1

Téma: Malý kroužek je moc malý, větší zas moc velký

Ahoj, mám fantastickou partnerku, která mi pás chce nasadit  a následně mne trýznit. Moc mne to láká.
Nicméně mám následující problém, vždy mne situace maximálně vzruší a mám pokus o erekci v pásu, která trvá klidně hodiny.. No a při použití menšího kroužku mi zcela zmodrají vlivem erekce varlata i penis, mám strach si pás nechat, abych si nádobíčko nepoškodil. No a když použiji o trošku větší kroužek, tak při opadnutí erekce ním jde jedno varle (a následně i druhé) provléci a tím si pás sundat. Možnost sundání pásu přitom zcela anuluje ten krásný pocit bezmoci, že si na penis mohu sáhnout či mohu mít orgasmus až tehdy, když mi to partnerka povolí. Mezi oběma kroužky (malým, příliš škrtícím, a o fous větším, kterým již jze provléknout varlata) je přitom minimální rozdíl.
Řešili jste také takový problém?

2

Re: Malý kroužek je moc malý, větší zas moc velký

Zkusil bych jiný typ. Jaký máš teď?

3

Zo začiatku som mal ten istý problém, postupne ti varlata po erekcie odmadraji. Nemal som žiadny problém s nadobíčkom. Po týždni alebo dvoch keď sa varlata naplnia daj ten väčší krúžok zo začiatku som to tak robil po tom si nadobíčko zvyklo na ten menší.

4

Ahoj, podle mě máš nesprávný pás nebo lépe řečeno moc dlouhou klec z mé zkušenosti je nejlepší pás takový který je kratší než zcela ochablý penis při pokojové teplotě a pokud jde o kroužek začni s větším a po dvoudenním nošení rychle bez erekce   
vyměň za menší chvíli po nasazení ti varlata lehce zmodrat mohou ale pokud to bude trvat víc jak hodinu tak to neriskuj a nasazuj kroužek větší dokud si na pás nezvykneš. Jo a nenarazil jsem na klec která by nešla sundat nebo vytáhnout penis mimo klec.........

5

Skutečně neexistuje pás, který fakt nejde sundat a zároveň nepoškodí penis a varlata?

6

Pokud máš při erekci studené varlata  než zbytek těla  tak to znamená , že do nich neproudí teplá krev. To je problém. Pak to na sobě nemůžeš mít dlouho.
Měl jsem z toho strach protože v noci to nemáš pod kontrolou. Časem se to podalo. Cévy a tepny včetně kůže asi zesílí. mě se to stávalo u CB s ve tvaru kruhu. tedy bez nějaké.