Re: Já a Evotion
Protože Xena je hračička a ví, že tyhle hrátky nejsou o tom být zamčený, ale o vzíjemné interakci těch dvou.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Já a Evotion
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Protože Xena je hračička a ví, že tyhle hrátky nejsou o tom být zamčený, ale o vzíjemné interakci těch dvou.
ámen! :-)
Ano tak to přesně je, a opravdu ta interakce a aktivita je důležitá a podstatná část zamčeného vztahu. Klec je motor a dráždění je palivo vztahu. Pochopitelně láska důvěra vzájemná úcta a tolerance......o tom ani nemluvím.A tohle Paní Xena ví a mistrně ovládá. Z vašich příspěvků mám já i Xena radost, mám vás pozdravovat a děkuje za pochvalu.
Janak - a co se týká závislosti na masturbaci - já to dřív kdysi za vanilkova potřeboval pořád. Když nebyl 3krát týdně sex, byl jsem podrážděný, masturboval a hádali jsme se . Fakt. A pak se to stalo , objevily jsme BDSM, Xena v sobě našla sadistickou dominu, pěkně zvrhlou a teď.... ona to potřebuje 3x týdně a rajcuje jí, že mě to zakazuje a já jí za to líbám nožky. A nelituji, zkus to oddálit. Mít to x krát týdně je fajn , ale týdny na to čekat , oddalovat, vzrušovat a pak to prožííít je úúúúúžasnějšíííí.
Nedá mi to a musím vstoupím do toho také z té druhé strany. Myslím Janaku, že si zahráváš s ohněm, protože ani asi netušíš, jaké máš vůbec štěstí, že tvá klíčnice má stále zájem nějak ti bránit v té tvé závislosti a ty to bereš jako samozřejmost, že to dělá. A co když se na tebe vykašle a přestane, když to stále bojkotuješ, ptáka vytahuješ a honíš a honíš? Opravdu DOST!!! Udělej to pro vás oba, vydrž to 14 dní, jsou to muka, ale stojí to za to. Protože takhle vlastně klíčnici jen dokazuješ, že se snaží, ale marně, protože ty nad ní vždy vyzraješ? A to jsi borec myslíš? Nejsi. Trpělivost přeteče a já jí teda obdivuji.
Kdybych tě měla já za partnera, tak po 3 vytaženích bych končila, když ani sám nevíš, co vlastně chceš. Je to v hlavě. A jak psal Tlapík, je to společná akce zamčeného vztahu. A davidt - ten to napsal absolutně dokonale, za to ještě jednou díky, to by se dalo tesat do kamene. A Jakubko? Přesně jako modlitbu to podtrhnul. 
A myslím si, že máš klíčnici co se snaží a je super, dle toho co chce vše dělat a ty si toho vůbec nevážíš. Co by za to jiní dali, kdyby jí měli oni. I tu díru by si možná udělali, jen aby přestali odporovat. Ty si kladeš podmínky, že ne ne a ne? Tak si ho nevytahuj a bude vše v pohodě. Opravdu začni přemýšlet a tom štěstí, co máš vedle sebe, jinak myslím, že brzy budeš mít po klíčnici a nebo ti ona začne říkat, že ti na to kašle a copak uděláš? Zničíš v ní její snahu sám, nikterak jí v tom nepomáháš. Tak o tom popřemýšlej a zkus to vydržet. 
Každý den navíc je velké vítězství co ty vydržíš a to je pohon po klíčnici, že to má cenu a snažíš se také.
Ano, máte pravdu a poníženě se omlouvám jak vám, tak mé klíčnici. Abych už neměl tyto nápady, tak jsem souhlasil, že během léta to zabezpečíme dírou do penisu. Mám z toho strach, ale díky tomu co jste psali mi došlo, že musím s tím něco dělat. Že si ho vyndávám je prostě závislost, kterou musím prostě řešit. Vím to.
To jsem ráda, že ti má slova trochu pomohly a dostal jsi rozum, že musíš něco udělat hlavně u sebe a ty musíš změnit přístup i za tu cenu, že budeš mít dírku navíc.
Jak dlouho trvá, než se dírka zahojí a může se ve spojení s pásem používat?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Já a Evotion
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB