1

Téma: Cudnost, latex, cuckolding

Vyhrál jsem aukci o Birdlocked, takže si tu zakládám vlákno na svůj příběh. Během několika dní mi Birdlocked přijde a budu muset před nasazením vyřešit několik věcí. Jak jste mohli postřehnout, právě jedu "1000 Strokes challenge" a dnes jsem zvládl 700, tedy v pátek mám končit s 1000. A otázka zní, pokud do té doby přijde Birdlocked, mám se zamknout bez odměny, pokud splním tu challenge? Nebo se odměnit ruined orgasmem nebo dokonce orgasmem v Birdlocked pomocí vibrátoru? Přispějte svými názory, postřehy, atd. Podotýkám, že Madam nemám, žiju sám a o mém fetiši nikdo neví.

2

Re: Cudnost, latex, cuckolding

Nasad Birdlocked a týden bez potěšení, abys výhru si co nejvíce užil wink

3 Naposledy upravil: latex.cuckold (4.9.2013 17:57:42)

Vážně mě to láká, ale s plnými varlaty po téhle challenge? Nevím nevím...že bych si udělal vlastní "kolo štěstí" a vytočil si?
Beru nápady na políčka, zatím 1x Orgasmus, 1x Ruined Orgasm - No belt, 2x Ruined Orgasm - Belt + Hitachi, 1x 1000 Strikes challenge podruhé a mezitím zamčení (tj. 10 dní), 2x 5 dní, 2x 15 dní.

4

A vzpomněl jsem si pro tumblristy, mám svůj tumblr:
http://latexcuckold.tumblr.com

5

Jo tumblr, zábava na dlouhý hodiny, stačí jen klikat a scrollovat :-) A prosímtě, co to je Hitachi, v tvém případě? Myslím že dřív to byla značka autorádií.

6

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Hitachi-magic-wand.jpg
Ve spojení s CB krutá věcička, viz
http://25.media.tumblr.com/764481c624655c5e81d8f03cc8075b26/tumblr_mmg9nqzjtC1rl8ttko8_400.gif
z nádherné série http://chien-de-nadya.tumblr.com/post/4 … tity-had-a. Dá se vyvolat nádherný zničený orgasmus, který naopak ještě víc vzruší partnera místo aby mu ulevil...

7

Díky za vysvětlení, neznal jsem to pod tímhle názvem. Máš to na elektriku? Jsi docela požitkář :-)

8

Birdlocked je doma, připravuju se na nasazení, budu updatovat ohledně zkušeností.

9

Birdlocked nasazen. Překvapilo mě, že ten největší kroužek sedí tak akorát, uvidí se, jestli nebude moc velký. Kdyžtak mám ty dva menší v záloze. Pocit krásný, při klidovém stavu zatím necítím, erekce zatím příjemně svíravá. Je pravda, že pod oblečením je dost vidět.

10

Tak ať se ti v něm líbí :-) Uvidíš v noci, jak je super.

11

No, uvidíme až si sedne, ale asi zkusím prostřední kroužek. Uvidíme co na něj řekne přítelkyně. Podotýkám, že není domina a není ani moc kinky a o téhle zálibě neví.

12

Dlužím update.
No, poprvé se Birdlocked moc "neohřál". Přítelkyně ho přijala zhruba ve stylu "dělej si co chceš, já se o to nebudu zajímat", a v sobotu jsem ho musel sundat, protože chtěla sex. Stříkal jsem ven a nevěřili byste, kolik semene se vytvořilo za dobu 12 dní předchozího nestříkání...long story short, už jsem ho pak u ní nenasazoval a užíval si svobody. Naposled jsem stříkal včera večer.
Cca 20:45 dnes šel Birdlocked zpátky. O víkendu nehrozí od ní sundání, má měsíčky, takže uvidíme jak dlouho to vydržím tentokrát.

A dojmy - velmi pohodlný, neklape ani zámeček, ale totální voser na nasazování, fakt jo. Chtěl jsem ho mít dnes od rána, ale po čtvrthodině marného boje jsem musel letět na tramvaj. A při prvním nasazení mě v noci budila jakási podivná bolest kdesi na hrázičce, nepřišel jsem na to, jestli to bylo tím že kroužek byl moc vysoko a tím moc dráždil tamní kůži?

