1

Téma: Známá s klíčkem na krku

Ahoj,
už delší dobu si tady bez aktivní účasti pročítám fórum, ale mám jeden dotaz, na který se mi nepodařilo najít odpověď.

V zimě jsme měli třídní sraz, který pořádáme celkem pravidelně a v jednom okamžiku jsem si u bývalé spolužačky všiml, že má na krku malý klíček. To mě okamžitě zaskočilo, ale neměl jsem ani šanci na to jakkoli zareagovat, jelikož musela chvíli po mém zjištění odejít ze srazu.
Zpětně jsem nad tím přemýšlel a ani nevím, jestli by bylo vhodné se jí na to zeptat (samozřejmě v moment, kdy nikdo jiný nebude poslouchat). Později jsem si na fotkách na fb všiml, že klíček nosí již delší dobu a nesundavá ho.

Chtěl jsem se tedy zeptat vás, jak byste reagovali, kdyby někdo z vašich známých na krku měl klíček? Zeptali byste se na něj nebo byste radši byli diskrétní? Popřípadě jak byste téma nadhodili nebo na co byste se zeptali?

2

Re: Známá s klíčkem na krku

Ahoj
Před pár roky, bych k ní přišel a zeptal se jestli  tam nechce o jeden navíc, ale jinak k ní dojdi, a zeptej se neutrálně, zda zná BDSM, od toho už se nějak odpíchneš, jestli je to klíč, ke jejímu muži nebo ne.

3

Záleží co od toho čekáš. Jestli má na krku klíček od manžela, tak bude pravděpodobně v manželství velice šťastná a nikoho dalšího nehledá. Těžko si o tom bude s tebou chtít povídat, jak ho zamyká a co s ním dělá. Jedině, že by si jí chtěl dělat milence, ale to bych nezačínal s klíčkem ani BDSM. Milence by asi chtěla na normální sex. Ale nejspíš ti řekne, že klíček má od něčeho jiného. Dej vědět, jak jsi dopad.

4

To jsem zapomněl zmínit, klíčnici nehledám a vím, že má známá přítele. Spíš mi šlo o tom se s ní na dané téma pobavit.
Hlavně mi šlo o to, jestli téma vůbec nadhodit nebo ne. Ale předpokládal bych, že když klíček takto vystavuje, tak by jí to nemuselo vadit.

Jinak jestli pak seberu odvahu a zeptám se (hlavně vzhledem k riziku odhalení mne, jelikož nejsem nejlepší lhář), tak dám vědět, jen je možné, že to chvíli potrvá smile

5

Já jsem taková drzá huba, zeptal bych se na rovinu, co ten klíček odemyká. Podle reakce bych postupoval dále. Taktně bych naznačil, že mám představu o tom, co by mohl odemykat. Vždy se dá vymluvit na něco co člověk viděl na netu.

6

Jelikož ho má na krku, tak myslím, že by jí rozhodně nevadilo, když se jí na rovinu zeptáš, určitě s tím sama počítá, že ho někdo může zaregistrovat a otázka jednou přijde. A dle její reakce uznáš sám zda je vhodné dál o tom mluvit nebo třeba ona sama rozvine debatu. Myslím si, že ten kdo není zasvěcený do BDSM jen tak neví, co znamená klíček někde u ženy a ten kdo přeci jenom ví něco o pásech cudnosti, zná i klíčky, tak není pak problém navázat konverzaci tímto směrem. Vždyť jsme všichni přeci takový pohodáři. 

Mě se stalo, že mi kamarádka zahlédla klíč na nožce a na rovinu se mě zeptala, kdo nosí v kalhotách to, co patří ke klíčku na noze? A bylo to hned jasné, že ví, k čemu klíč patří, tak proč mlžit? Řekla jsem, že já rozhodně né a jelikož jsme obě k sexu otevřené a o BDSM již něco málo věděla, tak téma na celý večer bylo pak jasné.

Ale je to individuální, kdo jak to vnímá a je komunikativní o těchto věcech, takže myslím, že reakce tvé spolužačky může být třeba podobná, ale když to nezkusíš, nic se nedozvíš.

Tak dej určitě vědět, zda jsi sebral odvahu a otázka byla vyřčena.

7

angrydoughnut: jak tp dopadlo zaptal ses odxčeho má ten klíček? A co ti případně odpověděla?

8

Moje Paní  byla jednou na masáži a zapomněla si klíček na řetízku na krku. Masérka se jí hned zeptala, jestli je od jejího miláčka a nijak jí to nepohoršilo.