naše krásné soukromé chvilky.A abych neodbočil od tématu trestu,mám povinnost mít v autě rákosku,a taky jsem už párktát dostal třeba na parkovišti nebo u silnice za dopravní přestupek.Diváky samozřejmě nevyhledáváme a děti už vubec ne!!!To je jedna z povinností paní tohle sledovat,ale za autem už jsem párkrát dostal.

54

Dobře tě Paní vede! Chápu přímou souvislost mezi nařízením nošení podprsenky a vzpřímeným držením těla, které je obecně velice prospěšné - mám vyzkoušeno. Byť nemám osobní zkušenost, myslím, že pokud máš na sobě dámské prádlo, jsi vůči Paní mnohem poddajnější a poslušnější, čehož si Ona přinejmenším podvědomě nemůže nepovšimnout a na základě dobré zkušenosti ti užívání dámského prádla nařídí trvale

55

Tak jsem si to tu přečetla, zajímavé téma, ale každopádně je to hodně individuální. Spankera nelze podle mě potrestat výpraskem, stejně tak suba který má sklony k TV nošením dámského spodního prádla.... ale to už je na paní aby měla svého sub přečteného a věděla co a kdy je odměna a co je trest trestovatý ;o) Každopádně díky za vlákno a díky za příspěvky. Ráda přispěji budu-li mít čím ;o) Já momentálně nastolila dvouměsíční zákaz orgasmu (za neplánované předčasné vyvrcholení)s tím že jsem udělala seznam úkolů a každý úkol má termín splnění, přesnou hodinu kontroly a pak se za každý úkol odečítá od 1/2 dne do 10 dnů. Samozřejmě že úkoly s desetidenním odpisem jsou nejtěžší a 1/2 den dávám za relativně snadný úkol. Překvapuje mě jak je tato hra účinná a jak subíčka baví. Mě baví též :-) Výprask je pro mého suba trest jelikož je nemá rád a ač bych se u výprasku klidně rozvášnila víc, ráda výprasky dávám, musím se u něho mírnit.... ale je spousta druhů trestů, ale teď mi přijde spíše lepší ta motivace zkracené lhůty k dosažení orgasmu. Samozřejmě dny mohu i přidávat když zlobí, to se nevylučuje. No docela si to užíváme oba dva myslím ;o)

56

Ano ano, taková hra je určitě "zábavná" a motivující. A ještě vede k tomu,aby Paní byla spokojená.
U nás je výprask taky trest-a Paní si ho taky užívá.
A máš pravdu, že tresty musí být individuální, dle zaměření dotyčného.
Ale nikdo tu nezmiňuje trest typu- pálivá mast do klece, zamotat folií a spát celou noc. Už se to tu na foru kdysi probíralo a je to rychlý a účinný. :-)

57 Naposledy upravil: spank.man (9.8.2016 08:28:41)

Palivou mast jsme zkusili jednou,koňskou mast s Chili ale to jsem málem umřel.To byla taková bolest až se mi udělalo špatně od žaludku a absolutně jsem nevěděl jak dostat dolů.Samozrejme to ani nejde. Zvládnu francovku cokoliv kopřivy ale tohle bylo tak hrozný,že už nikdy víc.Jinak mel jsem rád vyprasky dokud jsem u nich měl třeba pulhodinovou předehru to jsem vydržel pak cokoliv ale s pasem v nějaké pozici a bez vzrušení  jsem na tom úplně stejně,jako každý jiný,rosí se mi čelo a opravdu to bolí

58

Před lety jsme zkusili Emspomu hřejivou, já byl pevně upoutaný. Paní mazala a mazala, ten šílený pocit si pamatuji dodnes, ono to nabíralo na síle a komplet želud,m penis, varlata a konečník byly v ohni. od té doby se to užívalo jen jemně na hraní a i to bylo dost. Inu škola hrou... ale jako trestu se toho pořáds bojím, kopřivy jsou o začátku a potom to jde a příjemně doznívá.

59

Taky vím o čem to je. Trošička hezký, víc to je fakt trest. Ta extra pálivá koňská - to je tak za velezradu - ale my tady tak nezlobíme, že né?

60

Emspomu hřejivou to se mě jednou taky podařilo aplikovat.  Bylo to strašný vůbec jsem to nemohl ze sebe dostat. Čím více jsem to sprchoval tím to bylo jen horší.  Dlouho jsem jí neviděl nikde prodávat, jen na internetu.

61

Viděl jsem něco, co by mohlo fungovat poměrně dobře jako trest. Dochází k omezení pohybu asi jako u pranýře (humbleru) možná k ještě lepšímu a sice jsou to připoutané nohy k PC. Uvedu pár ukázek s různou dokonalostí provedení:
http://i.imgur.com/HB6Frce.jpg
http://i.imgur.com/XKcKn21.jpg
http://i.imgur.com/jCzWumf.jpg