13

Včera večer jsem si "dopřál" nááádherný zničený orgasmus, dá se vyvolat i jen mačkáním, žaludu - v tomhle ohledu není Birdlocked moc bezpečný...no ale potěšení z toho chlap velké nemá, tak nevím...
V noci úžasný,a to přesto že spím na břiše. Žádné tlačení, žádná bolest koulí při erekci...pokud nenastanou nějaký komplikace typu oděrky, otlaky, skřípání, tak by tentokrát mohl Birdlocked na penisu vydržet dlouho.

14

Pod nejtěsnějšíma džínama je obrys trochu vidět, ale není to takové drámo.

15

Tak zatim v praci pohoda. Musel jsem ale uz jednou upravovat krouzek, nekde se neco skriplo. Jinak teda vzdy po nejake dobe zacne byt neprijemne drazdeni zhruba v miste prechodu sourku na hraz, nevim jestli je to zalesitost nejakeho napnuti, skripnuti nebo zahrati pod tim krouzkem.
Musim chodit vic zesiroka a s tesnyma riflema to hodne drti koule...
Ale vydrzim...

16

To nepříjemný přesně v těch místech je skřípnutí kůže, případně skřípnutí ochlupení, pokud ho tam máš. Taky vždycky po oholení to tam píchá, zhruba tak 2. až 4. den, jak tam rostou nový chloupky.

Ale držíš se statečně, bojuj :-)

17 Naposledy upravil: latex.cuckold (14.9.2013 15:26:16)

Hm, tak až bude pryč tohle období nošení, tak zvážím buď důkladné oholení nebo rovnou depilaci ochlupení. Necelých 72 hodin za mnou. Hodnocení:
Plusy: Birdlocked je hodně pohodlný na nošení, skoro ho necítíte, lehký, příjemný, skvělý na spaní; flexibilní co se týče prostrkávání předmětů/prstů těmi dírkami (výhodné pro upravování pozice penisu); skvěle se čistí i ve sprše díky 3 otvorům a možnosti dostat se pohodlně sprchou bez hlavice ke všem částem; příjemný i při erekcích; možnost úžasného zničeného orgasmu vibrátorem i mačkáním; dělící tyčka krásně nastavuje varlata mučení od partnerky + počítám, že při naplnění varlat bude hezký vizuální efekt.
Mínusy: Nandávat je naprosto šílenej voser (jednak komplikovanost že nevidíte na tu spodní západku, jednak ten pásek je všechno jen ne user-friendly, nakonec nepomůže ani to, že ty dva pásky nejsou označený ohledně velikostí); v těsných kalhotách ta spodní tyčka nastavuje varlata drcení o látku (pro někoho třeba plus); je fakt velkej, ergo ne neviditelnej, občas překáží mezi nohama při chůzi, takže musíte chodit jako námořník; má potenciál zachytávat se/lepkat o stehna, resp. o chlupy kdekoliv; docela ten materiál ostře voní, alespoň zpočátku; menší bezpečnost pro ty, kdo hledají totální ochranu proti orgasmu.

18

Díky za parádní recenzi Birdlocked. Moc se v názoru na něj nelišíme, jen jsem ho moc netestoval na ven pod oblečením, to radši sáhnu do šuplíku s testovacími vzorky pro nějakou jinou alternativu.

Potvrdil jsi mi, jak je birdlocked skvělý na noc, na spaní a na zvládnutí nočních erekcí. Co se týče hygieny, asi bych mu nedal tolik bodů co ty. Sprchování bez hlavice by asi můj penis nenechalo v klidu, tak nevím kolik vody by se dostalo do klícky.

Můžu ti potvrdit vizuální efekt při plných varlatech, opravdu paráda. Ani to netlačí a nebolí, i když na pohled to vypadá, že ta dělící tyčka mezi varlaty potrápit dovede.

Pro změnu víc bodů než ty bych dal tomu jeho nasazování. Pro mně to voser není, chce to jen cvik. Když si vzpomenu, jak jsem se do něj rval napoprvé, to ještě voser byl.

A ještě si neodpustím poznámku, že podle mně v kalhotách ti nic koule nedrtí. To bude podle mně až moc silný slovo. Nenazval bych sebemenší tlak na kulky hned drcením.

Ale celkově za recenzi moc díky.

Vojta

19 Naposledy upravil: latex.cuckold (23.9.2013 19:30:36)

Opět update. Napodruhé vydržel Birdlocked od čtvrtku 12. večer do pondělí 16. - spala u mě přítelkyně a miluje můj penis, takže BL musel dolů a já do ní. Nicméně zase jsem stříkal ven, jako při prvním sundání od ní...
A od čtvrtku 19. jsem v něm znovu. Včera tu zase spala, ale tentokrát na sebe nahodila vinylový korzet s punčochama a nechala se vylízat a tentokrát zůstal BL zamčený.Doufám že tentokrát vydrží aspoň těch 7 dní.
A dodatek - pokud jdete po tom, aby se váš miláček neudělal, BL není pravá volba - měkký materiál se dá mačkat a tím docílit výtoku semene. Na druhou stranu, je to přinejlepším zničený orgasmus, spíš opravdu takový výtok semene s frustrací.

