Téma: Cb6000s,pomoc

Zdravím v klidu mám 10-11 Cm penis při erekci nějak 20 cca a máme cb6000s při nasazení se tam vejdu ikdyz dole mám stlačenou kůži , nicméně při hratkach a následující erekci se mi to cele postaví vyleze z tyček a mám klicku skoro u pupíku a penis jakoby zlomený protože je zalud v kleci , špatná klec , nebo mám moc velké rozměry ? Nebo moc silnou erekci když tu klec jakoby prevratim?? Díky za info a radu přítelkyně je smutná ze mě nemůže trápit v posteli , nosím ho ven a do práce atak ale v posteli se to nedá

2

Re: Cb6000s,pomoc

ahoj, a co pouzit kovovou klec, Spiderware?

3

Čau, potřebuješ delší klec, řešil jsem něco podobného s HolyTrainerem, na běžný nošení v pohodě, ale v posteli mě málem utrhl dycky kule, delší klec a sem v pohodě smile

4

Jak už jsem psal jinde, CB6000x je postě překonaná věc. Jsou tu o hodně ergonomičtější klece..

Nicméně, já už jsem toho vyzkoušel tolik a musím říct, že neexistuje PC, které by mě při hrátkách nepůsobilo tahání koulí. Větší klec nevyřeší nic, protože se většinou nedá nosit přes noc..

Pro IN já nemám problém s koulemi , jak píše kolega výše přes den nemám problém je to i pohodlně sem tam teda penisem zmackly trochu ale furt je to fajn , při pokusu o erekci mi to spis láme penis a celou klec , na cb6000s se dá sehnat silikonova delší klec ? Kroužky používám ten největší a ten hned potom menší , jen stou kleci mám problém no , a zase přítelkyně má požadavky abych to mohl nosit pohodlně v práci a všude jinde , a potom i když dojde na nějaké to trápení tak abych proste tu erekci neměl no , protože teď ji zvládnu mít to nás stve

6

gldo28@gmail.com: Ale i na to, co píšeš platí stejné pravidlo. Prostě mít klec, co ti neumožní žádnou, nebo jen minimální erekci. A to CB6000x prostě není. Čím delší klec, tím horší, čím měkčí klec, tím horší wink

Takže prostě zkusit modernější klec. Pokud budeš chtít, mám doma jeden plastový HolyTrainer, tak ti ho můžu za nějakou tu stovku přenechat.

7

Já měl doma Evotion, ale nebylo to úplně ono. Tak jsme si objednali Captor. Tak snad bude lepší. Cílem je ho mít nasazený pořád a hlavně se k němu nedostat.

8

No, já měl klecí minimálně 6, možná víc. Holt je každý z nás jiný a je potřeba najít si tu správnou wink

Díky díky , ještě jeden dotaz , do klece dáváte penis ohrnuty nebo to mate protáhnuté s predkozkou(tak to dělám já do cb6000s , dnes zkusíme s ohrnutim třeba to bude mít lepší efekt a klec bude fungovat , stve mě jak se mi Vtom postaví x) jinak ten holytrainer bych zkusil ,klidně mi sem hod e-mail napisu ti pm

10

Ahoj,

tak rád bych něco dodal tady k diskuzi. Pro info měl jsem Curve, 6000, Holynu a ted v pátek mi přišel Captor.
Penis 9/17cm
The Curve-Dobrá klec, ale moc velká i velký na moje nářadí a nedáte to porádně do džín. Máte prostě klobásu v kalhotech a občas holky koukaj. V noci, erekce, jsem neměl problém, ale jednou ráno se ozvalo puknutí big_smile a byla na dva kusy.

6000 zatím na mojí velikost i přes noční buzení bou žel nejlepší. Je relativně dobře nastavitelná, ale má dost úzké tělo a jen standartní dnes již zastaralý kroužek. Ale i přes to je jediná co používám. Ještě jsem si vzpoměl že 6000 moc nevětrá což v těhle vedrech není žádný med.

Holina a Captor jsou prakticky totožné pásy (hovořím o delších) ALE jsou KRÁTKÉ bože proč prostě neudělaj ještě jednu velikost třeba 11cm a maličko to nezahnou. Nemáte někdo 3D? udělat prostě jen klec? Stejnou jen to o dva cenťáky třea prodloužit a maličko zahnout nebo jen prodloužit. Jsou to obojí skvělé klece. Ergonomie je skvělá ani nevíte že to máte. U holiny mi to přišlo ještě o chlup lepší, ale Captor má lepší zámek je víc neviditelnej. Ale je to krátké. I v klidu mi to prostě kouká tou pidi dirkou vpředu ven dře mě to o všechno možné, nedej bože když mi do toho skočí šev u trenek..to bych se pos....bolestí.  Stahuje klec dolu a když dám menší kroužek tak už modrám i za studena. Takže to nejde.. Když přijde erekce tak se to kupodivu nikam nehe takže klec je dobrá jen prostě o kousek větší.

Tohle jsou moje zkušennosti. Nejsem stále pod zámkem, občas přijde měsíc big_smile kdy jsem.

Sry za překlepy  snad obsah krapet pomůže

čam

M.

Ps: četl jsem co s předkožkou. Taky jsem jí ruloval dolů, aby mi to nevykukovalo ven, ale po 4dnech když jsem ho vyndal tak jsem měl velké otlaky, úplně bílou předkožku naštěstí se nic víc nestalo takže jsem ok. Ale byl bych s tím opatrný. Jen zkušennost. Je dobré jí mít přetaženou ale tak aby protě nekoukala ven chce to cvik. Ale jde to. Pomůže i silikonový olej nebo lubrikat aby to nelepilo ono si to tam i krapet pak posedá.