Téma: Já a Evotion
Tak po delší době nošení kovového PC mi moje partnerka pořídila PC Evotion plastový. Týden jsem ho zkoušel na zkoušku s přestávkami. Dnes jsem byl odemčený a mohl jsem si udělat dobře. Byla to slast. Potom jsem byl znova zamčený. Ptal jsem se, kdy zase budu moct být odemčený, ale nic jsem se nedozvěděl. Tak jsem si šel dělat své věci. Večer jsem přišel na večeři. Moje žena ukázala na stůl. Na stole bylo několik svíček. Zeptala se mě, jak se mi libí svíčky. Já řekl, že jsou moc pěkné barevné a také pěkně velké. Ona se usmála a pokračovala: "To jsem ráda, že se Ti libí. Jsou ručně vyrobené a hodně dlouho hoří. To budou krásné večery. Jen to má jeden problém. V některé té svíčce jsou zalité tvoje klíče od PC a já nevím v které. Ale neboj, budu si je zapalovat pravidelně, tak snad se ke klíčům zavčas dostaneme. Ale asi do té doby nic nebude a ty budeš muset v PC vydržet." Přišla ke mě a pohladila mi ho. A pak mi řekla, že mám ty svíčky dát na poličku. Já je odnesl. Spočítal jsem, že jich je 5. Koukal jsem do jednotlivých svíček, ale není poznat kde ty klíče jsou. Představa, že budu odemčený až po vyhoření daných svíček, nedej bože té poslední mě hrozně děsí! Vím, že jedna svíčka v kuse hoří klidně i víc jak jeden den! Udělala vám to někdy vaše paní?