1

Téma: LuckyF: Tak nějak omylem

Ahoj,... zdravím všechny...

Chci se s vámi podělit i o můj příběh.
Známe se pár let, z toho poslední rok jsme manželé. Nás vztah bych hodnotil jako nádherný, upřímný.. ženu kterou jsem si vzal, se tady nedá popsat... vím a chci že ji budu milovat.
Nedávno jsme jen tak spolu koketovali v posteli a povídali o všem možném, když dospěla řeč na sexuální abstinenci ( jsme mladý aktivní pár 34+30) a dali jsme si sázku, že budeme 14 dní o sexuální abstinenci ,aniž by jsme si nějak mohli ulevit od ˇpřepětíˇ nebo dotyku na intimní místa..
Hravě jsem si říkal, že to zvládnu..... byli doby kdy jsem neměl 2 týdny chuť na nic...
Začali jsme s abstinencí v pátek, ale hlavní slovo padlo až v neděli večer...
Měla to být hračka.. 14 dní... o co jde... to zvládnu - sice jsem měl už dost velkou chuť v neděli, ale sázka je sázka.

Jenže v pondělí přišel kámen úrazu... manželka přišla z práce, políbila mě a začala se převlíkat a u toho nádherně ukazovat.  V ten jsem přišel na to že bude ouvej.... tak jsem hledal řešení, nějaký návod na internetu, než jsem narazil na tento web...
Něco jsem si o tom přečetl a nadrženost dělala své, že jsem se rozhodl objednat též PC - CB6000s - na start... o nic nejde, nějak to dopadne...

Středu jsem tak nějak přetrpěl s obrovskou chutí na sex a vlastně moje myšlenky utíkali jedním směrem a podnícen jak si pomohu od ˇnadrženosti"
Ve čtvrtek pás přišel, dostal jsem nápad po přečtení diskuze, že ze sebe udělám ukázkového manžela....
Rychle jsem přispěchal domu a  pustil jsem se do úklidu bytu, skládání prádla, mytí nádobí včetně utření a příprava večeře pro moji ženušku , která se má vrátit brzo z města.

Jako vzorný manžel jsem rychle seběhl na parkoviště a šel ji pomoct s nákupem ( v tu dobu už jsem pomocí ledové sprchy stihnul nasadit klícku se vším všudy)

Po příchodu manželky na byt jsem roztřídil nákup a naservíroval ji večeři, kterou jsem v průběhu na rychlo dělal.

Při prvních poznatcích manželky, z jejich slov znělo, co se stalo... jestli si chci něco vyžehlit, nebo nemám ji potřebu říct....

Znáte to... chlap a tajemství :-) Aby nebyla na ˇjehličkáchˇ, tak jsem se přiznal a navrhl ji budu masírovat ( už s touto představou jsem čekal, že jak budu nadržen mě navede, jak tu masáž má ráda a ukáže mi jak by se ji to nejvíc líbilo)
po večeři, jsem ji dal klíček od PC a řekl jsem at si ho schová a že samá má právo diktovat co a jak bude...
Následovala masáž zad... pustil jsem topení na max (přece jen ženy teplo mají rádi)

V tu chvíli jsem cítil, jak si manželka začíná užívat moji nadrženost a podřízenost a já svoji nadrženost a v danou chvíli udělat cokoliv , jen at se ji to líbí, jen at si to užívá do syta.

Před masáži jsem ji přehodil ručník přes zadeček ,aby nabyla dojmu profesionality a já skryl ten nádherný pohled na její zadeček a trochu zkrotil tím svoji nadrženost.

Masáž probíhala od krčku, přes záda až pomalu lehce k nožkám. Přiznávám že nožičky jsem odbyl, protože jsem se těšil na prsíčka...
- ty prsíčka, co mi pár dní odříkávala...
Dostal jsem se na prsíčka a pomalu jsem šel na bříško, až jsem dostal tak daleko že jsem ji mohl sundat kalhotky....
V tu chvíli jsem myslel, že rupne celý pás. Ten tlak byl tak obrovský...
Po pár něžných tazích jsem se dostal i k nádherně vlhké mušličce a i sní jsem začal si hrát.. s tou mušličkou co mám tak moc rád...  po několika minutách to ženuška zařízla (ten PC  se dostal někam kam neměl a začalo trochu modrat - ne bolet, ale modrat)… takže jsem pás sundal......a to jsem neměl dělat.... dostal jsem chuť na sex, že jsem se dobrovolně vzdal a sázku prohrál.

Takže asi tolik o mé první zkušenosti s PC.... jenže o mě nejde... měli jste vidět ten pohled mé manželky, najedená, namasírována, hebká a pěkně vlhká... a podle výrazu... naprosto spokojená...
A spokojená manželka - spokojené manželství.

2

Re: LuckyF: Tak nějak omylem

A líbila se klícka a poddanost manželce  natolik,že budete chtít dál pokračovat? smile

3

Myslim ze asi ano....urcite se ji to cele komplet libilo...
Jestli se to bude dal nejak vyvijet, to nevim...chtel bych dal pokracovat a u zeny jsem taky zasel klicek, jakym smerem to dal bude pokracovat.
Ale myslim ze ted ji musim nechat "vydychat" aby si to pomalu usadilo...
Jak to mate vy ostatni s manzelkama/pritelkynema?
Taky jste ji nechal at sama prijde tomu nachut???

4

My to máme tak, že na mě je abych Paní dával podměty co se mi líbí, četl jí příběhy, články szkušenosti zde z fora a Ona si vybere co jí sedí a co ne. Žijeme takto zhruba od září a za tu dobu udělala moje Kněžna velké změny. Ze začátku byla iniciativa dost na mě. Paní se k tomu musela teprve propracovat. Důležité je, aby od tebe cítila zájem a že to není jen hra na chvíli, ale tvůj postoj, který chceš žít neustále.

5

Nechal jsem tomu volny prubeh a manzelka souhlasila...
Vlastne ted to budeme zkouset dele jak 5 dni...
Vzhledem k memu apettitu to budou zacatky muka...
Doufam, ze si to alespon zena bude uzivat tak, jak si to predstavuju ja... smile

6

LuckyF: Ahoj a díky za podělení se o příběh, který jsem si se zájmem přečetl. Věřím, že jste na dobré cestě, aby to manželku "chytilo". Vetšinou úvodní iniciativa bývá u nás, u můžu. Postupem času ji ženy rády převezmou a vše si řídí dle vlastního uvážení a potřeb. Teprve pak začne fungovat pravé kouzlo zamčeného světa, tedy aslespoň u nás to tak bylo. Držím palce.

7

Andel:
Diky za podporu...
Ano zatim je to pouze iniciativa z me strany...jak se zalibi manzelce dale je ve hvezdach...
Ale vzhledem k tomu ze me to posouva dal k tomu, jak citit potreby zeny na ukor sveho neuspokojeni....vlastne se na to tesim, nauci me zena jak spravne masirovat jeji telo a jak ji laskyplne laskat smile