1

Téma: Jakou kovovou klícku si vybrat?

Zdravím, PC nosím teprve chvíli a to konkrétně plastový CB6000 a velmi mě láká vyzkoušet kovový. Bojím se ale moc veliké váhy a netuším jaký vybrat. Vím že toto téma tu je již stokrát a dost jsem jich sám pročetl. Jestli jsem se dočetl správně tak převážně vybírat podle velikosti penisu a klícku vybrat trošinku menší aby bránila erekci. Na co bych se ale chtěl zeptat jsou vaše zkušenosti s jednotlivými klíckami, hledám nějakou samozřejmě pohodlnou jako asi všichni tady ale především se zajímám o dobrou hygienu na dlouhodobější nošení a aby nebyla moc těžká, je mi jasné že po plastu budou těžké všechny ale snad ne tak aby mi sama sklouzávala nebo moc stahovala penis dolů. Takže co by jste mi dle vašich zkušeností doporučili a proč? Co jsem se dočetl tak:
BON4 moc těžká a ostrý kroužek dře
Aircage taky moc těžká
a o prisontrainer, prisonbird a prisonbird2 jsem se tu toho moc nedočetl a nevidím mezi nimi moc veliký rozdíl
Díky za případné odpovědi

2

Re: Jakou kovovou klícku si vybrat?

Ahoj, hele ja osobne jsem od CB6000 dosel prez spidewire dosel až k prisonbird a jsem s nim maximalne spokojeny, jak na dlouhodobe uzamykani, tak na hygienu.

tezsi to samozrejme je ale i to ma sve kouzlo ze citis vahu na koulich pri kazdem pohybu.

Ale myslim si, že nemužes čekat že se ti tu tedka objevi 100x jeden typ a ten si vyberes kazdemu se libi a vyhovuje neco jine cili je to dosti na dlouho mužeš kupovat 10let nez najdes ten co ti bude vyhovovat nebo ho proste koupis na poprve tak to proste je jako se zenou bud je dobra a vyhovuje ti nebo ji za par mesicu/roku vymenis za lepsi smile

3

Re: Jakou kovovou klícku si vybrat?

Nejvíce asi uvažuju buď nad aircage ale tam se dost bojim velké váhy neboť jsem zde četl že někomu až sklouzával. A nebo prisonbird akorát nevím jestli 1 nebo 2, případně jak se u dvojky provádí hygiena. U všech klicek bych asi zvolil menší variantu aby co nejlépe branila erekcím. Kterou z těchto 3 by ste mi doporučili více?