76

Re: Už jsem taky pod zámkem

mlady_subik: Způsobů jak stimulovat přes otvor v močové trubice je více. Neboj se teho, důležitá je hygiena a dezinfekce a také zásada nedělat nic nasilu. Partnerka může použít kovový dilatátor. Je to zajímavý pocit cítit v sobě najednou chladný kov. Nebo močový katétr při přejíždění prostatou co je původně stará tantrická či jogínská praktika vádžrólí, ale chce to trpělivost, vytrvalost a trénink. Ale pak je to paráda. Nebo můžete použít uretrální vibrátor a stimulovat prostatu zevnitř. Můžeš si také užít double stimulaci s análním vibrátorem nebo straponem. Vše bez odemykaní, jako milking prostaty, jestli něco kápne... Kombinací a variací je hodně, ale asi zaleží na kreativitě a chutích Tvé partnerky.

77

Tak tenhle víkend jsem se po dlouhé době dočkal sexu a i mého orgasmu. Bylo to něco nádherného. S přítelkyní jsme si to opravdu užili. Nejdříve mne svlékla a dostal jsem obojek a pouta na ruce, které mi uzamkla k obojku. Odvedla mne do sprchy, kde mi sundala pás cudnosti, hezky osprchovala a i kompletně celého oholila. Sice jsem si potom připadal hloupě, ale když to chtěla, proč ne. Potom mi nasadila zpět pás cudnosti a zavedla anální vibrační kolíček a vzala si ovladač. Nasadila mi řetěz na obojek a odvedla do klece. Zapla vibrace a šla se převléknout. V kleci jsem byl asi hodinu, vibrace mne dráždily a pás cudnosti už tlačil. Ale nešlo nic dělat, byl jsem zamknutý v kleci, zamknutý obojek a k obojku zamknuté ruce. Po asi hodině přišla přítelkyně oblečená v kraťoučkých latexových šortkách a latexové podprsence. Odemkla klec a za vodítko odvedla do podkroví. Tam jsem se musel předklonit před kládou a odemkla mi ruce od obojku. Musel jsem je i s hlavou dát do klády a tu potom zajistila. Na nohy jsem dostal rozporku. Vytáhla mi kolíček, ale pás cudnosti mi nechala. Tak a teď mne čeká výprask, říkal jsem si. Jenže to jsem se pletl. Chvíli se nic nedělo a já tam jen tak stál a nemohl nic dělat. Potom přítelkyně přišla a já uviděl na ní připínací penis. Začal jsem ji říkat, že né, že na to nejsem připravený a tak dále. Její odpověď byla pouze mlč. A dostal jsem kuklu bez otvorů na oči a roubík. Potom jsem ucítil na zadečku gel a její prsty. Po chvíli to do mne začala zasouvat. Bylo to že začátku nepříjemné, ale po krátké době jsem rezignoval a uvolnil se. A začalo to být i příjemné. A když zapla vibrace, tak už mi bylo nádherně. Ale moc jsem chtěl dolů ten pás cudnosti. To trvalo asi hodinu s třema přestávkami. Potom mne uvolnila z klády, sundala rozporku a za řetěz odvedla do ložnice. Tam mne povalila na postel, připoutala ruce i nohy a sundala pás cudnosti. Svlékla se a vše skončilo hezkým sexem a i orgasmem. Ten byl nádherný po tak dlouhé době v pásu cudnosti a nezůstalo jen u jednoho. Jak bylo po všem, tak mi pás cudnosti zase nasadila. Potom mi pošeptala, ať se těším na další sex. A když jsem se zeptal, kdy to bude, tak její odpověď byla: Možná letos, možná příští rok. Záleží na tvé poslušnosti. Takže mne už dokonale ovládá, protože sex s ní zbožňuji, miluji ji a udělám pro ní vše, aby byla šťastná a spokojená.

78 Naposledy upravil: kocourek (14.11.2016 23:19:10)

Poprvé u nás spala kamarádka, cca deset let zpět to jsme se CB začínali. Věděla, že jsme na BDSM ale nikdy jsme ani slovo neřekli o CB. Večer přišla z koupelny kde uviděla klíček na řetízku a povídá vy máte pás cudnosti? Tehdy jsem asi hodně zčervenal,ale v klidu jsem byl nucen ho předvést. Další léta to o nás skoro všichni známí z BDSM okruhu vědí, a na chalupě s letní párty nemám problém se nahý osprchovat, někdo si všimne a pousměje, někdo si nevšimne, není to nic okázalého a veřejného. o to se nesnažím. Ale letos u nás byla dlouholetá kamarádka mé Paní, a opět ví, že si hrajeme ale nikdy nic nezažila a myslel jsem že neví ani o CB. Ale možná věděla. Jen jsem byl večer donucen se svléknout a ukázat ho dámám. Je to velmi zvláštní pocit, ale je osvobozující. Nebylo v tom nic ponižujícího od mé Paní, a já byl pyšný, že se to oběma dámám velmi líbilo včetně bližší prohlídky.

79

Mne, pokud by přítelkyně řekla, ať pás cudnosti ukážu před návštěvou, tak bych s tím asi problém neměl. Ale například ve společných sprchách, třeba na plavečáku, to už bych nedal.

80

Myslím, že je to především výsledek dlouhodobého a profesionálního vedení suba ze strany Dominantní Partnerky. Pokud Ona se rozhodne prezentovat před svými kamarádkami s jeho uzamčením a nemá s tím zásadní problém, či nepociťuje ostych, tak dobře vedený subík je s jejím postojem ztotožněn a na její výzvu se bez výhrad předvede

81

Ano. A myslím si, že jednou k tomu stejně dojde.

82

Nahodou, ve spolecnych sprchach u bazenu je to super smile Jen je potreba hlidat jestli tam nejsou deti a pak byt otocen ke zdi.