1

Téma: pás cudnosti a profese

Moje profese : stavební technik - cca 10 hodin na nohou v pohybu.  Chůze ze schodů do schodů několikrát za den i po žebříku. cca  4 hodiny řízení auta, cca nachodím i 4,5 km za den, fyzická práce.  atd. Moc se to s nošením PC neslučuje,  žádné pohodlíčko.

Tak by mě fakt zajímalo jak to je.

jinak se budu muset opít se se smrtkou třeba naznačí?

2

Re: pás cudnosti a profese

Moje profese: správce venkovních prostorů a zahradník - cca asi 7 hodin v pohybu na nohou. Po žebříku nemusím, chůze do/ze schodů zcela výjimečně, nachodím kolem 5-i km denně, do práce a z práce cca 12 km na kole, fyzická práce, kontakt s lidmi.
Jízda na kole s malými problémy vyřešena, jinak v pohodě.

3

Marketingový konzultant, celodenní sezení a taky to není žádný žůžo smile

4

Predajca (plus aj chystanie stavebneho materialu, atd.cize aj manualna praca), 9 hodin denne .... pohoda....nespávam v PC, ale deň bez PC v práci je o ničom...ďalej aj na bicykly horskom až na pár situácií je PC v pohode, aj na plavárni a dokonca aj v posilke...jediný problém je to spanie a moje podvádzanie občas...

5

Automechanik, cb6000s a kdyz je horko a nedari se mi tak bych to nejradsi rozbil a neustale ohybani se k zemi je taky dost o nicem, ale vic ho na sobe nemam nez mam

6

Operátor 12h u linky nepretržit provoz zvládám jak kdy jak hodně se menu tIP výrobků, dva měsíce bez sundání mě vyskolili :-)

7 Naposledy upravil: snek (31.7.2016 06:32:08)

Dopravní dispečer (řízení provozu MHD). 12 hodin v radiosále u počítače, někdy 8 hodin na zásahu u služebního auta, kdy člověk běhá kolem vadných tramvají nebo řeší dopravní nehody, cca 6x měsíčně řízení autobusu, trolejbusu nebo tramvaje. Jsem uzamčen v režimu 24/7 v BONu4 nebo CB 6000s dle nálady Madam. Už je to celkem v pohodě, ale před rokem, když mě má Paní začala zamykat, to bylo hrozné.

8

Skladník, Holytrainer kopie. Noci prostě nezvládám, přes den je to super, když se hýbu.... Zřejmě jsem asi přecitlivělý, když čtu o týdnech a měsících v pásu závidím... Moje maximum jsou tři dny...

9

Já v dopravě ,řízení auta cca 4 hodiny ,kancelař někdy běhaní v posilovně.Vše celkem ok nosim 24/7 tad to budou 3roky.Jinak cb6000s.A na bazenu sauně nebo u lekare vše v klidu.Už si bez toho ani nedovedu představit fungovat.:-).Teda spíš nefungovat.Ted jsem si objednal novy Ht CB pomalu dosluhuje.Jinak ranní erekce rešeno rakoskou a hned je po erekci :-))).

10

Řidič (MHD) často manuální prace na zahradě nebo na domě. Bon4,  vše naprosto bez problémů,  ještě jsem nepřišel na činnost kvůli které bych musel pás sundat.

11

Masér a plavčík zároveň. 14 hodín. Pri práci ma PC nijako neobmedzuje. Možno ho je trocha vidieť cez nohavice keď sedím ale inak v pohode.

12

Ja mam kancelarskou praci u pocitace, grafika a strihani videa. Vzhledem k zamereni prace, je to obcas narocne (casto az moc smile, ale je to o zvyku (Vojta mi rozumi smile.

odpoledne a vikendy prace na zahrade, dilnicka atd, takrka nikdy nebyla zadna situace, abych nemohl byt pod zamkem, takze myslim, ze je predevsim to zvyku a vhodne kleci.

tak asi tak smile