1

Téma: hledám název a radu

Dobrý večer .
Tady jsem nový ale o PC se zajímám a lákají mě už dva roky.
Bars co jsem už četl a chci jít do toho.
klícky mě ale nelákají a urino taky ne , chci spíše něco jako latowski prostě kov nejen na penisu ale spíš jako slipy prostě absolutní abstinenci bez možnosti vytažení z klícky protože to pak jaksi neplní účel že ? Jen tu u vás nevím jak se tento typ nazývá abych si o něm něco přečetl a prohlídl. Ceny těchto pásů jsou astronomické a 30tis. za něj dát opravdu nechci proto mám známého který by mě ho "ukul".Navedete mě prosím ?
Předem děkuji

2

Re: hledám název a radu

Ahoj je to pás florentského typu, nebo T pás.

3

nevim jestli si myslis ze když ti to ekdo ukuje ze to bude lepsi a levnejsi.
Pripomina mi to prirovnani. Ferari je drahe rak mi ho kamarad vyrobi. Vyrobit dobrej pas cudnosti není jen jako ukout podkovu atd. Je třeba mit nejake zkusenosti a i tak na tom stravi hrozne moc casu. Vyrobci pasu cudnosti jiz mají nejake zkusenosti a nekteri to delaji na miru takze presne sednou. Ale zase co ocekavas od pasu a třeba jestli sportuješ atd.

4 Naposledy upravil: sherif (25.9.2016 07:18:49)

Souhlasím. Těch nepovedených verzí nebo zklamání z nich, bys mohl litovat více než Nějakých dvaceti tisíc. Porad jsou to jen peníze jakkoli vydelatelne.

5

opravdu je třeba si rici co presne od pasu ocekavas. Jestli trvale uzamceni nonstop a zaroven chces i při tim sporitvat ( beh kolo atd)´
Ja nosim Fetisch Felix CS-500/A a není moc idelani pokud clovek jezdi hodne na kole, pokud tedy nemá clovek nejake sedlo na kole upravene kde bohden skrz rozkrok nevadi.

6

Takže říkáte nepouštět se do toho jo . Hmm :-( :-(  Tak děkuji .

7

ja muzes se do toho pustit ale hrozne mocmoc dlouho ti to bude trvat nez dojdes k nejakemu alespoň troslu použitelnému pasu. Nez porde vychytas vse atd

8

Co vyzkoušet lovejail od Fetish Felix ?

http://www.fetisch-felix.de/shop/produc … ejail.html

9

to vypadá zajimavě . Kouknu na to.