1

Téma: Holytrainer - nový uživatel

Zdravím,
koupil jsem si konečně klícku. Hollytrainer. Byla největší z plastových klícek, ale mám problém. Nesedí mi pěkně u kořenu penisu.
Mám ho v klidu cca 11/3,5. Ke kořenu mi chybí tak 2 cm.  Zmenší se mi časem penis v klidove poloze,díky půstu nebo ne?
Díky za rady. Jinak super pocit

2

Re: Holytrainer - nový uživatel

Ahoj penis se nezmenší pokud nejsi podvědomě nadržený což je možné pokud jsi v tomto nový.
Já mám klece které jsou daleko menší než penis v ochablém stavu a stejně se do nich vejdu,
velikost se podle mě přeceňuje přece když se koupeš v bazénu taky je opravdu miniaturní nos ho pár dní v kuse a uvidíš.

3

jo a jestli ho máš v klidu jedenáct tak si asi opravdu přeborník.

4

Snad to sedne. Na konci pasu je taková kolma hranka a nic moc.

5

no ta kolmá hrana je to proč mám radši HT než captor

6

Když nosíš HT,  jsi schopný penis vytáhnout z kličky ven?

7

Já ještě nenašel pás, ze kterého by se pens nedal vytáhnout - je to prostě dané konstrukcí. Leda že by se použily nějaké přídavné trny..

8

přesně jak píše IN jen z captoru jde vytáhnout lépe a jednoduše i vrátit zpět ht je v tomto lepší

9

Nevím me přijde, že ta klička je mi na délku malá a pas mi potom nesedí u kořenu pens.Následně mi při pokusu o erekci sjede níže, tak do půlky pens a pak zi bolí jako čert a utahne mi to krevní obeh. Zkoušel jsem největší a o rád menší kroužek.

10

Tak nevím já sjíždění klece vyřešil menším kroužkem nosil jsem 45 teď mám 40 ale ze začátku jsem se do něj nevešel
až časem si tělo zvyklo abych mohl nasadit menší a i tak to bylo ze začátku docela peklo v noci chodil sem se odemykat
tak sem jednou přilepil klec ke kroužku sekunďákem a po pár dnech to bylo lepší no a i teď tak aspoň jednou deně stejně musím rovnat jakoby vytahuju ven kůži varlat.
jediné co mě napadá zkus si dát studenou sprchu s nasazeným pásem a po velkém ochabutí prstem nacpi co nejvíc penisu do klece a vytáhni varlata měla by se ti klec dostat k tělu a snad by tak rychle sjet neměla.

11

Asi už jsem nasel reseni.
Ještě pro jistotu se zeptám. Ma dlouhodobe nošení  klicky, vliv na velikost penisu v klidu a hlavně při erekci? Jde mi o to, jestli se mi časem kvuli mene castemu prokrvovani pri klasicke erekci nezmenší velukost nebo nezhorsi kvalita erekce. Pevnost a udržení délky erekce.

12

No u mě po dlouhém nošení je takový efekt že po sundání je penis necitlivý ale to po pár minutách přejde velikost se nezměnila jediný rozdíl je že déle trvá než dosáhnu orgasmu.

13

Jak casto te, prosim te, tvoje paní odemyká a dražší při klasické erekci? Na tu delsi vydrz trenujete? Nebo ti to prislo samo?

14

Propíchnout a nevytáhneš ho odnikud... zkoušel jsem mraky klícek tady od vojty, a když chceš, dostaneš ho ven i zpátky, buď si to musíš opravdu dobře uspořádat v hlavě, nebo pierc. Já si to v hlavě snažil uspořádat jak jen to šlo, ale pokušení pořád veliké, takže jsem si nechal dát piercing prince albert a snad to bude v klidu. Zatím ještě roztahu na potřebný průměr pro klícku evotion.

15

já ani nevím zamčený zas tak dlouho nebývám pár týdnů max a mohu se v práci odemknout když jdu do KP, měl sem jednou probémy protože měřák usoudil že je klec radioaktivní, u plastu normální efekt kolikrát svítí i nová igelitka která nikde nebyla ale v každém případě jsem musel tenkrát pás zničit a proto mám klíče. Co se týče výdrže před nošením PC jsem se udělal celkem rychle a když jsem začal nosit PC já ani nevím vše je jako dřív jen mám asi méně citlivý žalud což je jediný důvod co mě napadá jinak časově jsem to opravdu neměřil jen mi to tak příjde.

16

a ještě je to tak 4-5 let co jsem si toho všimnul po prvních pár měsících co jsem PC nosil byl to tenkrát cb6000s