Téma: Jerker: jak si o to říct?
Zdravím příznivce zamykání. Konečně mám trochu více času opět napsat něco na fórum, i když to zrovna nebude příspěvek typu: "užívám si, jak mě manželka zamyká..." Zamykám se sám již nějaký ten pátek. Než jsem to manželce přiznal, tak jsem pečlivě zkoušel CB6000s plastový, teď už si pár měsíců nasazuju Colorbird a musím uznat, že je to nebe a dudy. Řekl bych, že tady platí, čím méně dílků, tím lépe.
Zamykání probíhá tak, že se ráno v práci zamknu a než jdu domů, tak se zase odemknu a víkend pak trávím odemčený. Manželky se tedy moje zamykání netýká, což bych samozřejmě rád změnil, ale jak již zaznělo ve spoustě příspěvků, vyplatí se netlačit na pilu a postupovat opatrně, tak uvidíme.
Několik signálů jsem již vyslal, jak bych si to představoval, ale nějak se to nikdy neujalo. Rýsuje se ale příležitost, kterou bych chtěl využít, aby se ledy pohnuly. Blíží se termín, kdy pojedu na služební cestu (jen na dva dny), chci si sebou vzít klícku, před odjezdem hodlám manželce odevzdat klíč. Ten druhý si vezmu pro všechny případy s sebou. Vložím ho do krabičky od Tic Tac bonbónů, otvor zalepím vteřiňákem a celé to ještě oblepím izolepou. Tím bude zaručeno, že se do krabičky bez toho, aniž bych jí poškodil nedostanu...
A teď nevím jak dál. Mám manželce třeba psát SMSky, jak mi je, jak na ni myslím, že bych si to normálně udělal, ale nemůžu a to, že mě právě toto rajcuje? Nebo mám dělat jakoby nic a čekat co bude po návratu ze služebky? Jestli mi sama od sebe dá klíč, abych se odemknul?
Zajímá mě, jak se asi tak žena může cítit, až dostane klíč. Bude jí tížit odpovědnost? Bude jí to připadat divné? Bude jí to jedno? Odmítne si klíč převzít? Otázek je spousta a je jasné, jakou dostanu odpověď na fóru - dokud to nezkusím, tak se to nedovím. Jen by mě zajímal váš názor, co si o mém plánu myslíte. Upozorňuju, že manželka je typická vanilka...