Re: Příběh od IN
Ty nemáš pevnou vůli, jo? Moje zlatíčko je taky permanentně v pozoru, no nebýt klece, tak je to stále vidět. Už jen kvůli tomu je PC bezva, nikdo nic nevidí.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Příběh od IN
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ty nemáš pevnou vůli, jo? Moje zlatíčko je taky permanentně v pozoru, no nebýt klece, tak je to stále vidět. Už jen kvůli tomu je PC bezva, nikdo nic nevidí.
Tak je fakt, že moje noční odemykání mojí Paní až tak netrápí, takže proto není pevná vůle..
Ano je to hlavně o pevné vůli. Mě by taky pořád stál. Taky nejradši honil až bych brečel a možná bych se z klícky dostal, ale prostě jsem to nezkoušel. "On" už nepatří mě, ale mojí Lásce, tak nemůžu sahat na cizí majetek. Na to je dokonce paragraf "neoprávěné užívání cizí věci" :-D
No, ale já to to tak měl vždycky, i dříve než byla v našem jízdním řádu nějaká cudnost. Takže klec to jen zhoršuje
A vůle u mě je podmíně třeba nějakým zákazem, nebo úkolem ![]()
Takže by jsi vydržel, kdyby byla i tvoje paní důsledná?
Já třeba taky škemrám, že chci odemknout a umýt a oholit, ale mám smůlu, když nechce tak nechce.
I na ty noční erekce by jsi si zvykl, já taky vstával 2-3x za noc a dnes už spím celou noc.
No, kdybych neměl klíček, nezbylo by mi nic jiného než vydržet.. Nebo mrazit ![]()
Přesně tak to je, jak píše Biholka, zvykneš si na to a pak už úplná pohoda a pak přespíš celou noc.
Miláček to měl úplně stejně a teď už pohoda a to má kovovej těžkej a dá to v klídku. No jo no 25 dní je 25 dní :-D a bude hůř :-)
A jakože třebas klíčky by ti omylem spadly do kanálu? Nehoda? Nebo náhoda?
A že ti to paní nezakáže, to nechápu :-)
No, moje Paní by potřebovala, aby jí taky zkazil někdo jiný než já.. To u ní funguje úplně kouzelně ![]()
Mě kazí moje zlato, tím, jak je zvrhlej a já se v tom pomalu, ale jistě nacházím :-)
Tak ať se přihlásí sem mezi nás na forum a my se o ní postaráme :-D poradíme, domluvíme :-D navedeme? :-)
Ale dle tvého blogu, to je drsná paní, ta už je zkažená dost nebo není myslíš?
Tak drsná a zkažená je dost, o tom žádná (taky mi to dalo práce). Ale právě ta nedůslednost je trošku problém. To byl jedne z důvodů, proč ten blog nepíšu - pro sebe to psát nepotřebuji..
Když jsem jí zaregistroval jako klíčnici na zamčenydenik, doufal jsem, že se prokliká až sem na forum (ale asi se tak nestalo).
Soutěž beru, akorát teda nevím jestli jí sem dostat a jestli bude ochotná řešit, jak moc je zkažená..
To se někdo má.. A fakt tam chodíte? Já teda netuším, jak tam Paní dostat, chtěl bych to udělat nějak nenápadně..
Opravdu máš slabou vůli. Všechno je to v hlavě. Pokud máš klíče pořád v dosahu, tak je těžké odolat a neodemknout se. Chce to schovat klíče někam kde k ním nebudeš mít tak snadný přístup. Já měl také zpočátku problém s noční erekcí, ale chce to vydržet, za pár nocí to bude v pohodě. Teď není problém, nosím dlouhodobě a v pohodě. Momentálně mám za sebou 34 dní.
To je pravda, první 3 noci je to horší, ale pak si zvykneš. Mě se líbí i ten pocit, že to je "nepohodlný" a nic s tím neudělám. Protože nemůžu. To je vzrůšo. Tak zamči - a drž. :-)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Příběh od IN
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB