26

Re: Jak jste na tom s roubíky?

Ahoj rád bych se inspiroval tím jak dlouho nosit roubík sám jsem zkoušel tak 10-15 minut ale chtěl bych to zkusit i déle mohli by jste mi poradit jak si třeba svázat nebo omezit hybnost rukou tak abych si ten roubík po těch 15 minutách nesundal? Díky za rady a přeji hezký den

27

ahoj ja mam najradsej nafukovaci motylik spolu s postrojom cez hlavu nemas sancu dat dole ani nieco povedat a ked si ndam vibrator k penisu a priviazem si nohy na pevno aj jednu ruku na pevno a druhu dam na ladovy casovy zamok tak tri styri hodiny sa neoslobodis a zazivas krasne orgazmy ja este v pradle silonky aspon dvoje lodicky a masku nieco neskutocne budes zazivat ked nemas pojem o case.

28

Odpověď je samozřejně správná v tom, že je třeba roubík uzamknout nejlépe časovým zámkem, aby nešel sundat. Klasický kuličkový roubík lze vyplivnout. Nafukovací roubík, je sice zajímavej nápad, jenže tyhle roubíky lze prokousnout. Takže asi nejlepší je "Plug-gag" tzn. roubík s dildem do pusy. Dildo musí pohodlně sedět. Pokud si roubík zamkneš časovým zámkem, ale z roubíku se Ti udělá za pár minut špatně, můžeš se dusit kašlem, nebo dokonce zvracením. Je třeba si napřed na něj zvyknout.  Vhodný je roubík napřed potřít něčím sladkým a jakoby ho cumlat. Pak si pusa zvykne. Nejideálnější je požít náhubek. Čínský náhubek lze z Temu pořídit za necelých 300 Kč, problém tohoto roubíku je plastová 4 cm kulička. Ta je a) malá b) tvrdá. Takže ustřihnout a buď nahradit gumovou kuličkou 5 cm, nebo pusu vycpat savou látkou (např. bavlněný kapesník, bavlněné pomožky...). Po čase se u číského náhubku rozpadnou lepené popruhy, já všechny nahradil popruhy na upevění nákladu do auta (Temu asi za 120 Kč za 6 ks). Běhěm opravy náhubku jsem tak udělal i onu gunovou, vyjímatelnou 5 cm kuličku. Je v něj ideální, stísněněj, pocit.