101

Re: Délka zamčení podle vás

rm71: je od tebe hezke,že přiznas možný omyl.

102

To all: Jaké je u vás počasí? Tady 28,4 stupně a šílene vedro..

103

IN - Jo. Dávám si možnost nepatrné chyby, ale je to opravdu mizivé procento... Spíše bych začal věřit, že se moje předpověď jen potvrdí. ;-)
A s tímto příspěvkem je to rovných 120 dní, t.j. do 28. září...

104

Já byla líná to počítat ručně, tak jsem si to zautomatizovala.

#!/usr/bin/env python3
import requests
from bs4 import BeautifulSoup

threadURL = "https://forum.cudnost.cz/topic/1692/delka-zamceni-podle-vas/"

penaltyByName = {
    "madam.cruel": 2,
    "rm71": 1,
    "novacek1": 0.5,
    "kolet1": 1,
    "Bradinski": 1,
    "zcvv": 1,
    "Bertolt Brecht": 1,
    "Piere_Darksoul": 1,
    "Jakubko": 1,
    "beb.bebbel": 1,
    "stiflers": 1,
    "Leon": 1,
    "sub130": 1,
    "NovaCzech": 1,
    "zemekoulan": 1,
    "pleasepleaseme": 1,
    "Slecnadrsnak": 2,
    "IN": 1,
    "Spokojený": 1
}

def list_comment_authors(url):
    while url:
        dom = BeautifulSoup(requests.get(url).content, "lxml")
        for item in dom.find_all("div", {"class": "replypost"}):
            yield item.find("div", {"class": "posthead"})\
                .find("span", {"class": "post-byline"})\
                .find("a").text

t = dom.find("p", {"class": "paging"}).find_all("a")[-1]
        url = t["href"] if t.text.strip() == "Další" else None

def determine_punishment(comment_authors):
    result = 0
    for comment_author in comment_authors:
        if comment_author not in penaltyByName:
            raise Exception("Neznamé jméno: {}.".format(comment_author))
        result += penaltyByName[comment_author]
    return result

print("novacek1 bude v pásu cudnosti celkem {} dní.".format(
    determine_punishment(list_comment_authors(threadURL)))
)

Přemýšlím, že bych zautomatizovala i to přidávání příspěvků. Je tu limit na 1 příspěvek za minutu, to máme 120 dnů za hodinu a pár hodin do té půlnoci ještě zbývá. Nechci ale dostat ban za spam. :-D

novacek1: Bojíš se, co? :-P :-D

105

Já už radši nepíšu. Nějak se to zvrtlo yikes

106

:-)

Tvoje největší štěstí je, že je venku hezky a jsem zrovna na odchodu. Navíc jsem s tím stávajícím číslem docela spokojená.

Jaké bylo tvé dosavadní nejdelší uzamčení?

107

rm71: Víš jak to je tento politovanihodny omyl se v našem ústavu stane jednou, maximálně dvakrát za deset let :-D

108

madam.cruel: Tak to já bych to musel počítat..
Ale jinak souhlasím, 120 dní je krásně kulaté číslo, zbytek bych mu odpustil..

109

IN - přesně tak! ;-) :-D
Jinak k číslu 120 přidávám 7 a půl dne a z hlediska toho, že se již delší dobu nikdo neangažuje, tak bych to považoval za konečné číslo. Nehodlám tu ještě hodinu a půl hlídkovat, neboť jdu spát.
nováčkovi1 přeji příjemné uzamčení jeho chlouby a plno odhodlání po cestě rekordu. 6. října v pravé poledne bys měl být odemknut. Doufám, že se s námi sem tam podělíš o pocitech jak to zvládáš. Hodně cudného štěstí! smile

110

Dobré ráno a všem hravým dětem přeji VŠE NEJLEPŠÍ k jejich svátku.
Pro pár, kterému dnes začínají cudné hrátky, jen poznámku, že to mají hezky spočítané... :-D

111

Aby vůbec nějaké cudné hrátky začínaly, když je tu takové ticho po pěšině. Pro mě je to vždycky jako trn na oko, když se někdo tváří, že nemá žádné limity a co druhá strana určí, to vydrží. Nakonec se na ty limity stejně narazí, a pak je to zklamání na obě strany. Pro submisiva, který to už nevydrží, i pro dominu/dominanta.

