1 Naposledy upravil: kocourek (2.9.2016 22:15:36)

Téma: Jak se během let stala z paní Paní

Náš příběh:
S mojí láskou na první pohled (ano první setkání po jednom fakt náhodném chatu) a dvou rozvodech jsme spolu 15 let, BDSM hry začaly v podstatě hned ze začátku, má  láska akceptovala bez problému mé potřeby o kterých jsem jí předem řekl. O CB jsem se dozvěděl o něco později a hned mne to dostalo. První kus CB3000 byl objednán ze Států a trapné vysvětlování na celnici o co jde mám dodnes v paměti smile
Klasika našich začátků byla, že jsem chtěl být zamčen a přitom to mít pod kontrolou a diktovat si. Navíc bolesti u pantu kroužku a skřípnutí v otvorech klícky, posléze rozlepení klícky. Moji Paní nebavilo si hrát,když neposlouchám a tak to probíhalo opakovaně několikrát s mnoha různými klíckami. Vrchol bylo pořízení Neosteelu, ale prostě ho nedám jinak než na hraní na pár hodin. Ani v práci by to u mne celodenně nešlo.
Zlom bylo pořízení kovového CB6000 od Vojty,  a k tomu letošní těžká krize vztahu počátkem roku. A já nabídl, že se přizpůsobím své Paní pokud to bude chtít. Moc mi to nevěřila, váhala, bála se ale postupně jsme od dubna začali znovu…
Po těch letech to mám v hlavě o trochu více srovnané a nemám podmínky, nic neurčuji a neovládám, mohu maximálně vznést prosbu…
Duben ještě šel, orgasmů bylo dost,ale má milovaná si začala všímat, že když nemám orgasmus několikrát týdně začnu se měnit (to jsme dříve vlastně nepoznali) a začalo jí to bavit a přinášet uspokojení.
Po srazu Paní a Madam na kafi to začalo nabírat na obrátkách. Sice jsem v BDSM známí a léta nějak fungujeme v okruhu přátel, ale chuť si hrát vymizela u mne a postupně i u mé Paní. Očekával jsem, že sraz na který jsem ji upozornil a přemluvil se povede, ale level jaký naše hraní nabývá mně bere dech.Samo nic moc proti některým, ale pro nás Highway to Hell  (tedy pro mne, ale líbí se mi to, jen to předčilo mé očekávání)
Dnes se Paní vyžívá v drobnostech, nových pravidlech, mém uzamčení a odpírání orgasmu. Už je to 40 dní bez orgasmu, jen dva zkažené. Moji lásku to začíná bavit, mně je zle z ranního buzení ve 4 h, ale jinak super pocity. Miluji svou Paní, překonávám se a oba zažíváme něco podobného, ale mnohem intenzivnějšího  jako naše poznání a zamilování. Paní mi dnes napsala krátký vzkaz jak mne miluje a pro mne to bylo silnější než všechny dárky a pozornost co jí věnuji poslední dobou já. Maličkost, ale zamilovaná blbůstka 
Těším se na sraz, na všechny příjemné lidi, Madam i subíky a neměnil bych, i když mi pořád stojí, mám náhradu - oddanost mé Paní, která mne naplňuje.

2

Re: Jak se během let stala z paní Paní

Krásný životní příběh a změna na Paní rozhodně stála za to, pro vás pro oba :-)
Už se na Vás moc těšíme a Tlapíkem.