Re: Osvobození se z pásu cudnosti
Ten mládenec je úplně mimo. Proč souhlasí se zamčením, když jenom stále špekuluje jak se z toho dostat. Místo toho aby sklopil hlavu a čekal až ho odemknou tak vymýšlí revolty.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Osvobození se z pásu cudnosti
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ten mládenec je úplně mimo. Proč souhlasí se zamčením, když jenom stále špekuluje jak se z toho dostat. Místo toho aby sklopil hlavu a čekal až ho odemknou tak vymýšlí revolty.
Co byste čekali od nástupce Edmonda Dantéze, že?
Ten se vždy bude chtít dostat předčasně i třeba z neosvětleného WC. ![]()
Je to už prostě v něm a tak mu to neberte.
No takže jaký z diskuse vyplývá dle mne logický závěr. Jak jste někteří potvrdili, tak z pásu se dá snadno a rychle dostat (a nemusí nic poznat a dám si pás zpět). Tímpádem logicky nepotřebujete klíč k odemčení. Tímpádem nejste závislí na klíčnici. Tímpádem vás klíčnice nemá v moci, nezabrání nevěře, neodnaučí masturbaci, neodepře orgasmy. Tímpádem logicky si musíte svou cudnost řešit sami. Tímpádem ale odpadá hra na d/s v rámci nošení CB. Tímpádem je CB jen drahá, nespolehlivá, neuspokojivá, nepohodlná a nebezpečná hračka. Tímpádem je zbytečná. To je můj názor na CB a tato teorie je potvrzena i některými příspěvky v diskusi. Ještě se tu hovořilo o zlepšení partnerských vztahů. Když se manželce nebudete věnovat, neuděláte ji večeři a nepolíbíte, tak je to samozřejmě špatně. Ale to, že vám pohrozí, že neodemkne a vy jste v pytli? Já můžu jít s klukama na fotbal a do hospody a z pásu se dostat sám, aby to nepoznala. A když budu chtít, budu se jí věnovat i bez pásu. Samozřejmě neříkám, že bych měl pro své osvobození z pásu volat armádu nebo si dělat zbrojní průkaz na samopal, abych prostřílel zámek. Šel jsem taky do toho dobrovolně. Ale když je subík po čase nadržený, měl by pás zabránit nadrženosti a normálnímu domácímu vytažení. To se ale nestane, triků na doma je plno. Takže tak. Jinak samozřejmě nemám nic proti nikomu ani BDSM komunitě a Vojta je náhodou solidní člověk i prodejce, a to bez ironie.
Tím pádem nevím co tady pohledáváš.
Já bych jeden tip měl: https://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
No nevim jaky mas typ pasu, ale ten muj sundat nejde. Vytahnout ano, ale kulky nevyndam, takze sex je nemozny a pri masturbaci to silene boli, kdyz se blizi orgasmus, takze ano v nekterych pasech je to pouze o psychice, ale muj model i o fyzice. Diky za tvuj nazor, uz bych to ale dal nerozebiral. Nema to smysl. Pripadne si muzes poridit pas kolem pasu, treba Carraru.
https://www.xtube.com/video-watch/morti … t-2-705617
Tam ti zarucuju, ze orgasmus ba dokonce ani jakykoliv dotwk neni mozny. Prostě to nejde. Tak jestli te to tak trapi porid si ho a mas klid a nemusis dal diskutovat. Naopak budeme radi, kdyz se s nami podelis o zkusenosti.
Asi jen řeknu jinými slovy totéž, co ostatní, ale stejně mi to nedá.
Souhlasím s tím, že pokud by klícka samovolně padala, nebo se šlo až příliš jednoduše uspokojit, tak by mě to také nebavilo. Nějaká míra omezení tam být musí.
Ale čekat od klícky 100% zabezpečení prostě nejde. Ať už se jedná o jakýkoliv model, pořád jsou to hračky.
A ještě něco pro Zbyňka - existují i PC jiných typů, než klícky. Neosteel, Latowski. To už zas takové hračky nejsou, u nich už je to na vážno. Zkus je.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » Osvobození se z pásu cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB