Téma: Opuch
Dnes som mal po prvý krát PC 12 hodín. Keď som si ho dal dole mal som opuchnutú spodnú stranu predkožky a miesto na žaludi kde je dierka na močenie. Dá sa tomu nejak zabrániť?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Opuch
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dnes som mal po prvý krát PC 12 hodín. Keď som si ho dal dole mal som opuchnutú spodnú stranu predkožky a miesto na žaludi kde je dierka na močenie. Dá sa tomu nejak zabrániť?
Dle mojí zkušenosti se tomu moc zabránt nedá, je to podráždění citlivé kůže nošením klece. Výhoda je, že to hodně rychle zmizí. Jinka určitnou cestou je jiná, více uzavřená klec ![]()
Edit: Tak jsem koukal, že máš HT, podle mě už není jiná, více uzavřená klec. Takže si budeš muset zvyknout..
Áno mám holytrainer kratší objednal som si aj dlhší pretože aj pri úplnom kľude ho mam dosť dlhý. To by mohlo aj zmierniť tlak na žaluď. Dosť ma ale trápy či je to z dlhodobého hľadiska nebezpečné alebo je to len neškodný vedľajší efekt. Do cca 30 minút bolo všetko v normále ale to bolo 12 hodín ak by som sa rozhodol ho mat napr 2 dni hrozí tam niečo? Nebolí to, nemení to farbu v podstate som to zistil až keď som si ho dal dole.
Tohle se mi stalo, kdyz jsem se spatne uzamkl. Něco branilo odkrveni predkozky...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Opuch
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB