Téma: Recenze (pro mne) nejlepší klece.
Od dávných dob jsem vyzkoušel spoustu klecí - CB3000, CB6000, CB6000S, HT V.1, HT V.2, Evotion a ještě několik dalších (spousta z nich snad ani nemá název). 
Bohužel, všechny výše uvedené trpěly vždy alespoň jednou nectností - buď z nich některá část "nářadí" vyklouzávala, někde skřípaly, nebo tlačily, z některých se dalo bez problémů dostat ven a pak zase zpět, některé byly i přes veškerou snahu "příliš viditelné". 
S některými se dalo spát, s jinými nikoliv a noční probouzení bylo dost nepříjemné.
Některé kovové byly zbytečně těžké, některé plastové zase příliš pružné.
Případně trpěly nějakým dalším neduhem.
A asi před dvěma měsíci jsem na "Ali" objevil zajímavou klec a objednal ji.
Link: https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1E209SVXX … 40x640.jpg
Klec došla a teď ji užívám již 3 týdny v kuse, právě proto bych rád sdělil ostatním, kteří hledají to pravé své, pro a proti.
Hmotnost - v ruce celkem dost těžká, ale netrpí nectnostmi jiných, kdy přitažlivost bez spodního prádla "tahá". Takže hmotnost po nasazení klece není skoro znát.
Tvar - je úplně jiný, než na který jsem byl zvyklý. Nic netrčí od těla, klec je vtlačována mez varlata.
Kroužek - vybral jsem prostřední velikost a připadal mi zbytečně velký. Ale ukázalo se, že jsem zvolil správně. Dá se do něj (a samozřejmě i z něj) dostat velmi lehce, netřeba cokoliv dovnitř protlačovat silou. Ovšem při nasazené kleci už se ven dostat nejde.
Ergonomie - kroužek i klec má tvar, který nikde netlačí ani nedře. Kroužek ve spodní části je tvarován dopředu, tedy ani zde nedře a neskřípe kůži.
Noční erekce - za celou dobu užívání mne vzbudila pouze jednou, jinak se s klecí spí dobře.
Možnost "tajného" vyndání - Stejně jako u všech ostatních klecí se dá při troše snahy vyndat penis ven, větším problémem je pak dostat ho nazpět. Pouze při použití nějakého mazadla se to nakonec podaří, ale nemusí se podařit klec nasadit zpět tak, aby opět dobře seděla. Takže raději "nepodvádět".
Provedení - dobrý kov, s materiálem se nešetřilo. Vše hladké, nikde žádné "otřepky", nebo hrany. Úchyt klece bylo potřeba trochu zmáčknout ve svěráku, jinak byla mezi kroužkem a klecí vůle asi půl milimetru a kov o kov občas trochu "zvonil"
Erekce - Zvolil jsem menší variantu klece, která nedovolí skoro žádnou erekci, přesto i při jejím nástupu kroužek netlačí na varlata a nedostavuje se obvyklý pocit pálení a jejich uskřípnutí.
Uzamykání - buď integrovaným zámkem, nebo tyčkou s visacím zámkem (dodáván kovový, lze použít i plastový). Tyčku lze případně uzamknout i trhacím nýtem.
Viditelnost - vzhledem k jinému tvaru je téměř neviditelný. Jediné co je trochu vidět, ale neznatelně je zamykací destička.
Hygiena - Pouze dva otvory na špičce klece, jeden vpředu, druhý vepředu dole. Doporučeno "odemknutí" a vyčištění jednou za čas.
Vykonávání potřeby - Vstoje velmi obtížné, pouze vsedě.
Pro
- ergonomie - pohodlnost při nošení
- klidné noci
- těžké "podvádění"
- jednoduché nasazování i sundavání
- minimální viditelnost
Proti
- nutná drobná mechanická úprava (pokud by zvonění kovu někomu vadilo stejně jako mně)
- nutno mazat nejen pod kroužkem, ale i pod klecí (klec leží na kůži)
- vykonávání potřeby raději jen vsedě
- Obtížnější hygiena
Celkové zhodnocení
I přes drobné nedostatky je tato klec zatím nejlepší, kterou jsem kdy na sobě měl. Nějakou dobu mi trvalo si zvyknout na jiný tvar a umístění klece, ale po pár dnech se vše ustálilo a je úplně normální. Jen musím chodit na záchod vsedě.
Jinak mohu jen doporučit, pokud si zvolíte správnou velikost jak klece, tak kroužku.