1

Téma: Nová klícka na Cudnosti - Captor

Chtěl bych vám představit klícku Captor, kterou můžete nově pořídit na Cudnosti.

Už dlouho nebylo na trhu nic nového mezi plastovými klíckami, až donedávna. Jednu jsem si objednal na vyzkoušení, strávil jsem v ní už pár týdnů a musím říct, že jsem z ní nadšený. Konstrukčně je to něco úplně nového, jako kdysi u Holytraineru je vidět, že to vymýšlel někdo, kdo ví a zná. Ani to není kopie nějakého evropského nebo amerického originálu.

Jen málo klícek vám zaručí klidný spánek bez nočních erekcí a Captor mezi ně rozhodně patří. Klícka není zaoblená, ale míří přímo dolů. Tím pádem je sice krásně nenápadná pod kalhotami, ale trochu tlačí na varlata. To ale vůbec nevadí, protože ta mají o to víc prostoru po stranách. Tvar kroužku se mi zdál dost divný, takový "až moc unikátní", ale každý detail klícky Captor má svůj smysl. Kroužky patřící ke klícce jsou po stranách dost široké, takže klícka jako celek i s kroužkem nabízí úžasný komfort.

Trochu mě zklamaly ty otvory, kterými je celý povrch klícky i kroužku pokrytý. Kůže pod nimi je větraná, docela to eliminuje takový ten nepříjemný zápach, ale jinak hygieně nijak nenapomáhají. Takže při mytí pomůžou staré známé vatové tyčinky nebo zajet do klícky prstem s trochou mýdla a pak s proudem čísté vody na opláchnutí.

Klícka Captor je k dostání ve dvou velikostech a každá z nich ještě v 6 barvách. Vřele vám ji doporučuji a uvítám i vaše zkušenosti.

Máte tu samozřejmě prostor i pro vaše dotazy, klidně se ptejte, pokud by vás něco o této klícce zajímalo.

https://www.cudnost.cz/fotky/hlavni/captor-kratsi.jpg https://www.cudnost.cz/fotky/hlavni/captor-delsi.jpg

CZ:
https://www.cudnost.cz/plastove-pasy-cu … or-kratsi/
https://www.cudnost.cz/plastove-pasy-cu … tor-delsi/

SK:
https://www.cudnost.com/plastove-pasy-c … or-kratsi/
https://www.cudnost.com/plastove-pasy-c … tor-dlhsi/

2

Re: Nová klícka na Cudnosti - Captor

Ahoj,
nyní mám krátkou kopii Holytraineru s integrovaným zámkem, ale vždy po nasazení i velkého kroužku mi mírně "otéká" pytlík o nočních erekcích nemluvím, ty jsou také problematické. Sháním pás, který by alespoň to otékání řešil. Tak jsem se chtěl zeptat, zda by to mohl tento model umožnit

3

Otéká ti proč? Je i ten největší kroužek pro tebe moc malej?

4

Moje první klec. Přišla dnes v poledne a hned jsem si ji musel nasadit. To se mi povedlo aź na treti pokus, poprvne tomu zabranila erekce a podruhy schszejici lubrikant. Pred tretim pokusem jsem namazal a vsechno se mi podarilo dat tam, kam patri. Jsem zvedavej na prvni noc. Kdyby se mi podarilo najit nejakou klicnici z Plzne jeste lepe.
A fialova barva je naprosto famozni.

5

Ahoj, jako vlastník této klícky bych chtěl říct pár slov.

Klícku mám pár týdnů, musím říct, že s provedením jsem nadměrně spokojen, nošení (hlavně noc) je úplně vynikající. Neměl jsem nic pohodlnějšího, než je tento typ. Děravý až až, což znamená, že penis se rozhodně nezapařuje tak jako například v holytraineru či jiných dost uzavřených klíckách. Kroužek mi vyhovuje super, nosím asi druhý nejmenší, pytlík jde trochu do stran, kde je pro něj prostor a super. Klícka vede až ke kořeni penisu z vrchní části, stejně jako u HT, ze spodní je taková fajná výseč, která končí někde v půlce kroužku, tudíž mi erektující penis netlačí pytlík na kroužek a jsem spokojen.

