1

Téma: Východní filosofie umění lásky nás prokoukla

Jen pro zajímavost. možná jsem to tu již psal. východní filosofie umění lásky tvrdí že je dobre semeno udržet a a nemít orgasmu po nějakou dobu. Vyron semene znamená výron energie. Doporučovaná pomůcka je 100 orgasmu partnerk a jeden muž.

2

Re: Východní filosofie umění lásky nás prokoukla

Ten poměr se mi moc líbí ;-). Ale v praxi jsme se dostali max na 65:1.

3

65:1? Aká dlhá doba to bola a akým spôsobom mala partnerka tých 65 orgazmov? Celkom ma to zaujíma. Ja už nejakú dobu zisťujem že odopieranie orgazmu na nejaký čas je lepšie ako ho mať pravidelne. Je to ako bláznivá jazda na športovom aute a orgazmus je ako náraz do stromu v plnej rýchlosti. Všetka zábava a radosť z jazdy tým končí. Čím viac je orgazmus odopieraný tým viac ho muž chce no zároveň vie že tým sa všetko pokazí. Je to, aspoň u mňa taký zmiešaný pocit. Keď niečo veľmi chcem ale zároveň viem že z výsledku nebudem mať "radosť" a preto robím všetko pre to aby som tej túžbe odolal.

4

7 měsíců a pár dnů navíc.

5

Její orgasmy byly vždy orální, rád lížu ;-)

6

Ty bláho! :-O  Tak to asi z mé situace mohu být rád, že jsem jinak zaměřený... A vlastně plně respektuji/-eme toto "nařízení". 1x orgasmus já a 1x i partner. ;-)  Akorát si na něj v rozmezí 8-i až 13-i dní počkáme...

7

To nemusí s orientací nijak souviset, i v gay dom/sub dvojici může subík zůstat skoro permanentně zamčený a mít povolené jen anální orgasmy ;-)

sub-xpetr: pokud to jí vyhovuje, plně chápu to naděení pro ližbu, někteří lidé dokonce mohou mít sami orgasmus z toho, že opravdu intenzivní orgasmus ústy dopřáli partnerce :-)

8

synonym: nikdy jsem při tom orgasmus neměl, ale někdy (poměrně často) mi k tomu moc nechybělo. Snažil jsem to ale vždy překonat a zatím se mi to vždy povedlo :-). Ale ono to není jen o tom vlastním orgasmu, pokud k tomu máš předpoklady, stačí ti vědomí, že jsi dobře uspokojil svou partnerku a pocit naplnění se dostaví úplně stejně. Vždy když cítím, že je po svém orgasmu spokojená a uvolněná, jsem spokojený i já sám, přestože mi pořád stojí :-). Naučil jsem se tím žít a líbí se mi to...

9

sub-xpetr: jasně že to stoupání k vlastnímu vyvrcholení jde překonávat. Ale co se partnerky zeptat, co by na tvůj orgasmus tímhle způsobem říkala? Třeba by se jí líbil takový důkaz toho, jak moc tě uspokojuje jí uspokojovat :-) A nebo by ti alespoň povolila si vyzkoušet, jaké to je, když se na její rozkoš naladíš tak, že její orgasmus ho způsobí i tobě.

Stejně bys takový orgasmus asi neměl moc často a většinou by ti zůstala ta "obyčejnější" radost z darování potěšení.

10

sysnonym: Ona to moc dobře ví, vždycky minimálně pobryndám prostěradlo :-). Ono to vlastně celé začalo tím, že jsme dělali v rámci našeho Femdom vztahu každou neděli lekce, které končily lízáním a pak mým vyhoněním. Jenže má Vládkyně pak měla pocit, že "po tom" nejsem hned dostatečně sub. Tak jsme začali řešit, jak to napravit. A z toho vzešly to další věci ...

11

sub-xpetr: IMHO je obrovský rozdíl mezi pobryndáním a orgasmem, ale nemá smysl za každou cenu ze zvědavosti měnit systém, který vám vyhovuje.

Z mého pohledu je ale v situaci, kdy má subík orgasmus povolený, vyvrcholení způsobené vyvoláním a spoluprožíváním partnerčina orgasmu emoční nálož, kombinující radost, oddanost, pýchu, fantastickou sblíženost a hromadu dalších pocitů. I když fyzicky je třeba ten orgasmus nic moc, může být i pokažený, tak emočně je to pecka. Má výhody současného orgasmu, ale úplně jiný mechanismus i spoustu efektů. Prostě výborná alternativní odměna pro subíka.

Nechci odhadovat, kolik subíků by si v situaci, kdy by měli na vybranou mezi normálním orgasmem a orgasmem z partnerčina orgasmu, alespoň občas vybralo tu druhou možnost, ale myslím, že úplně malé procento by to nebylo :-)