Re: 7. narozeniny Cudnosti
Všichni přihlášení do Brna právě dostali email s bližšími informacemi ke srazu. Komu z vás by náhodou email nepřišel, ozvěte se mi.
A za necelý týden už se těším na viděnou s vámi.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » 7. narozeniny Cudnosti
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Všichni přihlášení do Brna právě dostali email s bližšími informacemi ke srazu. Komu z vás by náhodou email nepřišel, ozvěte se mi.
A za necelý týden už se těším na viděnou s vámi.
Máme v ten večer společenské povinnosti, takže přijdeme jen na začátek. Nelekněte se, že budeme oblečeni ve společenském :-)
Zdravím,chci se všem předem omluvit že na dnešní setkání se bohužel nedostavim. Jak jste si jistě určitě všichni všimli,tak jaro začalo a tím i hodně povinností a to je příprava a následné setí máku. V galerii vám nechám fotku. Děkuji za pochopení. Jarda
Btw. Moc se neopite.
Bohužel i já se takto na poslední chvíli omlouvám. Budeme se těšit příště.
Já to tentokrát krásně stihl a získal jsem zadarmo klícku, heč...;-) Tu jsem si tedy musel koupit, ale stejně bylo setkání se stejně smýšlejícími lidmi a nakonec již i kamarády přínosem a večer strávený v útulné restauraci se rozhodně nestal ztrátou času. Chci poděkovat Vojtovi a Janičce za zorganizování srazu, výborný výroční dort i plno věcných rad, tak jako dalším zúčastněným a fajn lidem za velice příjemnou atmosféru. A to, že jsem tam vydržel já skřivan až do zavíračky, svědčí o mnohém. Fakt se to povedlo. Doufám,že všichni zúčastnění a především mimobrněnští dorazili domů v pořádku.
I my se připojujeme s poděkováním Vojtovi a Janičce za uspořádání srazu a výbornýýý dort. Opět jsme se potkali s fajn lidmi a probrali novinky v životě i na foru. Paní Xena děkuje za "nákupní workshop", zakoupené hračky jí (nás) baví.
Za nás také s poděkováním Vojtovi a Janči za super srazík a vyborný dortík.
Byla super atmosféra se skvělími lidmi.A skvělí nákup nových hraček,které
jsme ještě ten večer vyzkoušeli a jsme s něma velice spokojení Leny a Jar.
Připojuji se s poděkováním. I když jsme se Sárou museli brzy odejít, měli jsme radost, že jsme poznali skvělé lidi. Doufám, že příště budeme moci zůstat až do konce. Speciální poděkování organizátorům a Xeně a madam Šnekové :-)
No jo. My kluci jsme vždy mimo hru... ;-) :-D :-P
Ahoj. Chtěl bych přítomným moooooc poděkovat za krásné přáníčko k výročí naší svatby s mou úžasnou Paní. Krásně jste mě překvapili. Bohužel jsem byl v práci na noční a má Bohyně se tajně vydala na sraz sama. Výsledek byl nákup nové klícky (Captor kratší), dnes jsem ji dostal jako dárek k našemu výročí. Musím říct že je úžasná. Říkala, že sraz byl super a tak tímto děkuje Vojtíškovi a Janičce za jeho uskutečnění. Byla nadšená, že potkala staré známé tváře a taky že poznala úžasné nové lidičky (cuckold a jeho Paní). Doufám, že další srazík si už ujít nenechám.
Pro nás oba to byl skvělý výlet, ze kterého jsme se včera večer v pořádku vrátili. Děkujeme všem zúčastněným za to, že přišli nebo přijeli, někteří také z větší dálky než šalinou. Moc rádi jsme vás viděli, pěkně jsme zase probrali, co je nového. Děkujeme hlavně Ríšovi (rm71) za nabídnutý přívoz i odvoz po Brně.
Takový jsme letos měli narozeninový dort:
Dort na podívání nádhernej a i chuťově byl výbornej. Nabízí se trochu sobecká poznámka: Aspoň zbylo více pro nás. To však nepatřilo do našich úst. Určitě bychom uvítali a rádi bychom se podělili s více cudnými páry. Tak že pokud stále váháte a jste na rozpacích, tak zahoďte ostych a přijďte. Opravdu jsme až na jednu malou a v podstatě povolenou "úchylku" normální veselí a vstřícní lidé. Tak se těšíme na příště! :-)
Jinak díky Vojto za pochvalu. S Janičkou s tím máte více práce, tudíž nepatrná pomoc z mé strany nestojí ani za řeč. Akorát se příště lépe domluvíme. ;-)
Ríša
Kolik bylo zamčených na srazu?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Všechno kolem CUDNOST.CZ » 7. narozeniny Cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB