26

Re: Povídala si někdy vaše paní s kamarádkou o vaší cudnosti?

Má paní je pravidelně v kontaktu s kamarádkami, se kterými se na toto téma už bavila nebo dokonce baví. Myslím si, že jak bylo uvedeno výše, každá toto téma probírá a má vlastně i vnitřní potřebu toto probírat s někým jiným a sdílet dál.

27

Já se dělím o své zkušenosti pouze jen s lidmi, kteří vědí, o čem zamykání je.
Nemám vůbec potřebu to řešit s někým, kdo netuší.. ale vlastně my s Tlapíkem už máme jen BDSM pozitivní přátelé..

A co se klíčů týká? Nosím ho již přes 6 let na řetízku na kotníku, tak už všichni vědí, že ten klíč ke mě patří a dcera když se kdysi ptala, proč zrovna klíč, jen jsem řekla, že se mi přívěšek klíče líbí. Víc říkat a probírat není potřeba.
Tudíž je vůbec teď nepřekvapilo, že jsem z ničeho nic začala nosit druhý klíč, o hodně větší a viditelný, na krku.. A syn když se zeptal, co to mám zase za klíč? Jen jsem řekla:
"Vždyť víš, že mám klíče ráda a tenhle je boží, tak se nediv, že ho musím mít."
A už to dál vůbec neřešil..
Klíče jsou mojí součástí, tudíž v tomhle jsem si to ulehčila hned na začátku.

28

Podelím sa aj ja zo svojim zäžitkom, kde moja žena sa zdôverila svojej najlepšej kamarátke potom, čo raz bola u nás na káve a prišli balíčky, ktoré rozbalovala pred ňou a v jednom bol práve nový Elektro Holytrainer, ktorý sme objednali. Hned jej padol do očí, a tak sa žena zdôverila v plnom rozsahu. Kamaratka mojej ženy je veľmi vysoká pekná blondínka a tak ju cez leto pozvala k nám do bazénu na kúpanie a slnenie sa, samozrejme mne nasadila žena PC a jej to zradila že ho mám čo bolo aj vidiet nakoľko v plavkach a vode nič človek neschová. Musel som ich obe celý čas natierať pravidelne krémom čo bolo pre mňa samozrejme utrpenie. Síce som PC neukázal naplno jej kamarátke no v plavkách vidieť krásne bol a dosť sa obe nasmiali za celé popoludnie.

29

Tohle je zajímavé, nevím jestli by se mi ve skutečnosti líbilo, kdyby žena něco tak intimního sdílela s kamarádkama, ale nutno říci, že to pomyšlení je určitě vzrušující, speciálně pokud by bylo doprovázeno i předvedením modelu a službou oběma.

V reálu na to určitě připravený nejsem, i když ony si stejne povykládají kde co, jen o tom nevíme :-)

30

Jestli se o tom s někým baví moje Paní, nevím. Asi ne. Nevím.

Představy, že jsem předváděn mou Paní (například při obsluhování Paní a jejích kamarádek u kávy) mne hodně vzrušují. Asi o tom napíšu povídku.

31

to je super představa

32

Ví to její sestra,matka a dvě její kolegyni z práce. A,omylem sousedka
Se švagrovou,sousedkou a hlavně s tchyni, to bylo hodně velké ponížení.
Ale,je to za mnou..
Už, se té chvíle nemusím bát.

33

Dnes jsem mel takovy zazitek-nebyla to tedy kamaradka, ale slecna pokladni v prodejne se sperky. Pritelkyne si vybrala nejake nausnice a sli jsme platit (platil jsem ja, ale byli jsme tam oba). Slecna vypadala moc dobre, vyzivave a tak nejak "nevanilkove" a pri placeni se na me pritelkyne otocila a rika: "Tak za takovy pekny nausnice zustane ptacek jeste tyden pod zamkem, ano?" Slecna zpozornela a ja odpovidal "Jojo, dalsi tyden". Na to pritelkyne "To je dobra odmena za nausnice, ze?" A do toho slecna pokladni "Tak ze byste mu ten tyden protahla na 14 dni?" a jen se pousmala. Civel jsem na obe dve.. pritelkyne rekla jen: "Uvidime a dekujeme". Usmala se na pokladni a sli jsme. Kolem nas byly jeste asi dve divky a tusim, ze si rozhovoru asi vsimly, kdyz se tak pousmaly pri odchodu. Byla to zajimava, avsak vzrusujici zkusenost..

34

Petr_S: To zní dost dobře! Ale asi bych byl červený až na zadku...
U nás jsem toho byl nejblíže, když paní vzala do bazénu i naší společnou, dost sexy a sporty kamarádku (o tom co děláme v sexu myslím nic neví). Ale vypadalo to, že si ničeho nevšimla, přinejmenším o tom nic nezmínila.
Podruhé mi paní jako trest/úkol sdělila, že musím na fotbal s klecí - to už jsem tady psal jinde. Úkol měl být o tom, jak to zvládnu při sportu, ale asi tušila že by něco mohl někdo zahlédnout ve sprchách. Ale nejspíš si jen všichni mysleli, že se ten den nějak obzvlášť stydím...

35

Ahoj, moje pani mi vždy říká, že nahý úklid jen vždy hezké pokoukání. Jsem vždy jen v pásu. Jednou se stalo, že přijela švagrová, má klíče od našeho bytu. Odemkla si a já zrovna vydával nahý, jen v pásu. Když jsem zjistil, že přišla, tak jsem se zakryl rukama a chtěl jsem se jít obléknout. Paní mi řekla, abych zůstal jak jsem a až uklidím, že má uvařit kávu. Bylo to hrozně ponížení, když seděli na sedačce a koukali se na mne, jak vysáváme. Pak jsem jim šel uvařit kávu.

36

Když švagrová přijde na návštěvu, tak už jsem vždy nahý, jen v pásu cudnosti. Docela mě to vzrušuje.

37

@paxma
Tak tomu rozumím.
Je to jedna z mých fantazií, posluhovat nahý moji Paní a její návštěvě.
Ale zatím se neuskutečnila. Což mi nevadí o ní dál snít.

38

Úplně v pohodě to řeším s kamarádkami ale s chlapama vůbec. Měla bych se snad stydět?

39

@ Domina40
Přeji příjemný den. Je moc dobře, že to probíráte s kamarádkami, osvěta je potřeba. Jen to hodně doporučujte, aby se to rozšířilo.  A máte v zamykání nějaký vlastní poznatek a přínos pro Vás?

40

Kamarádka mojí ženy mi napsala, co jí mají s kamarádkama koupit k narozeninám za dárek a že by chtěly “nějakou hračku do postele”. Dlouze jsme to probírali, a že už vlastně všechno máme a pak jsem v legraci nadhodil, že klícku na penis. Holky se toho chytly a vypadalo to nadějně, ale pak se lekly, jaká by mohla být reakce mojí ženy a odpískaly to. Tak to budu muset zase zkusit doma probrat sám. Potěšilo mě, že se ta myšlenka všem kamarádkám líbila.