20 Naposledy upravil: MaE (24.9.2013 07:09:30)

No co se týče silikonových tak mám zkušenost s http://www.birdlocked.com/ konkrétně s modelem PICO...
Ty ostny mají fakt svůj význam a nějaké ledabylé mačkání si hned rozmyslíte... ten pás používáme spíše za trest nebo když si chce přítelkyně pohrát, mít "hezkou" chvilku... jednou mi to mačkala tak intenzivně, že jsem měl ještě 2 dny potom na žaludu červené tečky :-D, opravdu v PICO není asi vůbec možné si mačkáním přivodit pokažený orgasmus, řekne se silikonové ostny, ale opravdu plní svůj význam a ta bolest při mačkání nevede ke vzrušení :-)

21 Naposledy upravil: latex.cuckold (7.10.2013 04:52:20)

Takže update: Dnes je od cca 5:30 BL zpátky. Předchozí doba byla od čtvrtka 19. do neděle 29. a bylo to super. Po sundání nenásledoval sex, jen vyhonění na nové punčochy - tedy po důkladném umytí, které je potřeba jak praseti drbání, i přes flexibilitu tam vznikly usazeniny na předkožce a pod ní se to taky nevyčistilo na 100%. V pondělí jsem pak zkoušel menší kroužek, ale to nedopadlo dobře, tak jsem až do dneška měl volno.

22

S tim mensim krouzkem slo o to, ze byl sice nadherne tesny a mel jsem lepsi pocit bezmoci, ale byl prilis tesny a na penisu se tim padem pod nim vytvoril pruh kuze vizualne pripominajici spaleniny od parket. Skripalo to, tahalo atd., takze to vydrzelo cca 12 hodin a musel jsem se po zahojeni vratit k nejvetsimu krouzku...

23

Vcera jsem BL na cas sundal, pritelkyne u sebe nechce mit klice, dekovala za duveru ale nechce takovou zodpovednost. Od pasu cudnosti si tedy ted na nejakou dobu odpocinu, alespon nez prijde kovovy CB6000s. Ale na BL nemuzu r9zhodne nadavat a vsem ho doporucuju jako reseni pro situace kde je potreba poddajny material.

24

Testuju zatím na kratičké doby (pár hodin včera a dnes) CB6000s. Zatím dojmy oproti Birdlockedu tak napůl.
+ nepřístupné, bezpečnost daleko větší než u Birdlocked, nezmáčknete to a pokud se tou přední dírou dostanete k žaludu prsty, jedině si je odřete jako já, i erekce je taková ani ne napůl, na rozdíl od BL
+ ačkoliv ten větší kroužek má stejný průměr (aspoň myslím) jako střední kroužek BL, pohodlně jsem se do něj vešel a nemám s tím větší problém, na rozdíl od BL
+ pohodlnější nandávání díky rozevíratelnosti, jednoduché konstrukci a nelepkavému materiálu
+ oproti BL jsem neměl pocit, že by se dalo vyklouznout penisem spodem klícky

- dílenská kvalita. Mýlil bych se moc, kdybych si tipl, že je to Čína, admine? Je tam vidět semtam nižší kvalita.
- u kloubu jsou mezery mezi masivem kroužku a kloubem a s oblibou se do nich chytá kůže, bolestivě se pak skřípne a game over
- taky ten horní úchyt by si zasloužil aby to očko bylo užší a půlky kroužku se tím pádem od sebe nerozevíraly, do toho rozvoru se má tendenci dostat kůže, pak změníte polohu, skřípne se a vy se pochčijete do gatí :-D
- příliš velký otvor vepředu, možná mi to nebude tak vadit po obřízce, teď mi z toho visí předkožka a nepříjemně se tře o látku

Shrnutí: lepší ochrana proti masturbaci, psychologicky pro mě lepší, ale za cenu pohodlí. Beru tímto návrhy co s tím.

25

S dílenskou kvalitou těžko něco uděláš, je potřeba kupovat originál, ne fake z Číny.
Co myslíš tím kloubem? CB řady 6000 žádný kloub nemá. Stejně tak jsem zmaten pojmem "půlky kroužku".