A abych vysvětlila proč jsem tak rozladěná. Měla jsem skvělý plán, jak je u mě zvykem když po něčem zatoužím, že posunu mého zmetka na další úroveň závislosti na mé dominanci a budu ho mít uzamčeného v pásu cudnosti tak aby se sám nemohl v žádném případě uspokojit a budu to já kdo mu vždycky umožní se udělat a především pak už pořádně nadržený mě osouložit. A aby to bylo natvrdo, tak jak to ve vztahu máme, žádné hraní si a nějaké "jako". Takže zmetek pořídil pás cudnosti který jsem vybrala a který se mi líbil, ocelový ve tvaru penisu. A minulou sobotu jsem šla do toho s tím začít, nasadila jsem mu to a vypadalo to na něm fakt skvěle, nicméně protože jsem důsledná dominantní potvora tak jsem se jala celý zbytek dne testovat jak to bude fungovat. Takže zmetek chodil po baráku v postroji a obojku jak je zvyklý ale dole nahý, zkoušela jsem na něm všechno možné, zda se v tom může honit, zda se v tom může vyčůrat, zda se dá dobře umývat, přiměla jsem ho v tom sedět na židli, ležet na břiše, řídit auto, i v tom byl dole ve fitku na sobě makat, vše vypadalo ok, ale pak večer najednou když jsem ho opět kontrolovala a různě s tím jeho uzamčeným pérem manipulovala tak jsem mu ho k mému překvapení povytáhla dozadu a když jsem trochu víc zabrala tak jsem mu ho vyndala ven. No já jsem myslela, že se vzteknu. Pás šel okamžitě do popelnice a jak jsem byla bez sebe tak to zetek odnesl na první dobrou, bičovala jsem ho snad půl hodiny než mě začala bolet ruka, pak šel rovnou do okovů a dolů do sklepa do klece a nechala jsem ho tam o vodě po zbytek víkendu. Protože to jeho ohebné péro mi přineslo takové zklamání. A to jak jsem byla znejistělá jsem ho ještě skrz klec zamkla na řetězu ke zdi, nesnesla bych i jen pocit mít, že i z té naší klece dokáže nějakým překvapením vylézt ven bez mého vědomí a dělat so co se mu zamane někdy v noci když spím.