1

Téma: LuckyF: Prodloužený víkend

Tak manzelka odjela nekam do kempu....vsechno jsem ji poctive nabalil, osobne dohledl na luxusni spodni pradlo...
Ja jsem ted do nedele radeji pod zamkem, abych byl na panicku pripraven, az se vrati....

A skadli me tim, ze tam ma vedle sebe mlady kluky a vubec se neozyva.

2

Re: LuckyF: Prodloužený víkend

Jsem na tom podrobně žena jede na babinec s kamarádkama ja doma sam zamčeny a ješte hlídám dítě prý abych se nenudil a neměl moc času na zdobení... nvm co tim myslela když má klíček u sebe.

3

Takze vse, jak ma byt, ne? big_smile

4

No...takze vsechno v poradku...
Jen doufam ze nebude blbnout nekde venku a nenastydne....
Snad budou rozumny a pujdou do stanu nebo do chatky smile

5

Tak ako? Manželka sa ozvala? Bolo blbnutie? :-)

6

No moc toho nevim... Jen ze je vsechno ok, hezky pocasi a taky diky fb vim ze chodi spat nekdy nad ranem... A jak vubec nic nevim, tak to se mnou sije. big_smile big_smile
Musim neco vymyslet, at me v nedeli pusti.

7

Vzhledem k tomu ze je nedele, a ze se blizi cas setkanis moji pani (a taky odemknuti), tak se vas chci zeptat - jaky je standart pro odemceni ( mozna otazka na damy ci slecny)
Nebo to mam nechat osudu at si pani vybere sama  smile

8

Při pročtení diskuze mne napadá otázka do pléna - jak jste na tom se žárlivostí? (případně s tolerancí ke zmiňovanému "blbnutí") Být uzamčený na prodloužený víkend (či jiný časový úsek), když si klíčnice užívá víkend s kamarádkami (či kamarády) je trochu něco jiného, než společné zamčené chvíle doma smile

9

Ja osobne po 17 rokoch verím Lady na 100%, že ma nepodvedie, takže takéto situácie sú veľmi príjemným draždením. Teraz napríklad bola Lady na dámskej jazde v Bulharsku a pisala mi, že sa spoznali s nejakými turkami v bare. Boli s nimi celu noc a ja doma zamknutý. Bolo to celkom vzrušujúce.

10

Sluha11: však důvěra je základním kamenem každého vztahu, v bdsm světě to platí ještě mnohonásobně více.
Zmiňované dráždění je velmi vzrušující, nicméně ne u všech u něj zůstává (a realita pak může být hodně odlišná od představ). Tedy s velkou mocí musí přicházet i velká zodpovědnost klíčnice smile

11

Ja ji verim....samozrejme fantazie dela sve a nikdy nevis kam to dospeje z jeji strany...
Najde si milence, zacne ji to vyhovovat a uz se vezes...
Nejhorsi asi bude to, ze cim dele budes bez sexu nebo orgazmu, tim vice to budes citit "happy" protoze mozek potlaci sexualni chtic...

12

Kněžna má už přes rok milence. Protože má svojí rodinu mohou se setkávat pouze když je to bezpečné. Ani jeden nechce rozbít svojí rodinu a je jim na prvním místě. Kněžně plně důvěřuji a máme domluvu, že pokud bych cítil, že začíná být problém upozorním ji a promluvíme si o tom spolu. Máme v tomto naprosto otevřený vztah a informuje mě o všem. Je důležité jak k tomu všichni tři přistupují. Musí si hned na začátku ujasnit priority a těch se držet. Kněžna je spokojená, protože jejich vztah není jen o sexu, ale i o filozofování a hlubších rozhovorech na různá temata což na mě není. Navíc on je při sexu dominantní, takže si Paní může užívat intimností i z druhé strany což jí také vyhovuje. Jak sama říká když má teď dva chlapy má naplněné veškeré svoje potřeby.

13

RE:Nepas

A jak to dava?
Dava si cislo s nim a pak s Tebou, nebo to ma podle chuti?
Jinak verim ze kdyz ma to jednostrane s citama a mate to tak nastaveny, tak to muze byt zajimavy
...

