Téma: Jak se během let stala z paní Paní
Náš příběh:
S mojí láskou na první pohled (ano první setkání po jednom fakt náhodném chatu) a dvou rozvodech jsme spolu 15 let, BDSM hry začaly v podstatě hned ze začátku, má láska akceptovala bez problému mé potřeby o kterých jsem jí předem řekl. O CB jsem se dozvěděl o něco později a hned mne to dostalo. První kus CB3000 byl objednán ze Států a trapné vysvětlování na celnici o co jde mám dodnes v paměti ![]()
Klasika našich začátků byla, že jsem chtěl být zamčen a přitom to mít pod kontrolou a diktovat si. Navíc bolesti u pantu kroužku a skřípnutí v otvorech klícky, posléze rozlepení klícky. Moji Paní nebavilo si hrát,když neposlouchám a tak to probíhalo opakovaně několikrát s mnoha různými klíckami. Vrchol bylo pořízení Neosteelu, ale prostě ho nedám jinak než na hraní na pár hodin. Ani v práci by to u mne celodenně nešlo.
Zlom bylo pořízení kovového CB6000 od Vojty, a k tomu letošní těžká krize vztahu počátkem roku. A já nabídl, že se přizpůsobím své Paní pokud to bude chtít. Moc mi to nevěřila, váhala, bála se ale postupně jsme od dubna začali znovu…
Po těch letech to mám v hlavě o trochu více srovnané a nemám podmínky, nic neurčuji a neovládám, mohu maximálně vznést prosbu…
Duben ještě šel, orgasmů bylo dost,ale má milovaná si začala všímat, že když nemám orgasmus několikrát týdně začnu se měnit (to jsme dříve vlastně nepoznali) a začalo jí to bavit a přinášet uspokojení.
Po srazu Paní a Madam na kafi to začalo nabírat na obrátkách. Sice jsem v BDSM známí a léta nějak fungujeme v okruhu přátel, ale chuť si hrát vymizela u mne a postupně i u mé Paní. Očekával jsem, že sraz na který jsem ji upozornil a přemluvil se povede, ale level jaký naše hraní nabývá mně bere dech.Samo nic moc proti některým, ale pro nás Highway to Hell (tedy pro mne, ale líbí se mi to, jen to předčilo mé očekávání)
Dnes se Paní vyžívá v drobnostech, nových pravidlech, mém uzamčení a odpírání orgasmu. Už je to 40 dní bez orgasmu, jen dva zkažené. Moji lásku to začíná bavit, mně je zle z ranního buzení ve 4 h, ale jinak super pocity. Miluji svou Paní, překonávám se a oba zažíváme něco podobného, ale mnohem intenzivnějšího jako naše poznání a zamilování. Paní mi dnes napsala krátký vzkaz jak mne miluje a pro mne to bylo silnější než všechny dárky a pozornost co jí věnuji poslední dobou já. Maličkost, ale zamilovaná blbůstka
Těším se na sraz, na všechny příjemné lidi, Madam i subíky a neměnil bych, i když mi pořád stojí, mám náhradu - oddanost mé Paní, která mne naplňuje.