Asi jediné co bych této klícce vytkl, je ledabylá výroba stejně jako u CB6000. Prostě dva kusy plastu slepené dohromady levným lepidlem rukami malého čínského chlapce. Ze zkušenosti vím, že tento spoj, budu li slušný, vydrží prd. Jak jsem se již přesvědčil u CB. Avšak napadl mě geniální plán vyžadující vesměs nulovou snahu, našel jsem vhodné místo na těle klícky a obtáhl ji eska páskou. Na jednom konci drží klícku pěkně pohromadě kroužek, před žaludem zase eska páska, a takto věřím, že mi rozhodně nepraskne. Jediné co si mohu přát, je, že někdo vyrobí stejnou klícku stejným způsobem jako je holytrainer (tzn jeden kus jako odlitek), který mi přišel téměř nezničitelný, jelikož přežil ránu kladivem, kterou jsem holytraineru dal, když jsem ho doma testoval.

6

Ahoj,
taky jsem vlastníkem této klícky. Nosím ji už týden a mohu říct, že jsem opravdu ještě neměl lepší. Ten co ji vymyslel opravdu asi vycházel z vlasní zkušenosti, protože fakt sedí úplně bezvadně. Mám největší kroužek a kratší verzi klícky. Prostoru pro koule je fakt dost, díky tvaru kroužku jsou posunuty do stran a klícka je lehce vtlačována do koulí. První dva dny jsem měl lehce otlačené koule, ale teď už je to v pohodě. Pytel se krásně vytáhl a ani při erekci nikde nic netlačí. Asi proto že vlasně k pořádné erekci ani nedojde. Klícka tlačí penis neúprosně k zemi. Už jsem vyzkoušel i jízdu na kole a super. Noční buzení díky erekcím taky opadlo. Navíc se mi včera v noci povedlo vytéct, aniž jsem něco pocítil. Zjistil jsem to až ráno s mokrým flekem na kalhotách. Tuto klícku mohu doporučit. nic lepšího jsem dosud nenosil.

7

Ahoj,
jakou zkušenost máte v tomto pásu s čůráním, lze to ve stoje?

8

Chce to trochu trénovat, ale jde to.

9

To snek
Jinak zkušenosti s nošením máš jako ostatní, tedy především žádné problémy s ranní erekcí?

10

Přesně tak. Pás je super. Jen jej bylo potřeba trošku přebrousit.

11

Chtěl bych se zeptat zda bude také kovová verze díky

12

Mám ji objednanou, vyzkouším ji a uvidíme.

13

A mohl bych se zeptat jak to vypadá s testováním? Všiml jsem si, že je u vás možnost domluvit se na využití zásilkovny, tak bych nakonec rád využil profesionálních služeb vašeho obchodu a tento model si zakoupil. Ale pokud by kovová verze měla kvality té plastové a navíc nebyla fučersky slepená ze dvou dílů abych to musel pracně zahlazovat, tak bych jí dal nejspíš přednost.

14

Zdravim. Jak to dopadlo s tou kovovou verzí? Bude k prodeji?

15

Bude, už brzy. Akorát bez největšího kroužku, jen s prostředním nebo nejmenším. Do budoucna snad i ten chybějící kroužek zase bude.

16

Ahoj. Mám už delší dobu kovovou verzi se středním prstýnkem a malou klecí. Je úžasná. Je to kus železa. Ale kvalita pasování už vázne, tak se nedá zamknout na vnitřní zámek, ale jen na osičku s visacím zámkem.
  Jelikož mám piersing uzdičky a protahuji přes klec bezpečnostní řetízek proti vytažení penisu z klece, tak řetízek zamykám k zámku na osičce. U této klícky ani nevím, jestli je řetízek potřeba. Tak mi kvalita zpracování tak nevadí. Ale musím uznat , že je to kus železa. V klecích s otvory nebo drátky , máte s penisem vizuální o hmatový kontakt. V tomhle se ani nedoťukáte. Po pár dnech ztratíte pocit, že penis vůbec máte. Je to síla. Nevýhoda je , že musíte otravovat klíčnici s hygienou, která u jiných klecí jde zvládnout i bez otvírání.
  Jinak je velice pohodlný i na dlouhé nošení. Je těžký, tak se vám během dne často připomene a po delší době se šourek přetlačí a skřípne až na horní straně, ale i s tím jde fungovat.
   Teď jsem si tu pořídil plastový. Období plastu už máme asi za sebou, ale plánovaná cesta letadlem a kvalita tvaru této klícky mne zlákali. Paní mi vybrala růžový a pro změnu velký. Už ho máme doma, ale zatím mne ho nenechala nasadit. Jsem stále v jiném. Jen mě napadlo se podělit o nápad, jak jsem vyřešil bezpečnostní pojistku proti vytažení. Koupil jsem si náhradní tesknění pro zdravé lahve ze zdravotního silikonu a bezvadně to funguje. Cena 18,-. Tak už se nakonec do klece těším a na dovolenou jen s mou paní a novou klecí. Třeba do odletu stačí přijít i plastový vnitřní zámek, jinak to vyřešíme plastovým číselným visacím.