14

Tak jako u většiny zamčených je náš sex dost  často o orále než klasícký sex. Ten máme příležitostně také. Sním o tom, že se s Kněžnou  někdy pomilujeme po návratu od milence, ale vrací se většinou nad ránem kdy si mě zavolá jako odvoz domu a jde hned spát po náročné noci. S milencem se schází jednou za několik týdnů a veškerý zbývající čas patří mě. Vyhovuje nám to oboum. Dříve po mě chtěla věci kterých jsem třeba nebyl ani schopen. Teď si oba vyhovíme

15

U nás je to z mé strany pouze o lízání Paní bez mého uspokojení. Sex chce mít Paní jen s milencem. Oběma nám to tak vyhovuje.

16

Nepas, sub-xpetr: nechcete o svojich vzťahoch napísať viac? Iste by to mnohých z nás zaujimalo ako žijete s vašimi kňežnymi, ako si užívate spoločný čas aj čas keď panie odídu si užiť do ulíc ;-). My to zatiaľ mame tak, že Lady ma len mňa, ale s kamarátkami chodia vonku na diskotéky a flirtujú s mladými zajačikmi. Lady mi potom píše, čo robí, s kým sa zoznámila atď. Je to veľmi vzrušujúce. No takto s milencom to už je iná liga :-)

17

Od dotazu týkající žárlivosti jsme se plynule dostali k cuckoldingu, což je již samostatné téma smile V tomto směru, mám, ač již hodně letitou, zkušenost se špatným koncem, nicméně se nechci opakovat - rozepisoval jsem zde velmi podrobně již v minulosti ve vláknu "někdo třetí".
Obecně platí, že pokud jsou všichni spokojení a naplňují své představy a tužby svého srdce tak to může být skvělá cesta. Ne vždy to tak však končí. Jak jsem zde již psal - chce to velkou zodpovědnost, a to zejména ze strany klíčnice.

Jinak z vlastní zkušenosti - u nás je orální sex a klasický zhruba půl na půl. Pokud má moje milovaná Paní chuť na klasický sex, tak mne odemkne a po vlastním uspokojení dohlédne na opětovné uzamčení smile

18

Andel:
Toto je super, kdyz vis ze je polovicka nekde na party a uziva si...

Mas ohlasy i od jejich kamaradek,jak dovadi?

19

LuckyF: ak môžem aj ja, moja Lady nie je taká, že by sa na diskotéke vyšantila, ale nejaké info mám. Chodievam sem-tam s nimi spolu von, niečo malo sa dozviem, ale asi určite nie všetko. Jej kamošky sú naopak poriadne štetky. Sú slobodné alebo slobodné mamičky, takže sa doma nemusia nikomu spovedať a poriadne si užívajú. Moja Lady je dominantná a neprístupná aj k druhým, takzě si to tiež užíva no po svojom :-). Skôr si tých chlapcov doberá a mne píše, že o ňu majú záujem. Keď som bol mladší, tak som to bral ťažšie, vyčítal som jej, že sa fláka. No teraz už keď mi nad ránom zavola, tak sadnem do auta a idem si po ňu bez rečí. Niekedy ma ešte doma pretiahne, ale to je výnimka. Obaja sme spokojní a vzťah funguje na jednotku. Naozaj bojovať proti prúdu je zbytočné a nikomu to neprospieva. Je dobré nájsť kompromis a prispôsobiť sa jeden druhému.

20

Sluha11:
To musi byt hodne zajimavy kdyz ji vezes vyrizenou od milence.
To musi byt rada ze je doma uklizeno a navareno.

21

LuckyF: asi som sa nesprávne vyjadril. Moja Lady nemá milenca, chodia s kamarátkami na diskotéku kde flirtujú s mladými chlapcami, ja idem nad ránom po nich z diskotéky. Či bolo aj niečo viac sa už žiaľ nedozviem :-), možno raz. Práve v piatok sme sa s Lady bavili o cuckoldingu a jasne mi povedala, že u nás toto nikdy nebude mať miesto. Keďže Lady nepotrebuje sex, tak ho nemam ani ja. Povedala mi, že zamknutý nie som preto, lebo ona si chce užívať s inými, ale aby som nemasturboval a nemal orgazmus, keď ani ona ho nemá. Takže asi tak :-)