Čtyři měsíce jsou ještě naprosto v nějakých normálních mezích. Tedy v tom smyslu, že existují lidé, co to vydrželi a není to úplně extrémně vzácné. Pro někoho, kdo vydržel nejdéle třeba dva týdny, to je samozřejmě naprosto mimo realitu. A my nevíme a nemůžeme vědět, kde realita pro toho kterého anonymního člověka na Internetu končí nebo začíná.

Před mnoha lety jsem si občas s někým dopisovala. Jednoho dva týdny skoro urazí, že je to moc málo, druhému to přijde nekonečně dlouhé a prý si představoval maximálně tak tři dny. Člověk si pak připadá, že má uhodnout, co chce druhá strana slyšet, a napsat jí to. Ale co chce slyšet neřekne. Nejvíc mě pobavil jeden, který na otázku, jak dlouho nejdéle vydržel nestříkat odpověděl, že měsíc. Ale že byl po vážném úrazu v nemocnici a za normálních podmínek doma se nedostal přes týden a to ještě musel mít hodně stresu v práci, to už dodá teprve při žadonění, abych mu trest zmírnila.

Jsem fakt ráda, že jsem měla štěstí na vztah, kde tohle řešit nemusím. Hrátky mají pravidla a ta se dodržují. Tečka.

112

Také se mi ten počáteční nárust zdál živější, než ten "smutný" konec. Já osobně mám rád, když každá věc má tu svou dravost  po celou dobu. Paní i Pán by měl možnosti svého suba znát a ty ctít s možností určitého nárustu. A sub si musí uvědomovat, že trpí pro svého Pána nebo Paní a že chce trpět a vydržet. Měl by být drážděn, ale také být za své odhodlání pochválen. A toto jiskření by mělo vydržet po celou dobu, kdy je subík vystaven utrpení.
Pro mne jsou 4 měsíce dobou neskutečnou. Vydržel jsem v pásu nejdéle 30 dní. Mám to však těžší v tom, že zkouším sám sebe a tudíž mi chybí ta vlna podvolení. Třeba se mi to jednou podaří. Tak jak si přeji, aby se podařila pro mne zajímavá zkouška subíka novacek1, kterému držím pěsti a také jeho madam za potřebný dohled.

113

Na můj vkus je to taky hodně, ale zrovna ve vedlejším vlákně davidt psal, že má za sebou už asi půl roku. To je zrovna jeden z důvěryhodnějších uživatelů, takže se tomu dá i věřit.

S tím, co píšeš o dynamice D/s vztahu, (asi) souhlasím. Jsou to pořád jen sexuální praktiky a v konečném důsledku jde o uspkojení všech zůčastněných stran, tedy i toho submisiva. V tomto případě odevzdáním se, zřeknutím se kontroly. Ale právě proto tam nějaké limity vždycky budou. Kdyby nebyly, tak bychom se už nebavili o neškodné sexuální úchylce, ale patologickém jevu.

Ve vztahu, kde se oba vzájemně znají, to je samozřejmě mnohem snažší, protože obě strany ví, co od sebe můžou čekat. Je rozdíl říct letité partnerce/partnerovi, že si může dělat co chce, a říct to na potkání prvnímu cizímu člověku. A to se online běžně děje, protože submisiv doufá, že se někdo trefí do jeho představ. To se častěji nepoštěstí než poštěstí a pak je mrzení.

114

Tak už máme téměř 14 dní po a je to tu bez reakce.. Také to vám ostatním příjde divné??

115

Ani ne, to se holt někdy stává.

116

Trochu mne to mrzí... Vypadalo to na zajímavý experiment, do kterého nevím nevím jestli bych se sám odvážil. Takhle zřejmě bublina praskla a je po zábavě. Nevadil by mi tak pokus, který by prostě nevyšel až do konce, jako to, že se ani nezačalo a co je horší, že začít s největší pravděpodobností ani nemělo... Rád bych se aktéři mýlil...

117

Lidi nebojte, trest dodržuji, ale je to pekelně těžké, paní mi musela udělat 2 pokažené orgasmy a mám nový pás s integrovaným zámkem, který je mnohem lepší

118

Tak jsem rád, že žiješ a Paní tě pustila na net. Jinak mám z celé "akce" rozporuplné pocity. Prostě to zaujetí se nějak vytratilo a je jen na vás, jak to dopadne...