Téma: Dovolená 2
No dovolená, spíš prodloužený víkend, vyrážíme už ve čtvrtek odpoledne. Máme sbaleno, když si přítelkyně všímá boule v mém rozkroku. Jsi zamčený, máš nasazenou klícku, zní otázky, už mi stahuje kalhoty, tanga jsou dole a už šílí tak ty jsi chtěl jet bez klícky, to se musí potrestat, ze šuplíku bere tawse, ten kožený pásek slasti a bolesti, musím se ohnout přes křeslo, a už dostávám první rány na zadek, to se dá vydržet, ale když tawse začne olizovat moje koule to už cítím, konečky tawse se dotýkají penisu, je statečný tvrdý jak skála když najednou dostává pár úderů, trochu povadá ale vzápětí zase tvrdne. Přítelkyně šílí, pár dalších ran a ptáček mi visí na varlatech, dostávám cestovní plastové cb 6000, oblékám tanga, kalhoty, sedím v autě, a jedeme směr Špindl.
Ubytování v hotelu luxus, velká postel, vířivka, sprcha, no paráda, výměna klícky, dostávám alcatraz, prý aby bylo vidět že tam něco mám, musím si vzít vypasované džíny, aby byla vidět boule v rozkroku, jdeme na večeři. Restaurace skoro plná, u jednoho stolu sedí tři blondýnky tak pětadvacet víc určitě ne, nemůže mi uniknout jejich pohled na můj rozkrok, kdyby tak věděly, sedáme si k vedlejšímu stolu, dojídáme když vedle v sále začíná diskotéka, jsme vtaženi do reje zábavy, divoký tance střídá série ploužáků, když se na mně tiskne blondýnka z restaurace, ptáček v klícce roste, chce ven nejde to a celkem to bolí, jdu z ruky do ruky blondýnky si mně střídají, cítím vlhko v rozkroku, já se udělal, semeno mi teče po stehnech dolů, a zase divoké tance a tančím s přítelkyní, rukou mi sáhne do rozkroku a je zle. Ty jsi se udělal, tak pojď jdeme na pokoj, to mi musíš vysvětlit. Na pokoji se musím svléknout, je mi sundán od spermatu upatlaný alcatraz, jdu se vysprchovat, a už ležím na posteli, přítelkyně mně připoutává k posteli s roztaženýma rukama a nohama. V její ruce vidím tawse, ten kožený pásek, přejíždí mi s ním po těle, když cítím štípnutí na prsou, pak na bradavkách, ty hned tvrdnou, další údery už bolí, hrudník mám rudý, když dostávám pár ran přes varlata tak už syčím bolestí, úder přes ptáčka se slovy to máš za tu ostudu na diskotéce. Dostávám ještě pár pohlazení penisu dvouocasou kočkou, až mi ptáček zalézá někam do útrob těla, přítelkyně mi nasazuje čtyřicítkový kroužek od holytraineru, normálně nosím pětačtyřicítku, tak ji chvíli trvá než přes něj protlačí koule, protáhne ptáčka, nasadí klícku a zamkne ho. Sedí mi na obličeji nohy roztažené, a musím ji dělat dobře, stále jsem přivázaný k posteli, tak mi nezbývá než ji jazykem lízat kundičku, zajíždím dovnitř, to má ráda, jazykem kmitám po klitorisu, přejíždím ji zadní dírku, vracím se na klitoris, začíná se třást, škubat celým tělem výkřik slasti a cítím její šťávičku slasti na sobě. V tom zaklepání na dvěře, a v nich stojí ty tři mladé blondýnky, každá v ruce lahev sektu, a už se hrnou do pokoje, jestli se prý můžou přidat, přítelkyně souhlasí, já jsem připoutaný, a s klíckou na ptáčku, tak nemůžu ani nic namítat. Děvčata se na mně vrhají jako by nikdy neviděly chlapa, od laskání bradavek, zamčeného bijce který se tlačí z klece ven, polévání sektem přecházejí k mučení, jsou nahé jejich těla se třou po mém, je to slastné, užívám si to, najednou konec, na můj hrudník dosedají první rány tawse, kolíčky na bradavkách jen umocňují bolest, horký vosk mi plní pupík stéká mi k penisu obtéká kroužek kolem varlat a tuhne mi na stehnech, vrním slastí, bolestí, ale nedávám na sobě nic znát, líbí se mi to. Dobře mířený kop do mých koulí, drcení koulí bosou nohou, mám je celé modré, ale užívám si. Najednou klid, holky se ptají přítelkyně jestli umím souložit, baví se na můj účet, nechávají mně připoutaného k posteli, blondýnky žadoní na přítelkyni aby mi odemkla ptáčka, po přemlouvání se slovy ne že budeš zlobit jsem osvobozen od pout, i ptáček se zbavuje klícky, najednou je z něj orel, stojí tvrdý jako žula, dívky udiveny jeho rozměry opatrně na něj sahají stahují kůžičku až ke kořeni, orel snad ještě trochu povyroste, cítím jak jemné rtíky obepínají penis, jazýček mi dráždí uzdičku, a už mizím hluboko v puse blondýny, žaludem narážím na mandle, to nejde vydržet, cítím jak mi pták pulsuje stříkám semeno až do krku. Není mi dopřáno odpočinku, no co jsem si myslel, už mi druhá dívka olizuje sperma z ptáka, a vrážím ji ho do kundičky, šukám ji, přítelkyně jen kouká jak divoce přirážím, párkrát měníme polohu, a když je blondýna na zádech tak ji projíždím růžovou štěrbinku celou délkou orla, řve slastí, cítím pár záškubů a stříkám do kundičky, ani se nesnažím ho vyndat. Nejednou ležím na zádech a třetí z dívek mi sedí na obličeji, jazykem ji dráždím poštěváček, ten narůstá, přejedu jazykem močovou trubičku, pár kapek olíznu a už z ní teče zlatavá tekutina, plní se mi pusa nezbývá než polknout, jednou, dvakrát, třikrát, a zlatý déšť zkrápí moje tělo, je ráno blondýnky si sesbírají svoje věci a přes chodbu cupitají do svého pokoje.
Jsem rád že už je konec, už nemůžu, přítelkyně má jiný názor, leží na posteli nohy roztažené, já už nemůžu ale musím, jinak bude zle, výprask, doživotně klícka a podobně. Přemáhám všechny své smysly, rukou si pomáhám postavit penis, zasouvám do kundičky přirážím, cítím jak tvrdnu, koulemi pleskám o zadek přítelkyně, cítím jak to na ní přichází, přidávám na razanci, šoustám dál, nepřestávám, ona řve slastí, druhý, třetí orgasmus, já stále tvrdě přirážím, nevím kde se to ve mně bere stříkám do kundičky, padám mrtvý na postel, jsem totálně hotový, jdu se osprchovat, lehám si a usínám. Probouzím se je už večer prospal jsem celý den, můj penis je už zamčený, dívám se mám novou klícku prisontrainer, prý dárek. zbytek víkendu jsme prožili na procházkách krkonošskou přírodou. V pondělí jedu do práce jak jinak samozřejmě zamknutý v novém pásu. Sedím v kanceláři, probírám se resty z minulého týdne zaklepání na dveře. Dále prosím. Ve dveřích stojí ony tři blondýnky ze Špindlu, jó zapomněl jsem říci jsem personalista v jedné nadnárodní firmě, a oni jsou nové kolegyně. Škoda jsem zamčený nevím na jak dlouho, vidím ale na krku každé blondýnky se houpe podezřelý klíček, že by........