1

Téma: Nejprodávanější zboží z Cudnosti za rok 2018

Přátelé, zajímala by vás hitparáda nejprodávanějších klícek a neklícek z Cudnosti za loňský rok 2018?

Třeba pro vás bude také něčím zajímavá. Nebo možná pro někoho dokonce i inspirativní.

Tady je:

Klícky:
1. Captor plastový
2. Holytrainer plastový
3. Prisontrainer

4. Prisonbird
5. CB6000 plastový
6. CB6000s plastový
7. Holytrainer kovový
8. Evotion plastový
9. Captor kovový
10. CB6000s silikonový

Ostatní:
1. Černá kukla
2. Anální šperk srdce
3. Plastové zámky

4. Guardian
5. Dvoukarabina
6. KSD
7. Aneros plastový
8. Roubík s dildem do úst
9. Stopper
10. Svorky na bradavky

* Aby to dávalo smysl, sečetl jsem jednotlivé barvy nebo velikosti, pokud jich mám v nabídce víc.
* Trochu znevýhodněný je kovový Captor na 9. místě mezi klíckami, protože ten nemám v nabídce celý rok.
* Neptejte se mě prosím na počty, ty vám neprozradím.

A dáme si nějakou anketní otázku? Dobře. Když se na ty žebříčky podíváte, vyplývá vám z toho nějaký zajímavý závěr? Já jich mám hned několik:

* Například mě překvapily ty kukly na prvním místě. Ještě jsem totiž nikoho v kukle nepotkal. Tak nevím, co s nimi všichni dělají :-)
* Zato s análním šperkem jsem už určitě někoho potkal, jen jsem to na dotyčném nepoznal.
* Nejprodávanější kovová klícka je Prisontrainer, tu nosím ze všech nejraději a nejčastěji. Vřele doporučuji.

2

Re: Nejprodávanější zboží z Cudnosti za rok 2018

No nedokážu to moc posoudit jsem stále jen začátečník a mám vyzkoušeno jen HOLYTRAINER a CAPTOR který nosím už víc jak 6 měsíců a dobrý, ale stále mě trápí otázka kolik nás je??

3

Re: Nejprodávanější zboží z Cudnosti za rok 2018

Tohle téma už tu máme, sám jsi ho zakládal. Sem to nepatří, omlouvám se, ale žádné počty neprozradím.

https://forum.cudnost.cz/topic/1896/kol … -vubec-je/