Téma: Tajné přání?
Dnes u nás padla taková otázka. Co by jsme chtěli v v reálu nového zkusit. Přiznám se, že BDSM je pro mne zejména poddání se Mé Paní. Tedy myšleno spíše v rovině psychické, s tím, že si Má Paní může dělat co si vzpomene. Automaticky přijímám trest, který je mi udělen a akceptuji hrátky své Paní. Přiznám se, že jsem nikdy nepřemýšlel o tom, že bych chtěl z vlastní vůle zkoušet něco konkrétního. Jsem spokojen s tím, že mne Má Paní může prostě použít a mám rád pocit oddanosti své Paní a radost z vědomí, že mohu své Paní posloužit tělem i duší. Možná, že mám pouze málo fantazie. Možná, že mne pouze zarazila myšlenka, že bych měl možná chtít dát své Paní něco více? Myšleno ve smyslu,... položit na oltář nějakou oběť...
Jak to máte vy. Máte v rámci BDSM praktik nějaké touhy něco zkusit, nebo svému protějšku touhu nabídnout něco zkusit. Nějakou novou aktivitu? A co vlastně. Co je vlastně jakoby dost, aby stálo za to o tom mluvit... Mám na mysli, takové to nějaké,... tajné přání. Chtěl/a bych se svým ,... zkusit to, nebo ono. Ať už z pozice dominantní osoby, nebo z pozice submisivní.
Možná jsem svoje pocity nevyslovil přesně,.... ![]()