1

Téma: Tahání koulí - řešení?

Ahoj,
jen mě zajímá jaké máte zkušenosti s taháním koulí při erekci v klícce. Je to ve všech stejné nebo je to v některých typech lepší? Mám HT a jediný problém s erekcí je, že mi to tahá koule. Trochu mi pomáhá vzít si těsné prádlo a klec vytočit trochu nahoru, ale i tak to není zrovna ideální. Někdo tu psal, že s větší klecí je to lepší. To zní logicky, ale já bych chtěl naopak klec co nejmenší. Tak mě zajímá jestli jsou na tom některé z klícek lépe a nebo je to takhle prostě všude a nezbývá než si zvyknout? Díky moc za jakýkoliv tip.

2

Re: Tahání koulí - řešení?

Zkus aircage to sklouzávání je lepší protože se dá zvolit menší kroužek než u HT klec totiž zasahuje až do kroužku takže při erekci netlačí penis varlata na kroužek a díky tomu je pohodlný i v noci. pro mě je ještě daleko pohodlnější než captor ten byl přes noc sice docela fajn ale přes den se do něj při skrčení atd. skřípávala kůže ale toto je jen moje zkušenost.

3

Ahoj, mam stejny problem u HT, přes den je to vpohode, ale vnoci me to strasne taha, ani mi tolik nestoji. Nejde s tim spat. Pokud si na to clovek zvykne fajn, ale za jak dlouho, s tydeni prestavkou mam 1mesic nasazeno a nic

4

ja pouzivam spiderware2 a mam to cca 8 dni ze me to budu cca mezi hodinou a hodinou a pul. pak se ten interval zvysuje a cca po 15 dnech uz me to budi cca po 4 hod takze je to docela v poho uz.

5

Tohle je asi hodně individuální a záleží to na fyzické konstituci. Sám jsem vyzkoušel mnoho typů CB, na které ostatní pěli chválu, ale mě neseděly. Jde o šířku kořene penisu i toho, jak kdo má "vytahaná" varlata. Třeba pro mne je nejlepším CB delší Prisonbird s kroužkem 50 mm. Už jsem tu mnohokrát četl, že je lepší malá klec a úzký kroužek, protože nesklouzává, ale u mě to tak nefunguje. Opravdu to chce zkoušt, protože každý jsme jiný ...

6

Ja aktuálne nosím dlhší Prisonbird 2 s krúžkom 45mm. Menší krúžok bol veľmi nepríjemný a práve ťahanie gulí bol veľký problém. Snažil som sa ústrojenstvo mastiť ráno a večer, no nepomohlo. Pri erekcii bola bolesť nevydržateľná. Pri 45mm krúžku sa však všetky problémy odstránili a teraz je to paráda. Pravda, mám to takto len týždeň, takže dlhodobé skúsenosti ešte nemám, no vyzerá to zatiaľ veľmi sľubne :-)

7

Díky za postřehy smile Koukám, že s HT nemám problém jen já.. Tak zkusím trochu experimentovat a vyzkouším asi zmíněnou Aircage a Prisonbird. Snad něco brzo sedne...

8

sluha11: ja mam problem s prisonom len ten, ze ta integrovana zamka stoji za "prd" raz v noci sa sama uvolnila tym padom spadla klietka a mal som co robit aby sa pani nezobudila a dal to doporiadku smile
cize snazim klietky kde je treba bud zamku popripade umelu,ta je za mna top

9

Zdravím,
někde jinde jsem zde již psala – na noc pevné, fakt pevné prádlo, které bude vše držet u těla silněji, než dokáže erekce od těla odstrkovat…
No a jinak, a to je zcela bez problémů, nikoliv klícku, ale pořádný PC typu "T". wink

10

to je uz pre mna horsie predstavitelne smile

11

Mně se nejvíc taky osvědčilo nošení hodně stahovacího prádla, nejlíp body, které klícku pevně přitahuje k tělu. Když není zrovna horko, tak to nosím i s plenkami a punčocháči, pak je klícka i celé moje nádobíčko jak ve vatě a nemůže se nic ani pohnout a tím udělat odřeniny i při pohybu.