1

Téma: CB6000s L vs S

Zdravím,
plánujem kupovať pánsky pás cudnosti CB6000s. V ponuke sú veľkosti S a L, kratší a dlhší. Aké sú ich výhody/nevýhody pri nosení? Mám dosť veľký penis a bojím sa, že krátky pás by bol nepohodlný, no zároveň mi môže medzi nohami dosť zavadzať alebo byť dosť viditeľný. Je medzi nimi až taký rozdiel alebo to ani netreba riešiť?
Ďakujem za odpovede

2

Re: CB6000s L vs S

Jen bych tě poopravil, velikosti S a L u této klícky nejsou. Na výběr jsou buď menší CB6000s nebo větší CB6000.
Rozhodně je to důležité řešit při výběru klícky, která by ti měla vyhovovat.

Dost velký penis, to je kolik cm v klidném stavu?

3

Áno, ďakujem za poopravenie, už som zorientovaný. Eshop, na ktorom som to pozeral to mal takto uvedené. Takže sa rozhodujem medzi CB6000s a CB6000.

Asi 12-13 cm v kľudnom stave.
Pri erekcii si pocit v PC neviem predstaviť už vôbec, v tom nie je výhodnejší väčší?

4

Kdyby jsis přečetl alespoň něco z tohohle fora, muselo by ti byt jasne, že čim menší tím lepší. A nebo to zkoušej jako většina z nás "zkušených" metodou pokus omyl. Já sám měl minimálně 6 klecí..

5

Prečítal som si veľa na tomto fóre, ešte než som sa spýtal smile Ale malý vs veľký tému som poriadne prebranú ešte nevidel, tak by som sa jej chcel povenovať.
Taktiež som čítal, na tomto fóre, o tom či sa môže penis "zmenšiť" po dlhodobom nosení. Zaujímajú ma aj fyzické dopady na penis, prípadná bolesť, poškodenie etc. V tomto mi príde väčší výhodnejší. Nechcem zo seba urobiť dievča, len si odoprieť orgazmus smile

6

A to je cílem nás všech, nebo rozhodně velké většiny cudných. "Trpět" jen nemožností se vystříkat, ale ostatní věci by měly být zachovány. Co penis to originál, tudíž je velké množství typů klícek a každému vyhovuje nebo aspoň může jiná. Je to opravdu o tom, to ze začátku zkoušet na různých typech, než si vybereš ten "svůj". CB je takový univerzální typ, který může nosit většina populace. Já sám jsem s ním také před 6-i lety začínal. S tou delší verzí. Dnes se v pohodě vlezu do menšího "s" a to ne z důvodu, že by se mi zmenšil penis (stále v klidu 8 až 9 cm), ale získal jsem zručnost a také už nemám problém se ztopořením, které jsem ze začátku nedokázal potlačit. Nemusíš mít tedy strach, že se ti bude postupně zmenšovat, až se ztratí úplně. :-D Dnes už mám přes 10 typů pásů počítaje plastové i kovové verze a dostal jsem se i přes T-steel k Latowskému. Tebe, jak sleduji tato cesta teprve čeká. Kup si nejprve plastový CB 6000 tu "větší" verzi a vyzkoušej. Měla by ti padnout. Je to taková stavebnice, kde se dá hodně experimentovat ve velikostech "objímky" pod koulemi i délky rozteče mezi ní a klíckou. A nespěchat. Pěkně v ní být celý den a pokud by nastal nějaký problém, stačí změnit jinou velikost. Ono je důležité se i naučit "nosit" samotnou klícku a v podstatě ji "přijmout". To je psychická stránka věci. Určitě na to má svůj nepatrný vliv i fakt, že se člověk hodlá zamykat sám, nebo je zamykán partnerem... Je zde hodně dalších faktorů, které nám dokáží tu naši cudnost "zpříjemnit". Tebe však čeká ten krok první a to je výběr klícky. Tak vzhůru do toho! ;-)

7

Presne takúto odpoveď som potreboval, ďakujem smile

Uistil som sa teda v tom, že ako začiatočníkovi mi bude viac vyhovovať väčšia veľkosť, ďakujem smile Ďalej budem experimentovať, ak sa mi to zapáči.
Ak by bol ešte nejaký názor alebo rada, rád si vás vypočujem.
Mimochodom, je tu niekto zo Slovenska?