Téma: shibariman: touha života
Hezký večer přeji. Také přiložím par svích začátků.Prvně kdo jsem. Muž 40let stále svobodný. Léta jsem se hledal v oblasti Bdsm jako switch a hledal jsem zda jsem víc sub nebo dom a podobně postupně zjištoval že převládá u mně role sub a pak nastala doba kdz mé EGO JÁ si řeklo přece nebudeš žít pod vládou ženy a zkusil jsem žít vanilkovsky...hm nešlo to. Dnes jsem si přiznal že chci žít pod vládou ženy a ne že jsem sub tedy lehké BDSM ale spíše otrok.Pás cudnosti mě více naplnoval až jsem se rozhodl že to je můj smysl života,stejně jak umnohých zde. A tak se stalo a koupil jsem CB6000. Od včerejška testuji sám co a jak. zavřel jsem se odpoledne a co se stalo. změna čurání je problem, rád honim kdykoliv to jde..hmm šaham a nic. Jistě mohl jsem sundat ale nechtěl jsem.První noc nastala a já se moc nevyspal,erekce mně budila a řekl bych že víc jsem byl bdělý než spal. snad bude nálada a udělam test jak často a podobně,protože je to docela zajímavé. Jak člověk zjistí že mu snad celou noc stojí (ve spaní).Ráno jsem sundal na hygienu ale chut byla stejna a tak jsem si hrál ale uvědoměle po hodině bez orgasmu jsem se zavřel. Bohužel v poledne jsem zjistil že praskl kruh a ten nevětší(ráno jsem změnil natavení).Zbytek dne nic. Večer jsem nasazovak a zjistil jsem že chlupy fakt tomu nepřidají. jsem sice zastánce přírody ale musí to dolu.Opět nasazuji a uvidím co bude dál.