Feminizácia Marka .
Mark ma čakal na izbe. Cez deň sme si užili relax masáže, rôzne procedúry. Hneď po obede sme sa vybrali za kultúrou a históriou známeho slovenského mesta. Deň sme strávili spolu. Večer sme si boli zaplávať a veľmi sme sa tešili na spoločný večer. Už počas dňa som si pripravovala na to že dnes chcem z Marka mať čupku. Mark ma večer čakal na izbe. Bol prítulný, milujúci ako vždy. Po silnom vášnivom bozku som mu pošepkala, že dnes budeš moja čubka. Zarazilo ho to, bolo vidno že to nečakal ..po chvíľke povedal podvolím sa Ti Pani moja. Čakal na moje príkazy. Prikázala som sa mu vyzliecť ostal nahý len v páse cudnosti. Na očí som mu dala čiernu masku , odomkla pomaly pás . Mal zákaz vzrušiť sa. Krásne pomaly jemne som mu oholila cele vajíčka aj okolie pomôcky. Jemne som mu pri tom prevracala vajíčka mojkala som sa s nimi ...stonal vzrušením ...nesmel sa vzrušiť ...vedel že ho čaká trest ...silné to bolo keď som sa dotýkala penisu ( pomôcky) bolo vidno ako sa jemne stoporila ...:). Bolo zjavné že ju nedostanem opäť do klietky ....dostal príkaz ...ľadová sprcha dovtedy kým pomôcka úplne neklesne ...ľadový trest . Krásne pomôcka po ľadovaní klesla a tak som ju hneď uzamkla do klietky ...zámoček spravil cvak !!! . Ďalší môj príkaz bol posadenie sa na kreslo zavrieť oči a neotvárať až kým nepoviem. Nasledovala kozmetika – líčenie čubky ..make up , púder , vytieňovanie líčok , očné tiene , špirála na riasy ... Mark má krásne očká ...nalíčením sa mu zvýraznili ...spravila som z neho sexi nalíčenú čubku.
Po nalíčení dostal príkaz obliecť si moje nohavičky a podprsenku. Samozrejme mnou nosené, nie oprané. Bolo vidno, ako sa ponížene cíti.
Po tom všetkom ho čakalo prvé vypustenie vajec. Po dvoch mesiacoch prvý krát. Ale aby nebolo úplné a aby bolo vidno a aj cítiť moju zákernosť pred tým som mu podviazala jedno vajce, to väčšie. Viem, že čakal, že bude môcť krásne vytiecť, ale ja som chcela, aby mu jedno vajce ostalo úplne plné. Po pár minútach aj nakoniec vytiekol. Teda len vykvapkal. Podviazanie nedovolilo, aby vytiekol. Tak som mu ho odviazala a pokračovala s masážnou hlavicou, aby vytiekol aj z druhého vajca. Dala som mu ultimátum 5 minút. Viem ako trpel a aj chcel aby vytiekol. Stalo sa, no bolo len veľmi málo sekrétu. Po dvoch mesiacoch som čakala viac, čakala som veľmi naplnený kondóm, no po tom všetkom to bol absolútny podpriemer.
Naša dohoda bola taká, že jeden jediný krát bude môcť mať orgazmus. Orgazmus s výstrekom vo mne. Viem že sa naň veľmi teší. Ten moment nastane dnes. Naposledy smel vo mne vystreknúť pred viac ako rokom, takže už ani nevie, aké to je. Posledný orgazmus, plnohodnotný mal v apríli tohto roku. Vyvrcholil tak, že som ho vyhonila rúčkou. Viem, že sa na dnešok nesmierne teší. Len asi viete, že viem byť zákerná, tak uvažujem, čo spravím, aby nemohol mať vo mne plnohodnotný orgazmus. Určite niečo vymyslím. Pripravené mám to, že ho odomknem, pomôcku namažem silnou mentolovou masťou, väčšiu vrstvu namažem žaluď pomôcky a samozrejme niečo budem aplikovať aj dovnútra močovej trubice, nasadím mu kondóm. Určite budem vzrušená, takže budem chcieť aby do mňa vnikol a bol v pohotovosti. Bude ma musieť uspokojiť aj keď bude trpieť. Pred tým mu podviažem vajcia, aby nemal žiaden cit a tak minimalizoval jeho pocity. Po mojich uspokojeniach použijem ľad, aby mu pomôcka klesla a mohla som ju uzamknúť. Do večera bude mať na sebe aj moje nosené punčošky, samozrejme poškodené. Ak tak vydrží do večera, čaká ho orgazmus vo mne, ale nie úplne plnohodnotný.