1

Téma: 8. narozeniny Cudnosti

Vážení a milí,

dlouho jsme se neviděli a blíží se 8. narozeniny Cudnosti, takže vyhlašuji další narozeninový sraz přátel Cudnosti.

Bude to v sobotu 23. března 2019. I tentokrát vás poprosím o hlasování pro Prahu nebo Brno nebo obojí a vyhraje místo s vyšší účastí. Tam potom domluvím restauraci a tam se uvidíme.

Hlasujte jen ti, kteří na sraz opravdu přjdete, máte ten večer čas a náladu. Abych mohl zarezervovat správný počet míst.

Těšíme se na vás.

Vojta a Janča (Praha i Brno)

Další přihlášení účastníci:

Xena + Tlapík - Brno
Anděl + boh.dre - Brno
Leny + jar - Brno
snek + Madamsnekova - Brno
cuckold + 1 - Brno
Donatien + 1 - Praha
Choze + MLA - Praha
davidt - Praha
petrzprahy - Praha
Jindra - Brno
wolfcz - Praha i Brno
fafftly + Cesty - Brno

2

Re: 8. narozeniny Cudnosti

My rádi s Tlapíkem přijedeme. Za nás Brno.

3

Já bych moc rád, ale je to zrovna termín našeho vystoupení... :-/

4

Ahoj,
Na sraz bychom s Paní rádi, ale dostal jsem za úkol zeptat se na klíčovou věc - nevadí dorazit ve třech s malou dcerou v kočárku? (jsou ji 3 měsíce a téma konverzace vnímat nebude). Vzhledem k místu konání v restauraci předpokládám, ze sraz je primárně konverzační (nikoliv akční) smile Pokud by to vadilo (či nebylo vhodné) - účast holt až na příštím sraze až bude dcera starší na hlídání a budeme moct s Paní sami wink

5

Ahoj, jasně, sraz je primárně konverzační. Nebo spíš výhradně konverzační. Předběžně bude od 18:00 do 24:00, tak byste mohli přijít aspoň na chvíli na začátku, rádi vás mezi námi uvítáme a rádi vás poznáme. Akorát ještě se neví Praha nebo Brno, tak uvidíte, jak vám to nakonec vyjde.

6

Já osobně s tím problém nemám. Jde o sraz civilní a ta restaurace v Brně, kde se to pořádá je přístupná i s kočárkem. Takže za mě ano. Ráda Vás poznám. Tedy zda pojedete do Brna.

7

Ahoj a díky. Dorazíme rádi. Brno za nás blíž a lepší, tedy:
Anděl a klíčnice boh.dre - Brno

P.S. Na jak dlouho časově těžko říci, nebude to úplně na nás :-) Do půlnoci určitě nevydržíme.. Nicméně na srazy jsem slyšel samou chválu, tedy dorazili bychom rádi, pokud se bude pořádat a nic nepředvídatelného nám to nepřekazí.

8

My se těž s vámi zase rádi uvidíme za nás taky Brno Leny a jar.

9

Ahoj všem. Tak my s Paní zatím nemáme služby na březen. Pokud nám vyjde volno, tak urcitě a rádi přijdeme. Za nás Brno.

10

Paní a já preferujeme Brno a už se moc těšíme.

11

My s Madam bohužel kvůli opeřeným nezletilcům jen Praha :-( Tak cajzli a okolní: Davidové, Radka s čubákem, Vítek, Petula (jestli sem chodí)...koukejte se hlásit a tradááá na Klamovku nebo do aťasu, Přeci jim to nenecháme :-)
H. (a W)

12

Já bych hrozně rád, jenže znáš moje víkendy. Dej mi ještě pár dnů, uvidím, co se dá dělat. Také bych po dlouhé době zase rád na sraz.

13

Josef a MLA Brno i Praha, spíše Praha

14

Přihlašuju se, Praha.

15

Též se hlásím, Praha. Bohužel bez Miláška, také nemáme hlídání pro omladinu.

16

Ahoj, já bych prosil Brno. Tentokrát už nezmeškám termín, pokud tam nevleze něco zásadního.

17

Sleduji vývoj a zatím Brno vyhrává.
Zda vyhraje, je možné zamluvit salónek, zda bude volný prosím, kvůli většímu soukromí.
Na všechny se moc těšíme a ráda tě Jindro zase uvidím po těch letech.

18

Zdravím,po rozhovoru s Paní upřesňuji na Prahu. Třeba by se dalo stihnout více než jenom jídlo, pití a krátké povídání ;-) v restauraci.

Možná by nebylo od věci, aby informace proběhla i na FB. Nevěřím, že jenom tak málo lidí má o tento životní styl zájem.

19

Myslím, že je to sraz skupiny fora a ne všech lidí z fb.

20

Přesně tak, je to sraz svolávaný tady pro lidi, kteří jsou tady. Přece jen jsme už za ty roky taková parta přátel a když někdo řekne "přijdu", tak to platí. Což neznamená, že nové tváře nejsou vítány, ale na FB naslibuje kdekdo kdeco pod bůhvíjakou identitou, tam se mi to svolávat nechce. Nejde tak ani o to, aby se nás sešlo 50 nebo 100, protože méně je někdy více a myslím, že to pro naše srazy platí stoprocentně.

21

Ano, jak píše Vojta slíbí a nedodrží. Také bych rád přišel a poznal Vás. Ale nevím kde budu zítra natož za měsíc. Tak se mnou nepočítejte.

22

Xender: registrace neúčastníků není povinná. Jasně, každý to nemůže slíbit s takovým předstihem na 100%, ale i s tím se dá nějak naložit rozumně a domluvit se.

A pro nás zabržděnější - kam přesně míříš svým příspěvkem?

23

Už nemířím nikam, špatně jsem pochopil účel setkání = setkání lidí ze skupiny fóra u příležitosti 8. výročí..., těch co se znají a každý rok setkávají. Když by byl někdo nový, nevadí, ale moc se o nové tváře nestojí. Prostě sehraná parta. Tlapíku, opravdu jsem to nemyslel jako setkání všech lidí z FB  ;-)

24

Špatné jsem to napsal - myslím lidí z fb se stejně zaměřených skupin a stejným stylem. Prostě  lidi mimo skupinu.
Ale jak píšeš,  je to pro lidi z fóra,  nove i staré, ty jsi tady taky už nějaký rok, a je to právě o tom, poznat osobně ty, s kterými si tady diskutujeme a píšeme,  popovídat  a navazat přátelství,  vyměnit zkušenosti.  Bohužel- jezdí  malo nových,  protože se stydí,  bojí,  nemají  čas.  A je to škoda, radi pozname další spřízněné duše.  A na každém  srazu se jich opravdu pár nových objeví a to je super. Tak dojeď, bude to fajn.

25

Vážení a milí,

protože by bylo lepší mít zarezervovaný salónek než nějaký stůl uprostřed restaurace, bude se hodit včasná rezervace. Proto přihlašování účastníků uzavřu poslední únorový den, součtem účastníků se rozhodne, kde sraz bude a pak rezervaci zařídím.

Chtěl bych proto poprosit všechny váhající, aby se do konce února na sraz přihlásili, včetně preferovaného místa srazu - Praha nebo Brno, jako to už udělali ostatní.

Všichni přihlášení mi také mohou psát, co z mého sortimentu by si na srazu chtěli osobně prohlédnout. Přivezu to.

Díky a těším se na vás. Už se nám to pomalu blíží.

Vojta