Téma: jirka1234: Pocity po roce nošení klícky
Zdravím, dnes je to rok, co jsem dostal přívěšek na penis v podobě klícky Alcatraz. Bral jsem to jako srandu, která omrzí a zůstane někde v šuplíku. První kliknutí a nákup na Wish udělala moje žena bylo to z důvodu mého nezájmu o sex a přistižení u onanie. Poradila jí to její kolegyně z práce, která tak svého manžela zamyká přes 3 roky. Po 20letém manželství opravdu zpestření. Moje první nasazení proběhlo v pátek večer a měl jsem ho bez odemčení do neděle. Erekce a chuť na sex okamžitá, žalud naraženej v kleci, ale moje žena nepovolila. V neděli večer jsem byl odemčenej v posteli a hned jsem mojí ženu pomalu znásilnil. Po sexu mě opět zamčela. Alcatraz jsem nosil měsíc nepohodlný na nošení, dnes mám kovovový cb 6000. Musel jsem se naučit s tím žít, ale od té doby mám chuť na sex a na moji ženu pořád. Moje žena se do role dominy docela vžila a zřejmě ji to i baví, protože do naší ložnice přibyly oblečky a různé pomůcky za hranicemi běžného sexu. Bičík je běžnou pomůckou při našich hrátkách. Po roce shrnutí, vážím si víc své ženy, jsem k ní nadržený, chuť na sex o 100 procent lepší a sexuální praktiky, které jsem od své ženy nikdy nečekal.