A to je cílem nás všech, nebo rozhodně velké většiny cudných. "Trpět" jen nemožností se vystříkat, ale ostatní věci by měly být zachovány. Co penis to originál, tudíž je velké množství typů klícek a každému vyhovuje nebo aspoň může jiná. Je to opravdu o tom, to ze začátku zkoušet na různých typech, než si vybereš ten "svůj". CB je takový univerzální typ, který může nosit většina populace. Já sám jsem s ním také před 6-i lety začínal. S tou delší verzí. Dnes se v pohodě vlezu do menšího "s" a to ne z důvodu, že by se mi zmenšil penis (stále v klidu 8 až 9 cm), ale získal jsem zručnost a také už nemám problém se ztopořením, které jsem ze začátku nedokázal potlačit. Nemusíš mít tedy strach, že se ti bude postupně zmenšovat, až se ztratí úplně. :-D Dnes už mám přes 10 typů pásů počítaje plastové i kovové verze a dostal jsem se i přes T-steel k Latowskému. Tebe, jak sleduji tato cesta teprve čeká. Kup si nejprve plastový CB 6000 tu "větší" verzi a vyzkoušej. Měla by ti padnout. Je to taková stavebnice, kde se dá hodně experimentovat ve velikostech "objímky" pod koulemi i délky rozteče mezi ní a klíckou. A nespěchat. Pěkně v ní být celý den a pokud by nastal nějaký problém, stačí změnit jinou velikost. Ono je důležité se i naučit "nosit" samotnou klícku a v podstatě ji "přijmout". To je psychická stránka věci. Určitě na to má svůj nepatrný vliv i fakt, že se člověk hodlá zamykat sám, nebo je zamykán partnerem... Je zde hodně dalších faktorů, které nám dokáží tu naši cudnost "zpříjemnit". Tebe však čeká ten krok první a to je výběr klícky. Tak vzhůru do toho! ;-)