Tak tenhle víkend jsem se po dlouhé době dočkal sexu a i mého orgasmu. Bylo to něco nádherného. S přítelkyní jsme si to opravdu užili. Nejdříve mne svlékla a dostal jsem obojek a pouta na ruce, které mi uzamkla k obojku. Odvedla mne do sprchy, kde mi sundala pás cudnosti, hezky osprchovala a i kompletně celého oholila. Sice jsem si potom připadal hloupě, ale když to chtěla, proč ne. Potom mi nasadila zpět pás cudnosti a zavedla anální vibrační kolíček a vzala si ovladač. Nasadila mi řetěz na obojek a odvedla do klece. Zapla vibrace a šla se převléknout. V kleci jsem byl asi hodinu, vibrace mne dráždily a pás cudnosti už tlačil. Ale nešlo nic dělat, byl jsem zamknutý v kleci, zamknutý obojek a k obojku zamknuté ruce. Po asi hodině přišla přítelkyně oblečená v kraťoučkých latexových šortkách a latexové podprsence. Odemkla klec a za vodítko odvedla do podkroví. Tam jsem se musel předklonit před kládou a odemkla mi ruce od obojku. Musel jsem je i s hlavou dát do klády a tu potom zajistila. Na nohy jsem dostal rozporku. Vytáhla mi kolíček, ale pás cudnosti mi nechala. Tak a teď mne čeká výprask, říkal jsem si. Jenže to jsem se pletl. Chvíli se nic nedělo a já tam jen tak stál a nemohl nic dělat. Potom přítelkyně přišla a já uviděl na ní připínací penis. Začal jsem ji říkat, že né, že na to nejsem připravený a tak dále. Její odpověď byla pouze mlč. A dostal jsem kuklu bez otvorů na oči a roubík. Potom jsem ucítil na zadečku gel a její prsty. Po chvíli to do mne začala zasouvat. Bylo to že začátku nepříjemné, ale po krátké době jsem rezignoval a uvolnil se. A začalo to být i příjemné. A když zapla vibrace, tak už mi bylo nádherně. Ale moc jsem chtěl dolů ten pás cudnosti. To trvalo asi hodinu s třema přestávkami. Potom mne uvolnila z klády, sundala rozporku a za řetěz odvedla do ložnice. Tam mne povalila na postel, připoutala ruce i nohy a sundala pás cudnosti. Svlékla se a vše skončilo hezkým sexem a i orgasmem. Ten byl nádherný po tak dlouhé době v pásu cudnosti a nezůstalo jen u jednoho. Jak bylo po všem, tak mi pás cudnosti zase nasadila. Potom mi pošeptala, ať se těším na další sex. A když jsem se zeptal, kdy to bude, tak její odpověď byla: Možná letos, možná příští rok. Záleží na tvé poslušnosti. Takže mne už dokonale ovládá, protože sex s ní zbožňuji, miluji ji a udělám pro ní vše, aby byla šťastná a spokojená.