Téma: Nesplnené očakávanie
Sme manželia aktivne žijúci swingers life. Máme bohaté skúsenosti z klubov aj súkromných párty. Žiarlivosť u nás nemá miesto. Za normálnych okolností je u nás žena submisívna a muž skôr dominantný.
Klietku na penis som našiel na nete ako prostriedok ,ktorým sa dajú umocniť medzi partnermi zážitky a vymeniť si role. Manželka súhlasila. Celý experiment bol čisto zo zvedavosti. Skúsil som hollytrainer dlhší.
Nasadenie bolo velmi problematické. Klietka bola úzka a krátka. Nebolo možné aby mi ju nasadila žena. Ľad a trpezlivosť plus lubrikačný zaznamenali úspech. Zamknutý som bol celý deň aj noc. Erekcie boli zozačiatku zaujímavé. Tlak na penis spôsoboval že som bol stále trochu vzrušený. Nad ránom prišli erekcie ktoré neskutočne boleli. Klietka sa posunula nižšie, vajcia boleli až modrali. Bolesti dokonca aj v podbrušku. Pokožka okolo krúžku bola ubolená a podráždená.
Po cca 24 hodinách ma vyslobodila a chcela ma rozdráždiť. Penis nereagoval podľa očakávaní. Na jednej strane bola pokožka ako keby trochu prištipnutá a otlačená. Honenie mi nebolo moc príjemné ani ma extra nevzrušovalo. Rozhodli sme sa že to odložíme ale neviem či sa má význam k tomu vracať.
Je to nesprávnou veľkosťou, modelom alebo proste len zvykom?
Ďakujem za reakcie