Re: Nová klícka na Cudnosti - Captor
Mám kovoví a mohu jen doporučit oproti HT úplně jiný level. Nejdelší uzamčení 60 dní a žádný problém.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Nová klícka na Cudnosti - Captor
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám kovoví a mohu jen doporučit oproti HT úplně jiný level. Nejdelší uzamčení 60 dní a žádný problém.
Dnes mi dorazila tato klícka a již po pár hodinách můžu říct, že je to opravdu parádní kousek. Človek opravdu skoro neví, že ji má na sobě. Tedy až do chvíle, kdy začíná dole tvrdnout :-)
Prošel jsem si už několika klíckami. Začínal jsem asi jako většina u CB6000s. Časem jsem k němu pořídil kovový kroužek, který značně zvýšil komfort nošení. Další byl Holytrainer, na který jsem četl na zahraničních webech spoustu chvály, ale mně vůbec nesedl. Bral jsem jej s největším kroužkem a i tak mi přišel hodně těsný a měl jsem problém se do něj vůbec dostat, natož v něm chvíli vydržet. Pak jsem před rokem zkusil kovový Prisonbird2. To je výborná klícka, ale měl jsem v trochu problém s předkožkou, která se mi často nepříjemně skřipala mezi klícku a spodní prádlo. Takže pro mě spíš na doma nebo během služby, kdy jsem nahý.
No a teď Captor, který vypadá opravdu velmi nadějně. Už nasazení kroužku bylo bezproblémové. S klíckou to chtělo pár pokusů kvůli předkožce, ale při správné dávce mazání je vše tak, jak má být. Spojení klícky s kroužkem je taky parádně vymyšleno. U Holytraineru to chtělo dost trpělivosti, než se mi podařilo klícku nasunout tak, abych ji mohl zamknout. To je u Captoru otázka pár okamžiků. Jsem zvědavý, jak se v něm bude spát, jak to bude s hygienou a jak se v něm budu cítit při delším nošeení. Rád se podělím s dalšími dojmy. Ty první jsou však naprosto skvělé. Ostatně jako u ostatních :-)
mám ho také odedneška a SUPER
Ahoj, dá se nějak řešit efektivně to jak proliza žalud hlavní dírou v předu? Pak se to chce skripnout o prádlo atd. Je tam totiž slušně namackany. Že bych fakt měl mít delší variantu..?
Ahoj, dá se vůbec Captor plastový vyčistit bez sundání? Neumím si představit nošení 2 - 3 týdny. Nebo jak dlouho v tahu se dá klícka nosit? Nezapáchá vám pak? Čtu tady, jak je to perfektní klícka, zatím nosím kovový Prisontrainer, ale to skřípávání,kůže mi vylézá otvory v klícce. Uvažoval bych také o plastové klícce.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Nová klícka na Cudnosti - Captor
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB