Téma: Evotion a erekce
Není u evotionu problém s erekcí? Soudím tak podle tvaru klícky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Evotion a erekce
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Není u evotionu problém s erekcí? Soudím tak podle tvaru klícky.
U mne jen jednou, kdy žalud povyleze ve špičce ven a pak již není, nosím ji 20 dní nonstop. Viz fotky v galerii.
To vypadá dosti nepohodlně.:)
Vypadá - ale není. ![]()
To vypadá hrozně drasticky. Neměl bys raději uvažovat o té delší klícce?
Uvažuji, ale o kovové. Mám delší plastovou, z důvodu více kroužků, ale v ní se jen skřípávám. A další za 1500 Kč si nemohu už dovolit. Možná příští rok. ![]()
Já ji mám od čtvrtka ( plast, krátká). S pár dny pauzy. Není nepohodlná a erekce není možná. Včera večer jsem byl zamčený a musel jsem odevzdat klíče. Klíče byly zataveny do vosku a z něj vyrobena svíčka, takže dokud nevyhoří údajně svíčka, tak mám smůlu. Moje paní řekla, že se ji svíčka líbí hodně, takže to vypadá, že letos budu mít v PC fakt svůj rekord.
Maly detail k Evotionu. Mam tu kratší verzi. Sedi perfektně, trochu vždy bojuju kdyz se nasazuje se skřípnutou kuzi. Je lehounky, a téměř o něm nevím. Erekce v něm není možná a koule to netaha. Bal jsem se jestli ten zámek nebude delat neplechu pod kalhotama, ale je snad jeste mene vidět nez prisonbird. Premyslim ted nad kovovou verzi...
mam plastovou verzy,ale díky práci jsem přišel o kroužek během +Č DNÍ. TAKŽE HODLÁM POŘÍDIT KOVOVOU. JAKO PÁS SEDÍ FSJ,ALE KROUŽEK NS PRD.ALE VOLÍM PROTO ŽE LZ ČÚRAT VE STOJE
Ahoj, kupuj vždy mezi ostatními jen a jen mercedes
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Evotion a erekce
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB