Téma: Výdrž ... ?

Ahoj ...
dostal jsem doporučení si udělat registraci na planetromeo. Pomocí toho jsem našel taky gaye, vzdáleného ode mne cca 3 km vzdušnou čarou. Po prvním setkání (24. 2. 2018) se mi svěřil, že má chuť si nasadit CB ... http://www.spoutana.cz/Cerny-Kovovy-Pas … -d1900.htm
Odsouhlasil jsem mu to a když jsme si hráli 26. 2. 2018 na přivazování k židli, proved jsem i hmatovou kontrolu a zabavil mu klíče ...
Večer ještě vzrušeně psal, že má chuť "stříkat". Od té doby se mi ale nedaří s ním domluvit schůzka. Tak přemýšlím ... v sobotu večer to bude měsíc, co je "zamřížovanej" ... to už přeci musí mít potřebu alespoň krátkýho osvobození, nebo nějaký úlevy ... zatím se ale komunikaci spíš vyhýbá ... co si o tom můžu myslet? Jaký pocity může mít po měsíci v CB? Nebo je už "bez"? Nemám s tím zkušenosti, tak se ptát ...

2

Re: Výdrž ... ?

Ahoj,
no hezký... Tak za prvé ti tak trochu závidím, že jsi na tohle někoho našel a sám to tedy na zmiňovaném serveru zkusím. Za další nepíšeš, zda jste před jeho odchodem probrali, zda pás může delší dobu nosit (práce, sport, sprchy...), to se mi zdá důležité. Sleduji, že komunikace je přerušena z jeho strany a jelikož ani po měsíci nemá zájem o sundání klícky, je více než pravděpodobné, že už ji dávno nenosí, nebo ji tedy má, ale už to nesouvisí s tebou... Žádná klícka není "nedobytná" a z každé se člověk nakonec i bez klíčku dostane. I kdyby měl přecviknout zámek. A to, že komunikaci přerušil tomu jen nasvědčuje. Je mu to možná i trapné, nebo byl zaskočen Tvým lstivým odebrání klíčků. Těžko to s jistotou určit. V každém případě bych trval na setkání a vyjasnění situace, popř. si ohlédl po jiném klukovi, který tvé "služby" ocení. Jsou to však dohady někoho, kdo o tom ví jen to, co jsi tu uvedl.

3

Díky za reakci. je to trochu jinak, špatně jsem to popsal. 24. února mi psal SMS, že si ho chce nasadit ... ode mne odešla SMS OK, že musí s tím minimálně do neděle do 10 hod vydržet, odpověď byla, že to je málo, že hezký by to bylo minimálně měsíc, ale že by nesměl mít klíče ... no a když jsme se dohodli na kratší bondážní schůzce v pondělí 26. února, klíče přivez a po hmatový kontrole odevzdal ... jestě asi tejden byl na Planetromeu, pak už míň ... v neděli po tom , co jsem byl nucenej z důvodu strašný zimy ukončit svůj dálkovej pochod, jsem hodinu čekal na vlak a nudil se. Zavolal jsem mu i s jinou záležitostí ... na otázku, zda nemá potřebu bejt odemčenej, přišla odpověď, zatím v pohodě ... Podle reakcí v diskuzích by to už po dvou tejdnech mělo bejt dost náročný a ne "v pohodě" ... Je to cestující obchodník, jezdí autem, možná i vlakem ... takže letiště ani jiný radary u něj nehrozej ... ale ta reakce se mi moc nezdá ... buď trénuje sebezapření, nebo se mnou nechce mluvit, aby se nevzrušil, anebo je bez ... a to by mě zajímalo podle zkušenstí jiných v jakým stavu může po víc jak 3 tejdnech být ...

4

Ahoj, vydržet se to dá, ale všechno záleží na psychice jedince, každý to máme jinak smile Nejhorších je dle mého prvních cca 14dní, pak se dá celkem zvyknout a když tě k tomu každý den nedráždí klíčnice/klíčník je vše mnohem jednodušší...

Dále pak je tu taky otázka, jestli už má nějaké zkušenosti s pásy cudnosti, né každému sedí všechno a hned napoprvé. Kdyby byl začátečník, tak se mi moc nechce věřit, že by vůbec ten měsíc v kuse vydržel, hlavně ze začátku jsou noci celkem krušné.

5

Aha. Tak že to tedy bylo domluvené... S tvým vysvětlením to dostává jasnější rozměr, ale stejně ti nikdo nedá jasnou odpověď, zda si pásu nadále užívá, dobrovolně trpí, nebo už blafuje. Co vydrží jeden, prostě nevydrží druhý. Hodně záleží na výbavě kluka i typu klícky. Když to sedne a je dotyčný "trénovaný", pak se vydržet teoreticky dá. Já osobně jsem vydržel v Latowském 30 dní, ale v klícce "jen" 17 dní. Se stejnou klecí při jiném pokusu třeba "jen" 11 dní. Ono je to dost individuální a záleží i na momentální chuti, nadrženosti, ale i odhodlání a průběhu. Také nemohu z hlediska svých pokusů pochopit, že někdo "dá" 60 dní nebo i půl roku.