1

Téma: Pás cs-100

Zdravím,
má někdo zkušenost s nošením? http://forum.cudnost.cz/obrazky/cs100-1m.jpgJedná se mi o to, že v trubici po erekci mám řez do krve na spodní straně penisu. Nevydržím v ní z tohoto důvodu déle než na 2 dny. Jinak by to mohl být pohodlný pás. Mám vše zabroušené, ale stejně mne to řeže. Poradíte? Díky.

2

Re: Pás cs-100

Nosím ho už cca 3 roky a cesta ke správné kleci chvíli trvala.... Podívej se na stránky Madam Lucie Adamant a nebo na FB Lucie Adamant. Je nositelný naprosto perfektně s tou správnou klecí. Můžeš mě kontaktovat i přes FB.

3

ja to mel taky a pomohlo dat na tu hranu te trubky guma nebo eco podobnho, silikon atd
https://www.lockedmen.net/profiles/LMmi … F22746124}
user  JJ27612  ma krasne vyfocene jak to ma udelane

4

díky, ale odkaz nejde otevřít. snažil jsem se to vybrousit ale špička v napojení pod žaludem je stále ostrá, asi zde se mi tvoří řez.

5

Musím se po dlouhé době pochlubit. Před 3 týdny jsem dostal od mé úžasné Paní opožděný dárek k narozeninám a to originální pás CS100. Po 2 týdnech nošení jsme z něj nadšen. Nic neskřípe, neřeže a sedí perfektně. Zjistil jsem, že klícky jsou jen takové hračky. Toto je teprve opravdové uzamčení. Navíc mám od Paní slíbeny 3 měsíce uzamčení bez orgasmu či vytečení. Tak jsem zvědav. Mohu jen doporučit.

6

Podařilo se mě zhubnout v pase a tak tato novinka CS 100 dorazila i k nám domů.
Objednal jsem v českém e-shopu. (alternativa k originálu , nevím ) Trochu jsem se obával, trnul  a byl v očekávání jestli to nebudou vyhozené peníze. Dorazilo to hrozně rychle ,ale nakonec se splnilo očekávání a musím říci , že  se je to jiný level. Paní už si na to , že mě může zamknout hodně zvykla. Tak  teď to mám druhý den na zkoušku. Nemám pocit , že by to mělo řezat je to dobře opracované , ale to se časem uvidí. Paní bude odjíždět na dovolenou a je prý hloupost mě to sundávat , chce to mít po dobu dovolené opravdu dobře pojištěné.  smile:)

7

Ahojte chcem sa spýtať či niekto nosí túto klietku.Rozmyslam nad jeho kúpou či sa oplatí alebo nie ...

8

Já jsem v ní uzamčen trvale.

9

Chcem sa spýtať
Máš ho aj nejako upravovaný? Kde si kupoval? Môžeš kľudne napísať aj ss