1

Téma: Z mojej Zeny Domina

Ahoj všetci,tak kupil som si asi pred troma mesiacmi pas cudnosti...vysvetlil este vvtedy žene načo to je a podobne no moc nechcela o tom pocut len ze sa tomu nebráni.minuli tyzden odchadzala rodicom presne piatok a povrdala ze vtacik patri do klietky čo ma nesmierne prekvapilo...uposluchol som ju a pondelok ma odomkla s tim ze mi splnila sen a to ze ma pred tim riadne vycapala a zviazala.nechala ma aby som jej olizoval muslicku a nechala pred sebou kľačať.potom prisla blizsie a zacala stlacat moje naliate vajicka kedze som zvyknutý masturbovat kazdy den aj dva a viac krat...vytekal som ako o zivot...mali sme sex a vydela kolko ejakulatu com zrazu mal a vydela ze som sex pondajme tomu troch rokoch prezival...po sexe sa ma spýtala ze ci si dam pas naspet a vravim ze nie lebo mam citlivy penis..sli sme spať...tano sla doktorke a ja som si ho pohonkaval s vedomim ze mi moja dominantná zena zmizla v priebehu noci ze sa s toho vyspi a nebude ju to uz bavit.ale ked som sa zobudil zacal som si ho pohonkavat s tým že sa spravím ale vsimol som si ze mam neotvorenu správu.pozriem na telefon a vidim ze nie ze sa spravíš a chytat sa taktiez nemôžeš.tak som sa zamkol do pasu a dal kluc na stôl az kim neprisla.ked dorazila domov tak si zacala zisťovať o co v tej dominancii ide a vzala kľúč...prisiel utorok a zena mi okolo jednej hovori aby som ju spravil a tak aj bolo vytekal som ako o zivot a ona sa na mna len usmiala a odisla sa umyť.prisiel vecer lahla si na gauc lahla si a uz len povedala aby som ju masiroval.tak aj bolo a zacala ma nútiť pozerat sa na nu ako sa dráždi a pritom mi kopala do pasu cudnosti.cakal som kým ma odomkne a ona sa na mna len usmiala ze ked mam byt domina nech som..vecer prebehol v poriadku spal som uzamknuty ani ma vajcia neboleli a len som sa pozeral na svoju famu ako si spinka a ako som nahraty ze ma aj kluc od pásu.rano som vstal siel do prace a pise mi spravu ze doma ta cakaju pravidla ktore dodrzis..pridem domov dam kavu a poda mi moja domina papier s poziadavkami....cez celu stranu A4 ..zacina to hned vetou ze kedykolvek vystrieknem tak si to zlizem,ze sviňa po sebe musi upratať a za to ze som to nutil ju ked este dominantnost vnej nebola.sex budem mat po siedmich dnoch...10.3/17.3/24.3 s tim ze ked nestihnem spravit prace co mi nadelila bude trest a budem mat orgazmus az o dalsich 14 dni..pomaly si zacala zistovat a objednavat gély hrejive.pruty.a pod

2

Re: Z mojej Zeny Domina

Dajte rady a nápady