Ležíme večer u televize, po masáži celého těla si miláček lehla vedle mě, držíme se za ruce a sledujeme program. Po chvíli její ruka spočinula v mém rozkroku a svými prstíky se věnuje mým kulkám. Mačká je, tiskne je. Tělem mi projíždí slastná bolest. Je to nádherné, bolí to, ale hrozně si to užívám. Líbí se mi to tak, že bych si přál, aby mi je mačkala mnohem silněji, aby přidala i pár silných ran. Já koule "nepoužívám" tak já se mají používat, ale cítit skrze ně sílu její lásky je to co mi dělá dobře. Vědět, že každý dotek jejích ručiček bude znamenat prožitek z bolesti, vědět, že jejich jemné a něžné laskání je mým kulkám zapovězeno, mi dělá dobře. Mé koule mají bolet, ať cítím co nejsilněji lásku mého miláčka. Pak vypínáme televizi, miláček jde napřed do ložnice. Když přicházím já, čeká na mě, připoutává mě ke kovové pelesti a začíná s výpraskem. Je krátký a ne tak silný jako ten poslední, přesto se ošívám nějak víc než normálně. Po pár minutách výprask končí, miláček mě odpoutává a pak mi řekla, že mě sice původně chtěla odemknout a masírovat mi ho ohřátým olejíčkem, ale pak jí došlo, že bych stejně nic nevydržel a hned se udělal, že výprask je pro mě lepší. A já ucítil jak mi tahle slova udělala dobře, slyšet od miláčka, že místo něžného hraní, mi raději dopřeje výprask a bolest. Hned jsem začal litovat, že jsem dnes dával bolest najevo víc než normálně, protože mě opravdu výprask nebo mačkání koulí uspokojí víc než nějaké něžné hraní si s " pindíkem" s výstřikem na konci. Cítím se líp a pohodlněji s klíckou mezi nohama, mou lásku k miláčkovi víc ukojí bolest procházející koulemi, pálení půlek a následná jelita. I když v momentě prožívané bolesti dávám na sobě znát nepříjemné pocity, je pro mě právě příjemné a uspokojující to, že na to miláček nebere ohledy a naopak ještě přitlačí. Paradox, nedělá mi bolest dobře a přesto toužím aby byla co největší. Dávám lásku a něhu a přitom toužím na oplátku dostávat bolest. Těším se už teď na další výprask, chci se třást bolestí a strachem z další rány, chci se třást strachem z toho, že její ruka se dotkne mých kulek a způsobí mi silnou, ale krásnou bolest. A já za to vše miláčka zase krásně něžně budu masírovat, hladit po celém těle,laskat, líbat její nožičky. Má to tak být, je to tak krásné.