1

Téma: Dlouhodobé nošení klícky s uretrální trubičkou

Zdravím, měl bych dotaz, jsem dlouhodobě zamčený v kovovém Minispideru, ale pravda je taková, že vrchem jde v klidovém stavu penis vyndat, nevíte někdo jestli by vyndání zabránilo, pořídit podobnou mini klec ale s uretrální trubičkou ? Resp. Jak je to s dlouhodobím nošením trubičky ? Děkuji za názory a rady :-)

2

Re: Dlouhodobé nošení klícky s uretrální trubičkou

Ahoj
jsou to dvě otázky
první: podobnou klícku mám (s trubičkou) a myslím, že penis vytáhnout nejde - ale já jsem takový poctivý subík, co se z klece nezkouší dostat, leda by to byl další projekt moji Paní. Poprosím ji a zkusím se vysvobodit.

druhá: dlouhodobé nošení - to bych si já netroufl - přece jen se mi už párkrát stalo, že jsem si poranil při dilataci močovou trubici (například při řízení auta) a takovýmto aktivitám se při dlouhodobém nošení člověk nevyhne.

3

mal som jednu klietku s trubickou - kovovou, bol to masaker, doranalo mi to mocovu trubicu, a mocenia boli mucenia.

4

Klec s trubičkou lze používat na hrátky, ale je velmi důležité dávat pozor při jakémkoliv pohybu. I změna polohy (např. z leže do sedu) může přinést poškození močové trubice. Neumím si představit nosit jí víc než pár hodin a to u toho musí být člověk sakra opatrný..

5

Ahoj, já tedy nevím, ale mám PC s urinálem kde trubička dosahuje skoro k prostatě, a nikdy by mi nešel penis z klícky jakýmkoliv vyndat, a druhá věc je nošení takové klícky, krátkodobě možná, ale spíš je to věcička na hrátky