17

Dobrý den,chtěl bych ten plastový Captor vyzkoušet,ale mám obavy z toho kroužku,když si ho nasadíme,že zaskrtim penis a naběhne mi a nedostanu se do klicky.Toto se mi stávalo u Spiderwiru.  Teď mám CB6000 a je dobrý,že ten kroužek se neprostrkuje,ale jsou tam kolíčky. Řešil jste toto někdo? Na Captor tu čtu samou chválu a líbí se mi,ale z tohohle mám trochu obavy,abych ho nekoupil a pak neotravoval Vojtu,že ho chci vyměnit. Co mám CB 6000,tak už po ročním užívání je byla Jany a hodně se na těch kolíčky h hýbe a mezi jednotlivými díly co prochází kolíčky se mi skřípe kůže a tak chci nový. A Captor mě láká.
Děkuji za odpověď či zkušenosti.

18

Obavy jsem měl také.. Pokud máš správnou velikost, tak ti po čase splaskne a do klece se dostaneš wink

19

Co myslíš tím po čase? Bavím se třeba o situaci,kdy jsem odemčen na hygienu třeba po dvou týdnech a pak třeba i drážděn do zblazneni,ale žádný výstřik,pak schlazení vodou a šup pod zámek. S CB 6000 dobrý,strcim ho do klícky a pak až dám krouzek a než se ptáček vzpamatuje a začne nabíhat díky zaškrcení kroužku,už je zamknuty.Velikost kroužku si myslím,že je v pohodě. Začínal jsem s největším 50mm a teď mám těch 48mm co je u CB 6000. Zkusil jsem už i 45mm,ale během noci,když začal tvrdnout,tak mě bolelo v podbřišku od vajec a musel jsem zase dat 48mm a bylo to zase dobrý. Přišlo zase tvrdnutí penisu,ale žádná bolest od kulek nepřišla.

20

Nasazení klece s pevným krouzkem je otázkou 10 vteřin.. A kdyz pri nasazovani krouzku obzivne, tak prostě počkas, nebo zchladis a můžeš dát klec.

21

No 10 vteřin jak u koho. Já to mám vždy na pár minut.U CB je vnitrek 3,5cm a uzamčení mám vždy spíše na minuty. Do vteřin jsem se nikdy nedostal. Nebudu machrovat,že ho mám velkého,ale CB klicku mám úplně plnou,když je v klidu. A tak furt váhám s Captor který má 3,2cm vnitřek. Ale láká mě a říkám si,že ho tam snad nějak nacpu. Používám indulonu, osvědčila se mi,že nemám vyschlou kůži v klicce a když po dvou,třech týdnem smím udělat higienu důkladnou a jsem odemknut,tak je to v pohodě.

22

Pořád to nějak nechápu.. Tak přeci úplně stejně, jako ho nacpeš do klece od CB, tak ho nacpeš do jiné klece. Jen předtím prostě nasadíš kroužek, ev. počkáš až klesne a nasadíš klec. Pak už jen spojíš kroužek a hotovo..

23

Také nechápu problém při nasazování. U Captoru je nasazení ještě snažší a rychlejší, než u CB. Já osobně používám igelitový sáček, který vytahuji dírkou v pásu a penis do tuby vklouzne jako nic. Navíc je kůžička natažená, tudíž se minimalizuje skřípnutí.

24

Obavy mám z toho kroužku,když mam kroužek první,penis naběhne a nechce klesnout. Kuzičku nataženou nemám,protože bych ji tam měl pak moc. Nemám obřízku a předkožku mám přes žaluda i v klicce. Mít stahlou předkožku a pak jít do klícky,tak nemám šanci se tam dostat, možná když bych byl od paní úplně vyždímaný,ale při odemčení k vůli hygieně a opětovném zamčení nemám šanci se do klece dostat. No ale i tak jste mi dali naději,že se tam dostanu,že zkusím Captor objednat a uvidíme. Díky

25

Tak pár dní jsem v Captoru a musím uznat,že lepší kousek jsem ještě nenosil. Pohodlný,lehký, komfortní, diskrétní, prostě pecka. Vůbec nevím,že ho mám. Pokud si teda nechci hrát a nezjistím,že to nejde. Všem,kdo také váhá,doporučuji koupit!!!